Mamici /burtici de Bacau

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Am scris si ieri la un alt subiect pe aceeasi tema. Ma bucur ca putem comunica. Am o fetita de 3 ani si 8 luni, Ana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Fetita mea are 4 ani si o luna!

MONI

-avem si poze mai jos!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabid_2001/my_photos

Gabi si Moni 4 ani.

Mergi la inceput

Gabid am admirat pozele tale, sunt frumoase .Cred ca ati petrecut bine la aniversarea Monicai.din ce am inteles ati fost in excursie la Sinaia.Cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayryny spune:

buna tutror sunt si eu din bc si o viitoare mamica(23 sapt).as vrea sa discut cu voi fetelor care a-ti nascut sau care ve-ti naste in legetura cu medicii din bc si nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Mamici, tatici, burtici si bebici din Bacau, hai sa ne adunam aici sau oriunde (ca vad ca s-au mai postat subiecte cu aeeasi tema) si sa facem un club al Bacaoancelor(adica a celor din jud Bacau).
Ce spuneti??????

Mihaela si bb Amalia

POZICI CU NOI
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Mihaelaabia acum am citit povestea trimisa de tine si m-a impresionat foarte mult. Pot sa-ti spun ca atunci cand se apropia data nasterii m-am tot gandit ce o sa ma fac daca doctorul nu poate sa vina la spital. Din fericire Ana a fost cuminte si a asteptat o zi de garda.Am vazut si pozele sunt foarte frumoase.
Din pacate cred ca suntem cam putine din judetul Bacau.Sau nu?
In alta ordine de idei, abia astept sa vina seara pentru ne pregati (in familie )ghetutele pentru Mos Neculae. Voi nu?
Va doresc ca Mosul sa fie cat mai darnic si sa va aduca cat mai multe cadouri!!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by criss1902

Mihaelaabia acum am citit povestea trimisa de tine si m-a impresionat foarte mult. Pot sa-ti spun ca atunci cand se apropia data nasterii m-am tot gandit ce o sa ma fac daca doctorul nu poate sa vina la spital. Din fericire Ana a fost cuminte si a asteptat o zi de garda.Am vazut si pozele sunt foarte frumoase.
Din pacate cred ca suntem cam putine din judetul Bacau.Sau nu?
In alta ordine de idei, abia astept sa vina seara pentru ne pregati (in familie )ghetutele pentru Mos Neculae. Voi nu?
Va doresc ca Mosul sa fie cat mai darnic si sa va aduca cat mai multe cadouri!!!!

Criss

Si eu Criss dupa cum ai vazut am avut multe de tras in ultima sapt.Tare imi era frica sa nu vina noaptea doctorita si sa ma lase sa nasc cu cine o fi de garda..Dar a fost o dulceata de om...bine ca a trecut.
Mosu...la mine cam sarac anu' asta dar mi-a promis ca vb cu celalalt mos adica Craciun sa fie mai darnic cu mine
La voi cum e ??A venit mosul???

Mihaela si bb Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

POZE NOI-NOUTE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Din pacate nu am avut timp in cursul saptamanii sa intru pe forum.
Mos Nicolae a trecut si pe la noi si ne-a lasat cate ceva in ghetute, mai multe cadouri pentru Ana .
Noi am inceput sa ne pregatim pentru Craciun,ieri am fost la un taiat de porc, saptamana viitoare vrem sa facem o curatenie generala si tot asa....
Voi in ce stadiu sunteti cu pregatirile??
Mihaela am vazut si pozele mai recente - sunt frumoase.

Mergi la inceput

Multumesc Criss!!!
Fetita ta ce face??Ai dat-o la gradi anu' asta???Ce "traznai" face???Sau e cuminte???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput

Multumesc Criss!!!
Fetita ta ce face??Ai dat-o la gradi anu' asta???Ce "traznai" face???Sau e cuminte???
Si noi abia asteptam Craciunul, mai ales ca asta e primul am in care realizeaza mai bine...anul trecut avea doare 2 luni....

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

SARBATORI FERICITE!!!

Mergi la inceput