Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)
Raspunsuri - Pagina 7
mariana tache spune:
Fii! Ce urat!!!
Incerc alta!
Ela! Dar ce sociabili sunteti! Felicitari! Sau pot sa spun ca sunteti cuminti! Sa vrea ea sa stea atata timp pe scaunel la masa!?! Sunteti niste fericiti! Eu nu as putea sa ies, inca, cu Stefan la restaurant! Nu ar avea rabdare sa stea atata timp. Oare cum or fi unii copii asa de cuminti?
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
gabivalceanu spune:
Apropo de mincare, eu nu i-m dat pina acum alta carne decit de pui, maximum 3-4 lingurite pe zi. Voi cita carne puneti? Ca am observat ca atitea pareri citi pediatri. A mea zice ca prea multa ii ingreuneaza ficatelul,etc. Acum o sa-i dau si eu vita, ca taie bunica-meu de la tara un vitel, deci sunt sigura de carnita, ca eu sunt cam obsedata de mincarea asta semi-sintetica: nu stiu ce sa creasca puiul in 2 luni cit altii intr-un an, nu stiu ce sa se duca repede penele, nu stiu ce sa ramina fraged, nu stiu ce sa nu expire, am auzit ca un puiut e tratat de 5, 6 ori pina ajunge in burta fi-mii. Si nu prea sunt multumita....
Gabi si Ioana
georgescu oana spune:
La Multi Ani cu intarziere Cristina, Eric, Luca, Andrei ,George Radu,Sa fiti sanatosi si frumosi!
Ela mi-a placut rochita tare mult noi nu avem dar compensam cu o fustita mini de care suntem tare mandre.Felicitari si pentru supica poate prinde gustul si nu se mai satura.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
mariana tache spune:
Mey Veve, oare ce se intampla? Pe pagina principala imi apare ca tu ai scris ultimul mesaj aci la subiect; cand deschid apare ca a scris Gabi. Oare ai editat tu pe aici vre-un dinte sau ceva de genul, de aia nu imi apare nici un post de-al tau?
Si daca tot am pomenit de dintisori, nu vrei sa ne treci si pe noi cu 7 dintzi??? Am zis sa nu te mai bat la cap si cu asta, dar parca, totusi, mi-ar place si mie sa avem .
mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.
Sanatate Maxima!!!
Veve spune:
Trecusem eu niste dintisori la lista,Mariana,de aia-ti apaream eu ultima!L-am trecut si pe Stefanelu cu 7 dintisori!Vazui ca vrei sa vii la Campulung!Nu se mai inscrie nimeni?
Ela,superdulce fititu cu rochita si papucei!Si zglobieee,n-ai treaba cu ea!
Eu iar is adormita si ...pe bune!.Ieri am sarbatorit 5 ani de la casatorie si-am cam intins-o toata ziua cu vinut si cocktailuri.Flavius avu liber numai dimineata,asa ca n-a fost cine stie ce;o sa iesim si noi la un restaurant saptamana viitoare,2-3 ore,ca n-avem cu cine lasa mai mult copilasii si cam atat...
Irina,veve & croko
pozici
georgescu oana spune:
La Multi Ani Veve ,tineai secret asemenea eveniment,rusinica,Sa va iubiti si sa fiti fericiti impreuna!
Mickyyy spune:
Seara buna si de la noi!
Mariana, eu am carnet de vreo 10 ani , si normal ca n-am luat masina sa o tinem in garaj (chit ca nici de-ala n-avem ) ci o folosesc eu zi de zi. Pe de o parte e mai bine ca n-are carnet ca nu ne certam pe masina, dar pe de alta....... In fine, poate si-o lua si el la un momentdat! Ca daca isi va lua carnet eu as putea sa abuzez in timpul spatamanii de una din masinile de la serviciu si sa i-o las lui pe-a noastra. Da' asa....la ce sa-mi fac obligatii degeaba?!
In alta ordine de idei, sunt happy ca am reusit sa citesc toata documentatia pentru lucrarea de joi, tot ce-mi mai ramae de facut e acum sa ma pun cu burta pe treaba si sa rezolv problemele de-acolo. E un mare pas inainte!
Si de fericire c-am terminat lectura....m-am rasfatat c-o prajitura uriasa (pe care tocmai am terminat-o, asteapta in frigider sa fie taiata, da' am zis s-o mai las nitel la rece si sa mai bantui pe forum intre timp ). Presimt ca va fi o chestie tare dulce si gretoasa pentru ca i-am facut un blat destul de subtire si am pus 2 randuri de creme si frisca pe deasupra (deh' cu pofte...a vrut soacra-mea sa-mi faca o prajitura usoara da io nu si nu, ca-mi fac singura una cu multe creme....si mi-am facut....are stratu de crema de 2 ori mai mare ca blatu ), da' arata tare bine .
Si daca tot ne laudam...azi am iesit in 3 (mami, tati si buni) la plimbare cu fata-n parc....a fost o nebunie...am luat hamul cu noi si am lasat-o pe jos....mergea si chiuia la greu....apoi a luat-o taicas-o pe umeri si-a alergat-o bine (ce mai conta ca se uita lumea la noi in parc ca la masini straine), ea s-a distrat de minune. Si-a picat rupta cand am ajuns acasa, a papat juma de farfurie mare cu ciorbita si da-i somnic pana acum o ora!!
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
georgescu oana spune:
Mickyyy cum papa fata o farfurie de ciorbita?Adica ii dai cu lingurita supa sau cumm,doar supa?
Claudelu spune:
Helau helau
Am reinviat Sunt eu cam zombi dar am intrat sa va salut si sa urez LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor din acest week-end!!!
Ce sa va spun, eu m-am distrat super bine in noaptea de vineri, m-am facut putin de cacao, dar ce mai conteaza, important e ca a fost atmosfera M-a cam luat unu din stripari pe sus, desi eu tot protestam, ca nu si nu, ca face coita, el nu si nu ca vrea sa danseze cu mine...no bine atunci hai sa ne facem de rahat amadoi si ne-am facut, ca tot clubu se uita doar la noi, fetele mele radeau de se spargeau, ne-au facut poze, dar sunt interzise minorilor si le-am sters
Auzi tu la nebunu ca la cate fete misot au fost acolo, el taman pe mine s-a trezit sa ma ia, eu bica de nspe mii de kile
Raul a ramas cu tacsu acasa, iar ma-sa s-a destrabalat Asta da mama, de milioane ce sa mai zic Iar sotul meu e un scump, sambata daca nu ma deranjeze prea tare, s-a pus si a acut curatenie in locul meu, a pregatit ceva de papa, a avut grija de copil, iar eu am dormit, dar tot nu mi-a ajuns
De doua zile ma inebuneste cu mamamama, el care pana acum nu avea in repertoriu decat tatatata si babababa O fi simtit el ca ma-sa e nebuna
Azi a papat fiu-mio o cana plina de supica de pirchita si pireuas cu carne de pirchita...a mancat pe nerasuflate Am cumparat carne de porumbel si saptamana asta vreau sa-i dau sa vad daca-i place
Cam astea fiind spuse ca pup pe buric!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
Rayuela spune:
Dragele mele,imi cer scuze ca nu pot sa va salut pe fiecare in parte,sint tare trista ca au plecat ai mei..si vreau sa impart cu voi si necazul asta,ca doar de'asta sintem aici ,nu sa, fim si la bine si la rau.
Sa va zic cum a decurs despartirea!nu de alta,da sint masochista ca vreau sa-mi aduc aminte si sadica ,pentru ca tin sa va povestesc.
Ce sa zic...ne-am tinut tari pina la final,culmea,pina si mama ,care ne ameninta de vreo 3 zile ca o sa plinga rau..cind colo ,la aeroport,am fost totusi veseli...eh..dar a venit momentul sa ne luam ramas bun.Am zis ca nu vars o lacrima,pentru ca stiu ca daca incep eu,incepe mama ca la comanda,si e mult prea greu sa o vad pe ea plingind.M-am tinut tzantzosa.Au trecut de controlul pasapoartelor,si pina sa ajunga la "gate",e un geam de sticla ,unde i-am putut vedea din nou.Erau aici,ne despartea numai un zid de sticla.Faza crunta a fost ca,atunci cind Amelie a vazut-o pe mamaie,a inceput sa rida si sa se bucure,dadea cu minutele in nenorocitul de geam de sticla si nu prea intelegea ea de ce nu o ia mamaie in brate.Faza la care am busit instantaneu si eu si mama in plins,tata a facut stinga imprejur sa nu-l vedem ca plinge.Parca eram tigani,se uitau suedezii la noi ca la circ,nu stiu mai,am ramas pina in rarunchi balcanica,bocesc de 10 ani la fel,de fiecare data,cind plec din Romania sau cind pleaca ai mei spre Romania,e o durere viscerala,nu o pot controla,izbucneste si o las,si tare bine e,sa te uiti printre lacrimi la oamenii astia reci ,sa rizi printre sughituri si sa le poti spune din ochi "fuck you" ,eu pot sa pling,eu pot sa va arat ca pling,si nu mi-e rusine,na,de imigranta nebuna ce sint!!!
Am venit acasa..si am luat-o pe Amelie si i-am aratat..e si ea romancutza...am luat un atlas geografic si i-am spus de unde vine ea.De fapt!!
deocamdata..prefer sa-i "vad" pe ai mei asa.Nu-i asa ca sint simpatici?
Elena si Amelie