Mamici de iulie-august 2005 (7)
Raspunsuri - Pagina 7

cin spune:
cin spune:
Mai am fix 24 de ore de nerabdare...voiam doar sa va urez o seara sau zi cat mai placuta...si abia astept sa revin miercuri la servici sa vad ce mai faceti...v-am pupat si numai bine!

andre_ea spune:
andre_ea spune:
 Felicitari mamicilor care au simtit bebelusul!
Noi mai avem de asteptat.
Ginnet, fi fericita ca ai scapat de greturi. Eu in decembrie, luna a doua de sarcina, m-am simtit mai bine ca in ianuarie, luna a treia. In loc sa se rareasca, parca se intetesc starile de greata. Si oricum vomit mai mult.
Inca mai intru in hainele mele, dar ma ingrijoreaza momentul in care voi constata ca nu mai pot sa le port. 
Am vazut la o mamica pe culoarele spitalului, o pereche de pantaloni din stofa, normali, care aveau partea de sus din jerse sau tricot (se mulau pe burtica). Cum inca nu aveam bebe, nu m-am interesat de unde ii are. Stie cineva dintre voi daca se pot gasi prin Bucuresti asemenea pantaloni?
Andy

delia grozav spune:
delia grozav spune:
 In sfarsit ajung si eu sa mai scriu ceva pe aici.
In primul rand vreau sa le asigur de toata compasiunea pe fetele care au pierdut sarcina, si sper sa revina cat mai repede printre burtici.
Eu am 15 saptamani, azi am fost la eco si am vazut ingerasul, care statea cu spatele. Totul pare in regula. Inca nu stiu sexul dar nu sunt asa de curioasa, am rabdare.
Eu mai am greturi si varsaturi, e drept ca mai rare, si inca nu am pus nici un kilogram, adica tot il pun si il dau jos. Insa sunt optimista si merg inainte.
Eu la prima sarcina am simtit miscari la 15 saptamani fix, si acum la 15 saptamani fara o zi. La mine senzatia e ca ceva ma apasa brusc pe vezica urinara, si asa a fost si la prima sarcina, si azi la eco simteam si vedeam deodata miscarile. Ce senzatie super. 
Va urez la toate burticile sarcina usoara, si ma bucur ca suntem asa multe in acest grup de iulie-august. va pup pe toate.
dede

petra spune:
petra spune:
 Completati lista , trecandu-ma si pe mine acolo cu DPN - 14. aug,2005.
  Sunt la a doua sarcina si la fel ca la prima, nu am stiut si nici nu stiu ce sunt alea greturi si stari de rau cand vezi ceva mancare. Ma consider fericita din aceasta cauza.
   Va doresc la toate fetele, sarcini usoare si mai ales bebelusi sanatosi !

Oana C spune:
Oana C spune:
 Salutare viitoarelor mamici!
Am tot citit cum v-ati simtit voi BBii in burtica si tot ma chinui sa simt si eu ceva. Sint la mijlocul sapt 16 si abia aseara am simtit cam pt vreo 3 min ca un fluturas in partea stinga jos a abdomenului. Stiam ca atunci cind BB misca ar trebui sa simti asa ceva, dar nu am fost foarte sigura de asta si m-am gindit ca poate era veun muschi care se zbatea. Voi in ce parte a abdomenului il simtit pe BB cum misca?
In plus, eu am avut greturi inainte de 11-12 sapt care tineau toata ziua, dar de vomat, vomam foarte putin; dupa ce am trecut 12 sapt, am avut vreo citeva zile fara greturi si fara varsaturi, dar dupa aceea am inceput sa vomit regulat in fiecare dimineata (ceva ingrozitor de puternic!). Si nu ma lasa deloc; cum pun piciorul jos dimineata, ma apuca vomatul; cum vad un fir de par, ma apuca vomatul ... Acum a incetat de vreo 2 zile (tot imi vine sa vomit, dar am inceput sa respir diferit si mai profund si imi trece).
Iar seara, nici nu ma urc bine in pat pt culcare, ca ma apuca foamea. Mi-am pus o cutie de pretzels pe noptiera si cind ma apuca foamea maninc vreo 2-3 si imi trece.
Cred ca am inebunit cu toate simptomele astea! Nici nu mai simt ca sint EU.
Nu stiu de ce doctorii din tara fac asa de multe eco; aici, normal, ti se face prima eco dupa 16-17 sapt (pina atunci doar poti sa auzi inima lui BB cu un aparat); eu am avut doar 2 eco de urgenta pt ca am singerat (una la urgente si alta dupa vreo 3-4 zile la doctorita mea, din aceeasi cauza), dar daca nu singeram prima eco ar fi fost programata abia acum.
Gata, sper sa nu va fi plictisit. Nu uitati sa-mi spuneti in ce parte a burticii il simtiti voi pe BB.
Oana 

emaaimee spune:
emaaimee spune:
 Oana C,nici aici nu se fac mai mult de 2-3eco pe tot parcursul sarcinii!
Pe bb l-am simtit mai jos de buric,la mijlocul burticii.
Voi nu uitati?Eu am asa o minte scurta acum(nu ca am avut-o vreodata prea lunga...),uit de la mana pana la gura .Vreau sa fac ceva si il intreb pe sotul/colegii ce vroiam sa fac
.Vreau sa fac ceva si il intreb pe sotul/colegii ce vroiam sa fac .Am citit ca e normal ca
.Am citit ca e normal ca sa uite -hormonii,etc.Cica iti trece cand iti vezi copilul mare cu cel putin bacalaureatul luat(asa scria pe un site
 sa uite -hormonii,etc.Cica iti trece cand iti vezi copilul mare cu cel putin bacalaureatul luat(asa scria pe un site )
)
Eu cu pestisoru' 17s

corbioana spune:
corbioana spune:
 Noapte buna burticute!
Speram sa fim si noi bine ca toata lumea, si sa-l simt si eu pe bebe. Sunt in 15 sapt. Nu stiu exact ce trebuie sa simt, tot citesc ce spuneti voi cele care l-au simtit deja. Nu conteaza important e sa fim sanatosi ca mai devreme sau mai arziu ma prind si eu cand imi da cate un ghiont 
De sapt viitoare cred ca ma intorc si eu la lucru (inca mai sunt in medical) daca totul e ok. Iar pe 5 feb merg la al doilea dr. pt inca o parere. 
Eu greturi vad ca nu mai am, ma simt doar putin rau cand am stomacul gol si mi-e foame si ma ia cu ameteli dar nu se prea intampla. Am luat aproape 2 kg de la inceput... destul!!! dar avand in vedere ca nu am voie sa fac miscare...Ma incap insa (INCA) toate hainele mele...dar in ritmul asta banuiesc ca nu mai tine mult fericirea asta
destul!!! dar avand in vedere ca nu am voie sa fac miscare...Ma incap insa (INCA) toate hainele mele...dar in ritmul asta banuiesc ca nu mai tine mult fericirea asta 
Cam asta pot eu raporta acum 
Ioana

Katink spune:
Katink spune:

Pentru fetele care inca mai au greturi si care vomita
 Pentru fetele care inca mai au greturi si care vomita
Eu nu am vomitat pana acuma si greturi nu pot spune ca am avut, mai mult asa mofturi la mancare.... De cand am implinit 12 saptamani parca e mai bine...
In schimb cu uitatul si eu am inceput sa uit, dovada ca ma tin sa raspund unor fete la intrebarile lor si pana raspund eu se schimba capitolul 
Cu miscarile lui bebe nu stiu, ca inca nu am simtit ..
Va las ca merg la culcare, noapte buna si o zi buna celor cu alt fus orar,
Katink 

nadine2004 spune:
nadine2004 spune:
 Nici eu nu am avut greturi mai deloc! Voiam sa va intreb si pe voi cum se calculeaza varsta sarcinii; de la prima zi a ultimului ciclu sau de la data conceptiei? Eu am gasit pe situri fr ca ar fi de la data ovulatiei, ceea ce inseamna ca am 7 sapt si nu 9 cum credeam.
Oana si aici tot trei ecografii pe tot parcursul sarcinii! 
Numai bine tuturor mamicilor!

lulu75 spune:
lulu75 spune:
 Buna fetelor!
Ce fericite sunteti ca il simtiti pe BB. Noi suntem mai mititei si inca nu avem atata putere. 
In schimb BB isi face simtita prezenta prin "pretentii". Daca ma imbrac cu ceva care imi este fix, nu se linisteste pana nu ma schimb cu haine largi, care sa nu-l deranjeze pe el. Stiu eu cu cine seamana... .
. 
In rest mai am parte de greturi, dar nu vomit, iar in ultimele nopti, m-a trimis cam des la baie. Dar stie ca mami nu se supara...
Va doresc o zi buna si burtici cu multe aripi de fluturasi.

Luminita  10 saptamani
 10 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv