Mamici de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Ema,

Eu la prima sarcina am simtit-o pe Miruna miscand in jur de 17 saptamani, de s-a mirat dr. ca e asha devreme... insa miscarea nu mi-o mai amintesc foarte bine, parca totusi a fost ceva mai serios, insa majoritatea mamicilor sustin ca e ca o bataie de aripi de fluture. Imi amintesc mult mai bine "bataile" pe care le primeam cand crescuse mai mare, dar si certitudinea ca acea prima miscare simtita a fost de la bebe si nu de la altceva! Daca presimtirea iti spune ca este bebe, sigur asha este! Sa notezi ziua si sa i-o spui medicului, caci sigur o va nota in fisa de gravidutza.

Sarcina usoara in continuare!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicamica spune:

Si eu la prima sarcina am simtit primele miscari ale lui bb pe la 16-17 saptamani. Se spune ca la a doua sarcina se simte mai repede:Fals...eu inca nu l-am simtit serios pe bb2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Multumesc frumos!
L-am simtit asa ca pe un pestiuc si miercurea trecuta a fost prima data,l-am mai simtit zilele trecute si ieri seara cand va scriam.Si vorbesc cu el mult si tati il pupa pt mine si doarme cu mana pe burtica,sunt f fericita!

si pestisoru' de 17 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnet spune:

Fetelor cu greturile cum mai stati? Eu sunt in sapt.10 si nu prea mai greturi.E motiv oare sa ma ingrijorez?
Mi-a fost rau la inceput dar acum vad ca nu mai am nimic....

Voi cum va simtiti?Cat timp a-ti avut greturi/

Va pupicesc!

Ginnet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Felicitari mamicilor care si-au simtit bebelusul!

Si eu de-abia astept sa il simt in fiecare zi, sa stiu sigur ca e totul bine...deocamdata ma chinuie si ma macina durerea asta de burticas, cred ca plec cat de curand acasa.

Ginnet, si eu am inceput sa depasesc perioada greturilor pe la 10 saptamani, dar mai am si acum episoade razlete.
Sanatate tuturor!

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Mergi la inceput

Multumim de felicitari!
Ginnet,eu nu prea am avut greturi,dar m-a durut burtica de la inceput(ligamentele) si ma mai enerveaza,dar asta e...Pt pestisor orice.Fiecare organism reactioneaza diferit,stai linistita!
Unde sunt celelalte fete,hai si voi la raport,ca suntem atat de multe pe listuta!
Aveti grija de voi si de minunile mici!

si pestisoru' de 17 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Hai sa dau si eu raportul ca n-am mai scris de mult aici. Sint in 11 sapt si m-au mai lasat greturile putin, in sensul ca nu mai vomit decit cam o data pe zi. Am avut o luna de cosmar in care vomitam tot timpul si nu mincam mai nimic. Cele care nu aveti greturi considerati-va foarte norocoase! Este groaznic. Ajunsesem sa maninc ceea ce stiam ca nu are gust prea nasol cind il vomit (scuzati )
Iar cele care puteti avea o alimentatie echilibrata iara sinteti fericite, io maninc ceea ce pot si nu-mi face sila (am mincat macaroane cu brinza si ceai citeva zile ).
Va pup pe toate!

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Si eu de-abia astept sa simt cum misca bebelusul meu.....cred ca e senzational....Cumnata mea a simtit cum misca fetita ei pe la 20 de saptamani...si mi-a zis ca e o senzatie ca si cum ai avea niste bule de aer in burtica care urca....Ma bucur pentru emaaimeeca a simtit minunea ei din burtica. Dar nu ne spui daca este fetita sau baietel????

Si am constatat ceva sa pare ca baieteii au intrecut nr. fetitelor ...
Cineva parca zicea ca o sa fie "anul fetitelor".....asa ca le asteptam cu drag...

Pupici si sa auzim numai de bine

Lory si baietelul din burticuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

eu as prefera sa dau raportul maine......ma duc la eco si mor de nerabdare..sper sa fie totul in regula...am niste emotii...mai ales ca sper sa aflu si ce sex e...as prefera baietel, dar daca o fi fata o sa fie la fel de bine (doar ca mie mi-a intrat in cap ca voi face doi copii si primul va fi baiat)cum o fi...sanatos sa fie..
pe de alta parte...de vreo 3 zile m-au cam lasat greturile...nici nu-mi mai aminteam cum e sa te simti bine o zi intreaga...deja am inceput sa mananc orice, fara teama ca o sa vomit...parca nici nu-mi vine sa cred ca trec curand in al doilea trimestru...
multa sanatate si va anunt miercuri ce mai e nou la mine..
pupici si sa aveti grija de voi si de bebei

Mergi la inceput

Nu stiu ce este si dupa spaima care am tras-o(cand am fost la urgenta),sincer,nici nu mai vreau sa stiu de acum ce este.Inainte de urgenta,imi ziceam ca sigur imi fac programare la un eco pt ca sa aflu sexul bb,dar acum tot ce imi doresc e sa fie sanatos si nu cred ca ma mai duc la o alta clinica pt a afla sexul.Sau poate o sa ma razgandesc.Nu stiu...Aici,la maternitatea unde sunt eu inregistrata,nu fac eco pt a determina sexul bb nici contra cost(pt ca e irelevant in multe cazuri,au fost dati in judecata ca e sau nu e fata/baiat-asta e politica maternitatii).Doar daca sta bb intr-o pozitie extrem de indecentasi se vede ce e,dar nu iti garnteaza nimic.
Plus ca sper sa nu iasa anticorpii D la urmatorul test,pana acum nu au iesit-am rh neg- ca sa nu fac vaccinul decat la nastere.

si pestisoru' 17 s

Mergi la inceput