Bebelusi de martie-aprilie 2004 (39)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Veve, mercic, esti tare dragutade la noi. Hai sa incerc, dar sa nu radeti daca nu reusesc nici asa cu informatia mura-n gura.

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Am reusit sau Veve tu ai facut-o? Mai sunt buna la copy/paste!
Elena, aia nu e peisaj suedez ci pur canadian. Aici e mai iarna ca in Suedia, cred ca aici e mama iernilor. Saptamana asta tot in temperaturi de la -20 in jos o tine.
Simona, bine ca macar Mia e linistita la voi ce te faceai cu doi ca eu de abia ma descurc cu unu asa spirt.
Clau, lui Raul pentru dintele numaru' 2.
Sunt cam stresata ca m-am uitat azi pe orarul plecarilor de la aeroport si vad ca, cursa spre Praga, cu care urmeaza sa plecam si noi,este intarziata. Trebuia sa plece la 8.20 si este ora 11.55 si inca nu a plecat. Ce ma fac daca pleca cu asa intarziere si joia viitoare? In primul rand nu stiu ce ma fac cu bb in aeroport atata timp ca trebuie sa mergem si mai repede cu vreo 2 ore, plus ca mai avem de prin un alt avion de la Praga. Uh, mai bina nu ma mai gandesc. Sunt stresta rau, nu?

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Fete dragi, intru si eu scurt cu o vorba-doua fiindca maine plecam la Chicago sa ne aducem bunica/mama/soacra si n-o sa mai am timp. Apoi trebuie sa-mi povesteasca de pe-acasa si sigur n-o sa termine nici in trei zile. Duminica avem musafiri si etc. Cine stie cand mai pun mana pe calculator.

Mariana, felicitari pentru casa! Sa o stapaniti sanatosi si sa o transformati in profit cand vreti voi!
Apropo de faptul ca uiti repede ce citesti - si stiu cum e fiindca mi se intampla si mie - poti sa deschizi doua ferestre DC in acelasi timp si in una citesti ce spune fiecare iar in cealalta editezi mesajul tau. Sa vezi ce usor e sa urmaresti si sa raspunzi fiecareia dintre noi.

Codruta, nu te stresa cu calatoria. Si noi am avut de asteptat prin aeroport cate 2-3 ore si au trecut repede. Am tinut-o pe Lara in brate tot timpul si nu a protestat. Ne mai jucam cu ea, i-am mai dat sa suga, ne-am mai plimbat prin magazine si asa a trecut timpul. Lara a fost asa de obosita incat, la un moment dat, a adormit in carucior tot plimbandu-ne noi pe-acolo.
Hai ca o sa va descurcati voi si sper sa nu va intarzie avionul de la Praga!

Simo, tot Cheerios de care a zis Veve ii dau Larei. N-am incercat alte feluri fiindca au prea mult zahar. Astea care i le dau eu au 1g zahar (pe portie) iar la restul sortimentelor am vazut de la 10g in sus. Plus ca cred ca mai au si alte adaosuri de care n-au bebelusii nostri inca nevoie.
Iaurtelul ala il mananca si Lara cu placere. (Tot contributia lui Veve a fost in descoperirea lui!)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Clau, felicitari lui Raul pentru dintocul nr. 2! Vezi ca n-avea rost sa te ingrijorezi? Nu avea cum sa ramana baiatul frumos fara dinti!

Elena, eu zic ca fotomodelul tau, Amelie, e ok cu greutatea. Si chiar asa, unii copii s-au nascut cu mai multe kg, altii cu mai putine si ritmul de crestere e diferit, asa ca n-are rost sa ii comparam. Daca se incadreaza in grafice e bine.

Laura, eu am vazut doar vreo doua poze cu Daria dar a fost suficient ca sa imi dau seama ca e o scumpa!
(Codruta, tie nu-ti mai spun de Tudor! E un frumos! De la cine a mostenit ochii albastri si frumosi? Pune si tu o poza si cu tine, sa vedem daca puiul seamana cu mami.
Acush, cand va duceti in Ro aveti si ocazia sa faceti o gramada de poze.)

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Multumim tuturor pt urarile cu casa.

Nedda, multumesc si pt ideea de a deschide 2 ferestre, dar nu pot si sa-ti spun de ce. Pana nu demult asa faceam. Deschideam si cate 5 ferestre odata. Dar la un moment dat am prins de pe net niste virusi urati; i-am trecut eu in carantina, am reinstalat sistem, dar o urma a lor tot a ramas. Daca deschid mai multe ferestre, mi se blocheaza calculatorul si nu pot sa-i dau nici o camanda decat restart (nici macar butonul de oprit nu functioneaza), iar faza asta ma enerveaza la culmea. Si m-as risca (ca nu se intampla de fiecare data), dar se intampla ceva super nasol: stii, cand citesti un subiect iti ramane marcat in albastru; ei, daca se blocheaza calcu', imi dispar marcajele asta albastre si e super nasol; gandes-te ca la subiectul asta o tot iau pe pipaite, ca nu mai tin minte la ce pagina am scris ultima data; no, asta belea! Asa ca ma chinui cu numai o pagina deschisa. Si in ultimul timp am inceput sa-mi notez ce am de scris , ca altfel nu se poate; dar ieri, citind pe sarite nu am mai notat si a fost super greu.

Codruta, m-am uitat la pozele voastre; Tudor e un nazdravan! Si un frumos si un razator! Sa-ti traiasca.

mariana, Stefan (20.04.04) si bebe din burtica (8 sapt.).
http://community.webshots.com/user/tachemas - pozici.
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377 - O poveste de suflet.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata!
Ma bucur ca v-au placut pozele si BB-ul meu plin de falcute si zambete .
Ma intrebati, cu mult timp in urma de ghetutele cu care sta Daria prin casa. Cred ca se vad bine aici.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

SimoVmie mi-a spus doctorita ca dupa 8 luni pot sa-i dau lapte de vaca Dorna rosu(nu e gras).Dar eu i-am dat Ilincai si lapte obisnuit cu cereale.I-a placut foarte mult si n-a avut nimic de la el.O singura data i-am dat in biberon.Mie imi este greu sa ma mulg,am facut-o doar de doua ori.Seara ii dau Ilincai lapte praf,ca tot mi-l da statul gratuit,iar san ii mai dau noaptea si dimineata.As mai putea sa-i dau si ziua,caci am destul,dar am observat ca mananca mai bine daca nu ii dau san.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

M-am cam trezit cu o lene mare in mine, dar tot trebuie sa strang putin prin casa si apoi sa scot copilul la aer ca azi vad ca e destul de caldut, comparativ cu ziua de ieri...ieri a fost ger la noi si un vant aspru de n-am putut sa stau afara decat vreo ora
La noi e o galagieeee pentru ca jos se darama o casa si sparg astia in draci
Raul azi noapte a dormit tare bine, probabil ca pana acum dintisorii l-au suparat, bietul copil!

Codruta, nu te impancienta, ai sa vezi ca totul va fi bine, nu veti sta prea mult prin aeroporturi!!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Cristina x9

Eric X9

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Irina - ma bucur sa te "revad"! Referitor la lapte, eu ii fac branzica din lapte de vaca de la un taran care ne aduce saptamanal. Asa, simplu, de baut, nu i-am dat, ca inca mai am suficienta formula si o prefer.
Elena - am glumit cu greutatea, ti-ai dat seama! Ce ma enerveaza la a mea e ca daca o iau in brate, cand o apuc pot sa-i numar coastele, ca se simt foarte bine
Reuseste sa ma enerveze groaznic cu fitzele pe care le face la mancare. Nu deschide gura, intoarce capul intr-o parte sau alta, pleaca, se suceste si rasuceste, imi da peste mana, iar daca insist si insist da intr-un plans din ala disperat, de nu o mai pot opri. Nu stiu ce sa fie, ca normal nu prea e. Si-mi mai e teama ca deja a inceput sa se streseze cand vede biberonul sau lingurita. Culmea e ca ii e foame, ca mancarea din lingurita sau biberon chiar poate sa ii placa, insa greul e sa o fac sa guste. De exemplu, in dimineata asta a binevoit sa bea doar 110 ml de lapte, 3 lingurite de branzica de vaci si dupa o ora si jumatate 150 ml suc de fructe. Asta in intervalul 7:30-12:00. Acum doarme, dar m-a plans o gramada, cu lacrimi siroaie, din cauza somnului amestecat cu foame si cu agitatie si din cauza ca am refuzat sa o iau in brate (o asezasem in patut). Nu va doresc asa ceva, zau...
Clau - felicitari pt dintisorul-pereche!
Codruta - sper ca dupa ce veniti in Ro. sa mai intri pe forum, sa ne spui cum a fost drumul, cum e aici etc. Tudor e un dulce si jumatate, vesel si activ
Daniela - hai, chiar o sa te lase inima sa nu mai dai un semn? Sa faci bine si sa ne tii la curent cu reusitele Larei!
Laura - ghetutele sunt cu talonete? Ce numar poarta, ca eu habar nu am ce marime ar trebui sa caut pt varsta asta.
Mariana - ei, poate gasesti un scanner mai accesibil pt pozele bebelusului

Va las, incerc sa ma "refac" putin cu nervii pana se trezeste fii-mea.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput