Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
codritu spune:
La multi ani Luca, Cristina si Andrei! Sa cresteti mari, sanatosi si mancaciosi(pentru Cristina). Scuze pentru intarziere.
Alona, tu cat timp i-ai dat Dimetapp? Noi luam de luni si nici o imbunatatire la capitolul mucisori.
Alta intrebare: vreau sa ii dau carne de vita, cu ce ar fi bine sa incep cu vita sau vitel?
Al meu bb are o noua ocupatie, ma trage de mana sa il plimb prin casa, a descoperit ce bine e sa umble tinut de o mana sau amandoua.
Tudorel
codritu spune:
Mickyy felicitari de dintisor, sa vezi ce repede ies si ceilalti.
Ela, am vazut pozele, e tare dulce, cu rochita asta e mortala si aia unde fluiera, cred ca iti vine sa o mananci.
Tudorel
alona spune:
Codruta, i-am dat Dimetapp cam o saptamina ,dar in paralel cu solutie salina in nasuc si cu scosul mucisorilor.
Cu cealalta intrebare nu pot sa te ajut ca eu inca nu i-am dat carne de vita, am io asa o chestie cu carnea de vita(de cind cu vaca nebuna pe-aici).
Anca,Vlad si Thea
SimoV spune:
Codruta, eu le-am dat vita din borcanas combinata cu legume, asa cum am gasit la magazin, ca nu am gasit carne de vita organica la supermarket si m-a apucat pe mine asa sa le dau (dar imi spusese pediatra ca pot sa le dau), ca mi se parea ca se plictisisera de pui si curcanul n-a avut succes la noi in casa. Le-a placut vita cu legume (ma rog, asa cum le place lor, mai anemic, in sensul ca nu au refuzat-o, Mia a mancat putin, Lucas destul de bine). O sa cumpar vita organica si o sa le fierb impreuna cu legume si le bag in blender. Mie asa mi-a zis pediatra sa le introduc carnea, in ordinea asta:
- pui
- curcan
- vita
- vitel
- porc
- sunca
- miel
Bineinteles ca nu e batuta in cuie lista. Eu pana acum am respectat si le-am dat pui, curcan si vita in ordinea asta. Dar intr-o seara facuse mama friptura din carne de porc la cuptor pt. noi si Lucas inghitea in gol cand se uita la noi si i-am dat asa bucatele mici si asa i-a placut!!! La Mia nu i-am dat ca ea tocmai cu o zi inainte isi facuse greata de la o farmitura de paine ce i-am bagat-o in gura de a vomat tot ce mancase cu 2 ore inainte...)O sa le fac si porc in curand dar mai rar, ca stiu ca nu e sanatos porcul, dar am vrut sa vad de curiozitate daca ii place si i-a placut). De peste am mai scris ca nu mi-a zis ca le-as putea da si nu le-am dat inca. (eu nu prea sunt mancatoare de peste si si de aia parca mi-a fost groaza sa le fac peste...) Deci noi suntem in urma rau cu diversificarea... Dar ma bucur de fiecare progres ce il facem. De ex. azi Mia nu si-a mai facut greata cand i-am dat un pic de paine in gurita (era cam nemancata si de aia am indraznit din nou). Deci incet incet ajungem si noi in randul copiilor care mananca mai variat...
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
Ela, am vazut si eu pozele cu Cristina si cel mai mult mi-a placut si mie aia in care fluiera, dar si alea cu rochita sunt mortale. Eu tot n-o prea imbrac pe Mia in rochite. Chiar azi mergem la ziua nepotelului meu (a implinit 8 ani ieri) si deja am hotarat ca ii imbrac in blugi pe amandoi - o sa fac poze si o sa pun si eu cand am timp, sapt. viitoare.
Malina, felicitari pt. dintisor! SI eu zic ca acum o sa urmeze rapid urmatorii. Ne ajunge ea din urma pe toti, Micky - apropo spr la invatat (si eu am de predat o lucrare luni si nu stau bine deloc...)
Si Lucas mai are un dintisor, deci acum are 3!!! In urma rau fata de sora-sa, care are 7! Dar nu-i nimic, ca nu-i concurs!
SimoV spune:
LA MULTI ANI
Andrei
Luca
Sa fiti sanatosi, ca asta e cel mai important. Dar sa fiti si cuminti!!!
Ela76 spune:
Deci v-a placut rochita cea noua! Cred ca am mai zis ca tare imi place sa o vad in rochite, e asa de dragalasa!
Felicitari puilor pentru dintisorii cei noi! Hehe, deci Malina vine puternic din urma Simo, nu realizasem ca e asa diferenta la numarul de dinti intre Mia si Lucas.
Azi fetita mea a vrut sa arate ca e mare si ca se poate si cu mai putine mofturi. Asa ca a papat cumintica supita, a baut si sucul de fructe, si tot lapticul, si iaurtelul... Nici nu speram. Supita a fost de rosii, cu mult orez, morcovi, pastarnac, un cartofel si pulpita de pui. Se pare ca am nimerit-o pe gustul ei, dar si mie mi-a placut cum a iesit, ce-i drept. In plus, a dormit mult azi, mai intai o ora si jumatate si dupa-amiaza 3 ore (!), de la 4 la 7. Asa ca acum alearga cu premergatorul prin sufragerie, plina de energie
Urez si eu LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, Andrei si Luca! Tare repede mai trece timpul...
Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
mariana tache spune:
GEORGE-RADU
Fetelor, felicitari pt. dintoi!!!
Mickyyy si la noi in fam avem exact aceeasi problema: mania taxiului! Toata ziua hata-hata cu taxi si cheltuim asa cel putin 3 milioane lei. Mi se pare f mult! Si am incercat si eu pe sot sa-l fac sa revina la autobuz (ca noi asa circulam pana sa nu avem firma, deci pana sa nu avem bani), dar fara rezultat. Am incercat si cu binele si cu raul, dar tot degeaba. Asa ca am renuntat. Ma gandesc ca solutia va fi sa ne luam masina (noi avem carnet, amandoi ), ca nu cred ca vom baga benzina/luna de 3 mil lei. Si am vrut sa-ti dau si tie ideea, dar vad ca voi aveti deja, dar nu o folositi . Tu ai carnet??? Daca da, de ce nu umbli tu cu masina, ca asa o sa-i faci si lui sotu' pofta, iar daca nu ai, eu zic ca e cazul sa faci scoala, ca sigur o sa-ti impulsionezi sotul. Asa a fost si la noi. Am vrut eu carnet a vrut si sotu' si am facut scoala deodata. Eu mi-am luat carnetul din prima (ca am invatat), sotu' nu (ca nu a invatat). Sa vezi ce tragedie! Si cum s-a ambitionat si a invatat si tura 2 si-a luat si carnetul! Deci eu zic ca merge metoda concurentei .
Fetelor, daca va doare ochiul de la culoare, imi cer scuze, dar incerc si eu sa vad daca imi place sa scriu colorat!
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!