Mamici /burtici de Bacau

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

buna fetelor!
nu prea am intrat pe acest forum...dar in ultimele 3 zile cand am o pauza intru imediat...imi place; aud si bune si rele(din pacate)..dar are ceva ce te atrage!!!
Sunt din Bacau, am 2 baieti 16 si 6 ani, si de curand ne-am mutat din Bacau in Blagesti.Promit sa aduc si poze ale copiilor.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce ma bucur ca vad si eu un topic de Bacau, am tot cautat dar nu am gasit. Ce mai e nou prin Bacau???? nu mai stiu nimic de 5-6 ani si cu cativa inainte dar macar o fuga tot mai dadeam sa vad ce face orasul. Acum nu mai am timp si tare as fi curioasa sa vad cum este acum , cat de curat , daca mai este???si ce s-a mai construit.

Sarbatori fericite si indestulate.

Paulacu Paul 37+ siAlexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Bine v-am gasit.
Fanna -- Bine ai venit alaturi de noi
Paula2003 -- Multumim pentru urari, ce fotografii frumoase !!!
Mihaela-- da in aceasta toamna am, dus-o pe Ana la camin, Totul este in regula( a avut o perioada de vreo saptamana cand nu mai dorea sa mearga la camin dar i-a trecut). Miercuri va avea serbare la camin, abia astept!!
Pe curand

Mergi la inceput

Dragele mele sunt destul de surprinsa sa vad ca ultimul mesaj este tot al meu, speram sa fie mai multa activitate pe acest subiect. Ma gandesc ca ati fost ocupate cu pregatirile de Craciun, ca si mine, si de aceea nu ati mai scris.
Eu va doresc tuturor sarbatori fericite!!
Si va astept sa povestim cum am petrecut de Craciun.

Mergi la inceput

Tot eu!!!!
Unde ati plecat?!

A trecut si Revelionul. Cum ati petrecut?
Eu am fost cu un grup de prieteni, a fost bine si am vorbit deja ce o sa facem la viitorul Revelion.

Va astept !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Upsssss se pare ca am cam uitat de subiectul asta
La multi ani pe noul an!!!!!!!!!

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by fannna2003

buna fetelor!
nu prea am intrat pe acest forum...dar in ultimele 3 zile cand am o pauza intru imediat...imi place; aud si bune si rele(din pacate)..dar are ceva ce te atrage!!!
Sunt din Bacau, am 2 baieti 16 si 6 ani, si de curand ne-am mutat din Bacau in Blagesti.Promit sa aduc si poze ale copiilor.
Va pup!

Eu sunt din Buhusi, iti dai seama ce aproape suntem una de alta

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

La multi Ani! pentru toti cei cu nume de Ion sau Ioana

Mihaela cum ati petrecut sarbatorile? Am vazut pozele si cred ca Amalia a fost incantata de brad. S-a intalnit cu Mosul?
Anul acesta e prima data cand am mai avut un ajutor la ornarea bradului si decorarea casei de sarbatori, pe Ana.
Sarbatorile parca au trecut prea repede anul acesta, am fost intr-o agitatie continua.Incepand de pe 21 decembrie cand Ana a avut serbare la camin si pana dupa revelion.Acum am inceput sa ne pregatim pentru ziua de luni cand Ana se intoarce la camin si eu la scoala. S-a terminat cu vacanta!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Buna, si eu sunt din Bacau! Adica acolo am locuit pana la 18 ani si a fost intr-adevar cea mai fericita perioada din viata mea. Imi amintesc anii de liceu, de statul cu orele in parc, de giugiulelile pe alei retrase, ce sa mai, vremuri de mult apuse. Mai tarziu a venit Sechelariu si in ciuda tuturor nelegiuirilor facute, a facut orasul luna si de perioada asta imi amintesc cu placere. Inutil sa spun ca cei mai buni prieteni acolo au ramas. Din pacate, vizitele in orasul de bastina s-au rarit tot mai mult in ultimii ani (parintii mei vin destul de des la Bucuresti), in primavara se face anul de cand nu am mai fost pentru ca intre timp am nascut si e mai greu sa ma deplasez. Dar cred ca anul asta de Paste dam o fuga tot familionul pentru ca imi este foarte dor...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si eu sunt bacaoanca ,chiar daca m-am mutat aici tot ajung odata pe an in Bacau.

Si eu va urez La multi ani si un an mai bun.

Marilena mamic de Marut mic
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput