Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 5
gabivalceanu spune:
Si eu alaptez, dar e cam greu ca e Ioana prea dependenta de mine, plus ca nu prea pot pleca de acasa...Dar sper sa merite.
Irina, tu cum ai reusit sa-i bagi lapte artificial?
Rayuela, hai ca raspund si eu cu intirziere... E clar ca greutatea fiecarui bebe e individuala, dar eu vorbeam de medie. Media la un an se face adunind greutatea multor bebelusi care au un an si impartind la numarul lor. Acum, nu stiu daca asa o fi, mie asa mi-a zis doctorul pediatru. Oricum, vad eu, majoritatea sunt mai dolofani, sincer, cred ca orice mamica vrea sa-si vada bebelusul cit mai mincacios si mai gras. E normal...Uite, a mea nu mai e mincacioasa.
Gabi si Ioana
codritu spune:
Simona, mercic de informatiile legate de calatorie, sunt foarte folositoare. Acum ma intereseaza orice informatie si din experienta celor care au calatorit.
Nedda, sper sa mai intri macar asa in viteza chiar daca va fi bunica cu voi. O sa ai si tu o mana de ajutor si mai puteti iesi voi doi undeva.
Ela, dupa ce ajung in Romania o sa incerc sa intru de la un internet cafe, oricum amanunte va dau dupa ce ne intoarcem. Nu te supara pe Cristina ca e a e nevinovata, asa face si Tudor cand e in scaunul de mancare, se suceste, se invarteste si mai nou se ridica in picioare.
Mickyy, imi pare rau ca nu te pot ajuta cu sfaturi, daca lui asa ii e mai comod tot asa va umbla pana isi ia carnetul.
Eu ghetute mi-am propus sa ii iau din tara ca aici sunt foarte scumpe. Trebuie sa iau catecava pentru cei de acasa si sunt in pana de idei, mai ales ca nu gasesti aici ceva mai special ce sa nu se gaseasca si acasa. Daca aveti idei sunt numai ochi. Mai intru mai tarziu ca s-a trezit Tudor.
Tudorel
SimoV spune:
Codruta, noi intotdeauna le-am dus haine la toti si la nepotei/copiii prietenilor haine si jucarii (nu f. mari bineinteles). Chiar daca se gasesc si in tara de toate acum, se bucurau de toate, sa stii. La cumnata-mea i-am mai dus si bijuterii (inel, cercei, nu cine stie ce, stii tu ca sunt de aur dragute si nu f. scumpe), parfumuri, farduri, o poseta. La parinti le-am dus tot haine, sneakers ("adidasi" ) Acum gasesti chestii de iarna reduse tare (geci, fleece), numai ca alea sunt voluminoase... Nu stiu ce idei sa-ti dau cu lucruri mai deosebite, ca asa e cum zici, se gasesc de toate si acolo.
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
irina.c. spune:
DragaSimo,Doamne fereste,nu m-am suparat,cred ca asa pare tonul meu uneori,nu stiu de ce.Eu multumesc ca mi-ai zis,esti o draguta,sa stii ca si eu sunt o sustinatoare a alaptatului la san.Este cel mai bun pentru bebeii nostri.
Gabi,am amestecat laptele praf cu cereale ,in biberon si l-a luat,vad ca i-a placut.Eu i-am intrerupt brusc alaptatul ziua,adica m-am hotarat ca nu-i mai dau san ziua si nu i-am mai dat deloc.Oricum,inainte de asta ii dadeam sa suga la sfarsitul mesei,nu pentru mult timp.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."
Rayuela spune:
,am uitat de sarbatoritii de ieri!!
LA MULTI ANI CRISTINICA SCUMPA SI FRUMOASA!!!
LA MULTI ANI ERIC MIC SI VOINIC!!
Elena si Amelie
Ela76 spune:
Multumim tuturor pt urari! (si mai ales pt cea cu "mancaciosi" )
Chiar, "fratiorul" nostru, Eric, pe unde o fi? Eric, cum ai sarbatorit cele 9 luni implinite?
Pe noi ne-a scos tati la Pizza Hut aseara si Cristina a fost de milioane. S-a ridicat in picioare pe scaunelul special pe care i l-au adus (nu a contat ca totusi o legasem strans cu centurile), s-a intors cu fata la sala si a inceput sa chiuie si sa vorbeasca (a se citi "sa strige") pe limba ei, bagand cate un "DA-DA-DA-DA" printre randuri. Si dadea din manute de zor, caci statea proptita cu burta de spatarul scaunului, de ziceai ca e la tribuna si tine discursuri electorale. Va dati seama ca toata lumea se uita la noi si radea.
Dupa un timp a venit la masa alaturata o familie cu un baietel de 2 ani si amandoi au devenit foarte interesati unul de celalalt. El ii lua jucariile de pe masuta, voia sa i le dea in manuta si daca ea nu le lua, i le punea frumos la loc. Cristina mea era tot cu mainile intinse sa-l prinda de par, de nas, il urmarea foarte atenta. La un moment dat, ea era ocupata sa manance o bucata de rosie (din salata mea) si baietelul a venit sa-i mai inventarieze jucariile. Atunci ea s-a aplecat si si-a luat repede markerul de pe masuta, chiar cand el intindea mana sa il apuce (are un marker cu capac albastru pe care il roade toata ziua); s-a ridicat la loc si nu i-a mai pasat daca ii ia vreo jucarie de acolo.
Si sa-i fi vazut cum incercau sa vorbeasca, el mai inteligibil, ea deloc Spre sfarsit le-au adus baloane si fluturau de zor amandoi din ele si le ciocneau... A fost show in toata regula, ce sa mai!
Aici puteti vedea niste poze de aseara, dupa ce ne-am intors. Bineinteles ca iar am avut tort din ala "rau" tare, de data asta Cristina chiar a mancat si s-a servit de 2 ori din el, tacticoasa.
Si v-am spus ca a inceput sa fluiere si ea dupa taica-sau si face "fffuuuu"? am reusit sa-i prind intr-o poza
Pupici si weekend placut tuturor!
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Buna dimineata!
Avem inca un dintisor! Al 7-lea! Este iesit bine, deci de vreo zi doua, dar daca Dari nu ma lasa sa ma ating de gura ei nu l-am vazut. Si ceilalti doi isi vor face aparitia in curand.
Mickyyy, la mine in familie ieri s-a dezbatut aceeasi problema, dar invers. Adica cica eu cheltui prea multi bani pe prostii. S-au mai batut astfel de apropouri, dar acum chiar m-am suparat. Sotulache habar n-are cat costa ce mananca, dar face valuri, asa ca i-am pus responsabilitatile in carca. " Te uiti in frigider, camara, baie etc, vezi ce trebuie, iti faci listuta si faci cumparaturi. " Am de gand nici macar paine sa nu mai cumpar.
Ajungea acasa, cateodata inaintea mea si incepea sa sune, Laura nu este paine, Laura nu este apa minerala. Habar n-are unde platim rata la casa sau lumina, dar s-a terminat cu alintareala trebuie sa devina om responsabil. Acum ramane de vazut ce o sa iasa, parca vad ca ramanem nemancate vreo doua zile, si se satura de atata responsabilitate.
Referitor la sotul tau nu stiu ce sa zic, dar eu cu frumosul n-am obtinut mare lucru, asa ca ....metodele radicale trebuie aplicate.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
La multi ani!
CRISTINA
ERIC
ANDREI
LUCA
Sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Va doresc un week-end placut !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
piciulica spune:
Buna Fetelor,
Am disparut cu totul insa zau daca am un pic de timp liber.
In primul rand multumim de urari si desi cu intarziere ii uram surioarei noastre Cristina , LA Multi Ani! sa ne traisca sa fie fericita si sanatoasa.
Eric este bine , pot sa spun ca este un copil foarte cuminte . Sa il scuipati sa nu mi-l deochiati. MAncam bine si acum ca sa fie mami si mai feiricita dormim cam 3 ore si la gradi.....Seara daorme bine adica de la 6 pana dimineata cu o pauza de vreo 2 ore pentru masa si un pic de joaca cu tati mai ales. CAci tati e cel care il face sa rada , iar eu rad de rasul lui.
Ela inca nu am sarbatorit ca de seara de la servici unde sa mai sarbatorim insa o sa sarbatorim duminca. Maine din pacate ma duc la un baby shower asta daca ninge caci se anunta ninsoare. Oricum e un frig ....br, br, br sunt cam -10 -15 grade celsius....Nu stiu iarna asta a fost un ger ... de ziceam ca suntem in Canada.
Speram sa reusim si noi sa punem poze la album.
LA Multi Ani si lui Andrei si lui Luca!
VA pupam si va dorim un week end placut!
Mickyyy spune:
Ieri ne-a iesit si noua primul dintisor !!!!
In sfarsit, ca de cand il tot asteptam....si culmea, desi stiam ca o sa iasa (il pandeam de 2 zile) l-am decoperit intamplator....i-am dat sa bea apa din pahar si se auzea un clantanit de fiecare data cand ii lasam paharul mai mult in dreptul gurii....asa ca am luat frumos fata la cercetat, si i-am descoperit minunea....primul ei dinte!! Stiu ca voi aveti deja 6-7 la activ....da' ce conteaza...va prindem noi din urma, mai ales ca se vede si cel de-al doilea, cred ca pana la sfarsitul lunii vom fi si noi iepurasi in toata regula .
Gata pe ziua de azi ca am de invatat...joi iar am de predat o lucrare ....am reusit sa citesc aproape jumate din documentatie...da' tot mai am o gramada...sper sa o termin in week-endul asta (profit si eu ca-i soacra pe-aici si are grija de fata) si sa-mi ramana doar lucrarea de facut saptamana viitoare.
Pupici si week-end placut tuturor
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)