Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ela, ghetutele au talonet, iar in legatura cu numarul eu iti recomand sa iei BB-ul cu tine ca sa le probeze si ca sa nu patesti ca mine. Ghetutele de asta vara erau nr 17, i-am cumparat o pereche (fara sa ma uit la numarul ghetutelor de acasa doar apreciind ochiometric masura), nr 16 care ii sunt foarte mari. Cele rosii sunt nr 19, sunt din piele si ii vin cu dres din acela flausat adica mai grosut.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Irina, parerea mea e ca ar fi bine sa-i dai cat mai mult sa suga atata timp cat mai ai lapte. Noua aici ni se spune ca pana la 1 an e f. important sa bea cat mai mult lapte de mama sau formula. Dar daca ai de ales, laptele tau e mult mai bun decat formula. Si chiar daca nu mai mananca asa bine cu lingurita, e mai bun laptele tau decat toate fructele si legumele din lume. Eu asa zic, tu faci bineinteles cum vrei.

Daniela, distractie placuta cu soacra Glumesc- stiu ca azi zis ca va intelegeti bine. O sa-ti prinda asa bine sa ai si tu un pic de ajutor. O sa vezi ce simplu o sa fie daca sunteti amandoua cu Lara toata ziua. O sa iau si eu cheerios dinaela fara zahar atunci (si honey nut sunt tot din whole wheat, dar au miere)

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Codruta, uite aici un link cu ce iti trebuie in mare cand calatoresti cu un bebe.
http://www.babycenter.com/refcap/baby/babytravel/7268.html
Unele chestii nu se aplica in cazul tau. Dar cateva chestii mi se par f. bune si eu le practic si cand nu mergem la drum lung:
- haine de schimb pt. bebe si pt. VOI!
- pungi goale in care sa poti baga scutece murdare, haine murdare, etc. (eu ii mai schimb uneori in masina si nu am unde sa pun scutecele murdare, sau o data am fost la mall si a vomat Mia si daca nu aveam o punga goala la mine in baie unde am schimbat-o, trebuia sa umblu cu ele in mana pana intram intr-un magazin sa cer o punga goala)
- cateva jucarii noi, pe care sa i le dai doar atunci. Si in caz de "urgenta", stii tu, poti apela la chestii care nu sunt jucarii, ceva de plastic, ceva din poseta ta (bineteles chestii care nu prezinta nici un pericol - eu uneori le dau cate un ruj care se inchide bine si e mai grozav rujul decat toate jucariile din casa!)
- medicamente (eu le iau cu mine si daca mergem pe cateva ore la prieteni care locuiesc mai departe - nu stii niciodata, poate face brusc febra, sau iti dai seama ca il dor gingiile, etc)
- cand decolati sau aterizati cred ca e bine sa suga (san/suzeta/sticluta) ca sa nu il doara urechiusele de la presiunea atmosferica (asta nu stiu unde am citit-o, dar nu cred ca pe site-ul asta)

Incearca sa te stresezi cat mai putin, ca Tudor te simte si poate se agita si el mai tare. O sa vezi ca o sa fie bine. Mi-ai facut asa o pofta de calatorit!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Cristina!

La multi ani Eric!

Sa cresteti mari, cuminti, sanatosi si sa aveti o viata frumoasa si senina.

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

LA MULTI ANI

Cristina
Eric

Sa cresteti mari, sanatosi, cuminti si mancaciosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi, Cristina si Eric!!

Fetele....ia dati-mi si mie un sfat.....n-are nici o legatura cu bebelusii dar nu am de gand sa deschid un subiect pe tema asta....cum sa fac sa-mi dezvat barbatu' de mers cu taxiul?!!
Ca de cand avem ore program diferit la serviciu, al meu barbat in 90% din cazuri pleaca la birou cu taxiul (ca de...se trezeste tarziu si nu mai are timp sa ajunga...plus ca-i frig....metrou circula naspa....face 45 de minute pana acolo in cel mai bun caz fata de 15 maxim cu taxiul) si seara tot asa se-ntoarce sa-l uita dumnezeu la birou pana pe la 8-9 seara si normal ca sun si ma ratoi la el ca am si eu nevoie de el pe-acasa....si atunci iarasi hop in taxi (oricum, si fara sa comentez eu ceva, tot cu taxiu vine ca e mai rapid si mai comod). Cand l-am cunoscut era taxi-addicted, il stiau tipele de la toate companiile de taxi din Bucuresti, venea la servici cu taxiul, pleca tot la fel, orice drum avea de facut, folosea taxiul. El a mers prima oara cu metroul anul trecut (desi statea de 5 ani in Bucuresti) iar tramvaiul l-a folosit de vreo 2-3 ori pana acum, autobuzul cred ca niciodata.
Nu zic nu, nu falimentam noi din mersul lui cu taxiul, dar ne-am luat masina la care platim si rate lunare, mai bagam si benzina...se aduna. Ajungem, sa avem lunar peste 11-12 milioane cheltuieli cu transportul, adica mult prea mult. Mergea faza cu taxiul daca n-aveam masina si rate...atunci dadeai pe transport 2-3 milioane pe luna si era ok, dar acum?? Si ce vina am eu ca n-a reusit sa-si ia permisul desi a dat de 3 ori examen?? Prima oara s-a dus la plezneala, a doua oara a invata ceva si a picat cu 1p la sala iar a treia oara s-a dus de gura mea, fara sa mai invete nimic, si a picat tot la 1p. Dupa care si-a bagat picioarele si a renuntat.
I-am mai zis, mai in gluma mai in serios cam tot ce v-am zis si voua, imi da dreptate dar continua sa foloseasca taxiul.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Mickyyy, hahahahahahaha si al meu e la fel Taxi dimineata, taxi seara ...chiar povesteam zilele trecute ca a luat amenda pe tramvai ca a mers fara bilet si asta tot din cauza faptului ca s-a dezobisnuit de luat bilet ...si eu ma tot rog de el sa renunte macar dimineata la taxi dar el zice ca nu poate ca ar mai dormi si el ceva dimineata ca oricum noaptea vine fff tarziu Deci eu habar n-am ce sa-ti spun, dar eu mi-am pus in plan ca luna viitoare merg sa-i fac abonament de tramvai, i-l bag sub nas si nu-i mai dau bani de taxi, ca doar eu sunt sefu incasa Sunt ferm convinsa ca nu va merge, pentru ca el are rezervele lui de bani

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Ela,mersic.Nici Ilinca nu prea manca,dar i-am pus mesele la ore fixe:la 8(san),10(fruct cu branza sau biscuiti),la 13(supa ,piure legume),18(fruct),22(cereale cu lapte in bibe) si nu ii dau nimic intre mese.Si nu ma intind mai mult de 15-20 min cu masa.De dormit doarme o data pe zi,la pranz,intre 13-16,cu mici variatii.S-a invatat,ca la ora 13 o pun la ea in patut si plec.Plange un pic,se mai joaca si adoarme.Cam asta e in general,mai sunt si zile proaste.Cand e vai de timpanele mele...si ale vecinilor...
Simoeu am alaptat-o exclusiv pana la 6 luni,si pe urma tot laptele meu era baza,numai ca nu mai rezist,abia ma mai tin pe picioare.Am slabit foarte mult,am 45 de kg si mi-e ca daca mai continui tot asa ,ma topesc cu totul.Plus toata ziua treasca-fleasca la tzatza,de nu mai puteam sa fac nimic altceva.Seara ii dau bibe,ca adormea la san si cand vroiam s-o mut in patut scula tot cartierul.Acum ii dau bibe la ea in pat si adoarme acolo,linistita.Pe scurt,imi este si mie mult mai usor asa si cred ca e mai bine si pentru ea,ca sa aiba din toate cate putin.
MickyCand o sa falimentati de la taxi,o sa renunte,dar pana atunci nu vad ce motivatie ar putea gasi ca sa nu mai circule cu el,caci e cel mai comod mijloc de transport.Eu una nu stiu ce sfat sa-ti dau,poate are altcineva pe aici idei bune.Incearca.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Tocmai m-a sunat sefa mea sa vada daca merg la servici Sper din suflet sa nu fiu nevoita sa merg la munci ca ma impusc Se pare ca totusi in luna februarie va trebui sa merg la servici, la un traning, pentru ca trecem pe alt sistem de lucru, ni se schimba si programul Eu pe programul pe care inca se munceste imi mergea mana, ma descurcam fff bine (zic eu), desi era in limba germana, iar eu sunt bata de venetia la germana Acum am tema de casa

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Irina C, te inteleg perfect (ei eu i-am alaptat pe gemeni si stiu cat de greu mi-a fost, dar eu n-am fost laptareasa buna, am suplimentat tot timpul cu formula). Sper din suflet ca nu mi-ai luat-o in nume de rau. Tu stii mai bine situatia si daca esti asa obosita trebuie neaparat sa te menajezi. Daca tu esti epuizata si Ilinca are de suferit, ca nu o mai are pe mami a ei sanatoasa, deci atunci clar nu are rost sa te chinui. In primul mesaj nu ai scris cat esti de obosita, doar ca ti-e greu sa te mulgi, si eu de aia nici n-am mai zis nimic de muls. Inca o data, sper ca nu te-ai suparat.

Mergi la inceput