Mamici de iulie-august 2005 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna dragelor,

Ma tot straduiesc de cateva zile sa recuperez cu cititul sa ajung si eu sa va mai scriu (nu pot sa scriu pana nu citesc toate mesajele ). Caci momentan am acces la net doar de la lucru.
Multa compasiune in primul rand pentru fetele care sufera pierderea bbeilor lor. Ma apuca si pe mine teama uneori, insa trebuie sa fim curajoase.
Lulu75, daca te ajuta cu ceva, ma pricep destul de bine la astro si pot sa-ti verific astrograma sa vedem (in genere lucrurile nu stau chiar asa de alb pe negru cum par, asa ca nu-ti face ganduri negre) ce se arata. Sunt sigura ca va fi bine. Daca vrei scrie un PM. Nici harta mea pe anul acesta nu arata bine, dar eu sunt optimista si interpretez totul ca pe un challenge, un test, cu un final fericit.
Legat de miscarea bebeului eu la prima sarcina am simtit devreme, pe la 16-17 sapt., iar acuma sunt un sapt 13 si incep sa simt deja. Intr-adevar e ca o "fluturare" sau ca niste balonase de sapun.
La inceput sunt mai rare si slabe, dar eu deja ma stresez daca nu simt pe parcursul zilei nici o miscare ...
Eu pana acuma am luat deja 3 kg (desi mi-a fost rau nu am vomitat si am si mancat pentru ca imi era mai rau daca nu mancam) dar mi se pare rezonabil daca nu sar calul de acum inainte. Noroc pe fetele care inca nu au depus nimic ...
La talie/burta am vreo 8cm in plus deja (de la 64 la 72), asa ca in mod clar nu ma mai incape nici o pereche de pantaloni .
Va pup, ca am "dat din gura destul"

13 sapt.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Emaaimee e adevarat ca tot ceea ce conteaza este ca bebe mic sa fie sanatos......
Eram curioasa daca e fetita sau baietel fiindca am inteles ca baieteii se dezvolta sai repede si ca ii simti mai repede miscarile...
Asa ca fetele care sunt deja mamici poate de impartasiti si noua experienta voastra...

Pupici

Lory si baietelul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Lory2004,

Si eu mor de curiozitate,nu stiam ca baieteii se dezv mai rapid.
Dar.. eu am o presimtire ca e baietel de mai demult.Asa simt eu.
Plus ca la eco de pe 19ian,cat ne-a tot sucit,invartit,de l-am vazut pe bb pe toate partile,mie mi s-a parut ca am vazut 2 guguloaie serioase,dar v-am zis ca aici nu imi spun.

Ca imi vine iar sa ma duc sa fac o programare pt determinarea sexului

si pestiuc 17s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Super...felicitari...care e senzatia emaaimee???Ce simti mai exact?

Cin multa bafta la eco!!

Nu m-ati luminat si pe mine deloc cu povestea cu sarea???? Oricum fac si eco,cam 1 data la 8-9 zile.....urmatoarea e poimaine,asa ca sper doar ca,la eco la Iosup care va fi peste 10 zile sau mai putin sa stea cu fata ....dar indiferent de orice ..sanatos sa fie!!!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Anis,mersi!
E ca si cand ai avea un pestisor in burtica(de aia i-am zis pestiuc) care face valuri usoare deocamdata...Habar n-am cum e cu sarea,dar stiu cum aflam sexul cu "schimbatul sangelui"(tot de pe forum-imi iese baiat,poate e fetita data viitoare)
Mi-a iesit la rubeola mai mult de 15ui/ml.Dr mi-au zis ca asta inseamna ca vaccinul e inca prezent si ne apara,voi ce stiti de la drii vostrii pt ca uneori astia de aici sunt cam ametiti

si pestiuc 17 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Va pup fetele si scuze pentru absenta.
Lulu, nu-l mai supara pe bebe ca iei nana!
Pentru Filofteia imi pare nespus de rau si sa iti ajute Dumnezeu sa ai un bebelus sanatos cat mai curand!
Eu am avut o saptamana de cosmar, mi-au gasit o analiza pozitiva iar dupa ce am repetat-o de 4 ori si era negativa mi-au spus ca ... s-au incurcat probele.
Asa ca am avut o saptamana beton in care cred ca l-am stresat pe bebelus cu nopti nedormite si frica ca am sa-l pierd.
Am fost la echo la dr. Iosup si mi-a zis ca am fetita.
Sunt tare fericita ca in sfarsit mi-a revenit cat de cat pofta de viata.
Va pup dulce si sa ne ajute Dumnezeu sa avem bebelusi sanatosi cu toate!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

stiti ce stau eu acuma si ma intreb? maine dupa cum ziceam ma duc la eco la dr Iosup...as avea 13 sapt si 4 zile...conteaza pozitia lui bebe...sau indiferent de pozitie se poate spune ce sex e?...asa, ca idee...ca eu sunt plina de sperante ca am sa aflu maine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Anis - in legatura cu sarea, eu stiam asa: daca duci mana la gura sa gusti, cica e fata, dar daca vrei sa mirosi si duci la nas, e baiat....

Mai stiu ca se facea ceva si cu un ac... dar nu mai tin minte...

Cin - spuneam eu mai demult ca trebuie sa stea bebelusul indecent ca sa se vada dar la varsta asta ar trebui sa faca tumbe-tumbe deci ai toate sansele sa vezi ce este... dar daca doarme in timpul controlului in pozitie decenta...
Hai ca mai e putin pana maine

Va pupic pe toate,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Delia - felicitari pentru fetita din burtica!!!
Multa sanatate!

Katink 12 sapt + 6 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Anis asa stiu si eu (cum a zis Katink), problema este ca la mine nu s-a adeverit, adica de sarbatori cumnata mea mi-a pus sare in cap si eu am dus mana la gura.....asa ca ar fii trebuit sa fie fetita.....insa dr. iosup ne-a zis ca vom avea un ....Deci....

Lory si baietelul din burticuta

Mergi la inceput