Mamici /burtici de Bacau

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Salut din nou!
Gusta - bine ai venit. Ce varsta are copilasul tau? Nu am putut sa imi dau seama.
Ioanailincam - tocmai am vazut toate pozele cu Ana, e o dulceata de copil,ce vesela e.Tot timpul rade? Sa va traiasca!
Va mai astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

La multi ani ! si un an prosper
mihaela chiar suntem foarte aproape...cine stie poate o sa ne si intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by criss1902

La multi Ani! pentru toti cei cu nume de Ion sau Ioana

Mihaela cum ati petrecut sarbatorile? Am vazut pozele si cred ca Amalia a fost incantata de brad. S-a intalnit cu Mosul?
Anul acesta e prima data cand am mai avut un ajutor la ornarea bradului si decorarea casei de sarbatori, pe Ana.
Sarbatorile parca au trecut prea repede anul acesta, am fost intr-o agitatie continua.Incepand de pe 21 decembrie cand Ana a avut serbare la camin si pana dupa revelion.Acum am inceput sa ne pregatim pentru ziua de luni cand Ana se intoarce la camin si eu la scoala. S-a terminat cu vacanta!!

Criss

Intr-adevar si eu am avut ajutor "mare" la facut bradul si i-a placut la nebunie.Mirarea mea cea mare a fost ca nu a tras de el...Mie imi era frica ca in 2-3 zile nu va mai fi in picioare, si de aceea am cumparat numai globuri care nu se sparg.
Anul acesta nu s-a intalnit cu mosu', cu toate ca ccc cand il vedea la tv se bucura .La anul sigur se vor intalni cei doi....

quote:
Originally posted by fannna2003

La multi ani ! si un an prosper
mihaela chiar suntem foarte aproape...cine stie poate o sa ne si intalnim.

bineinteles, de ce nu????

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackrivergirl spune:

Hello! pt gabid si nu numai..adica cine poate sa rasp, va rog:)

A vazut la lista medicilor ginecologi din Bacau numele tau langa cel al dnei Iordache Mihaela si nu am reusit sa gasesc mesajul postat in legatura cu ea..si sunt tare curioasa...daca ai putea sa imi spui si mie ce fel de doctorita este, fiindca eu am fost de doua ori la ea( a fost prima data cnd am fost la ginecolog..sunt mai mica eu de felu meu..:P) si pana acuma mi s-a parut ok.
Scuze de deranj,
aia mica
ps:stiu k probabil trebuia sa postez in alta parte, dar e cam greu sa inot prin toate mesajele si sa gasesc exact ce caut :) asa ca am zis ca aici in clubul de Bacau poate gasesc si ceva informatii suplimentare despre doctor buni de pe la noi (ginecologi)

Va pup pe toti!...frumos mai este Bacaulnostru!!:D

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by blackrivergirl

Hello! pt gabid si nu numai..adica cine poate sa rasp, va rog:)

A vazut la lista medicilor ginecologi din Bacau numele tau langa cel al dnei Iordache Mihaela si nu am reusit sa gasesc mesajul postat in legatura cu ea..si sunt tare curioasa...daca ai putea sa imi spui si mie ce fel de doctorita este, fiindca eu am fost de doua ori la ea( a fost prima data cnd am fost la ginecolog..sunt mai mica eu de felu meu..:P) si pana acuma mi s-a parut ok.
Scuze de deranj,
aia mica
ps:stiu k probabil trebuia sa postez in alta parte, dar e cam greu sa inot prin toate mesajele si sa gasesc exact ce caut :) asa ca am zis ca aici in clubul de Bacau poate gasesc si ceva informatii suplimentare despre doctor buni de pe la noi (ginecologi)

Va pup pe toti!...frumos mai este Bacaulnostru!!:D

Eu iti recomand cu mare caldura pe Zoican Gabriela...Eu pana sa raman gravida nu am fost niciodata la un medic ginecolog...si dupa ce am ramas gravida am mers la o anumita doctorita...si cand eram gata sa nasc nu mai era de gasit ..asa ca a trebuit sa imi caut pe altcineva cu care sa nasc si surpriza doctorita pe care am numit-o mai sus era mult mai atasata de paciente, mai atenta si mai explicita in tot ce facea si spunea...
Hei bacaoancelor, pe unde ati disparut???

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Ajunul Craciunului
Ajunul Anului Nou

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaela spune:

Buna! Si eu sunt din Bacau si ma bucur ca v-am gasit. Eu, din pacate stau cam rau cu timpul liber, dar de cand am devenit din nou "burtica" (adica de aprox 12 sapt) am inceput sa-mi gasesc timp sa vizitez site-ul "despre copii" si sunt fericita ca aici am gasit multe lucruri f. interesante si utile, si mai ales ca v-am gasit pe voi "bacaoancele". Eu merg la Dr. Huszar la Gine-Med si as vrea sa-mi spuneti si voi parerea voastra despre ea (indiferent ca e buna si mai ales daca e rea.
Va pup si astept sa-mi confirmati ca ma primiti in randul vostru.

Mergi la inceput

Micaela bine ai venit in clubul bacaoancelor si felicitari pentru burtica
Despre dr Huszar nu stiu personal ce sa iti spun pentru ca nu am avut de-a face cu ea, oricum la lista de medici am vazut ca are multe buline negre...deci nu stiu ce sa te sfatuiesc...bineinteles ti-as recomanda-o pe Zoican dar asta depinde si de tine, ce fel de parere ti-ai facut deja despte Huszar...cum ti-a vorbit si mai ales daca ti-a raspus la intrebari si la nelamuriri pe intelesul tau si pe indelete.
Iti spun asta pentru ca eu cat am fost gravida am fost la Iosub (dupa cum se vede si mai sus), nu vreau sa ma repet ci doar sa spun ca ieseam foarte repede de la ea din cabinet si foarte nelamurita din cauza ca ma lua repede si eu din cauza emotiilor uitam ce vreau sa intreb. Cat despre Zoican, am fost la un control la ea acum vre-o 3 luni, si cat am stat sa imi astept randul era inaintea mea 2 care le-a tinut inauntru f mult si mai ales le explica in asa fel sa inteleaga tot prostul, nu le lua cu termeni SF(asta stiu ca m-am asezat mai langa usa cabinetului), si tare mi-a parut rau ca nu m-am dus si eu la ea cat am fost .Chiar si mi-e mi-a vorbit de la egal la egal si asta m-a facut sa ma simt super cat am fost in maternitate, unde eu eram cu nervii la pamant...si ea m-a facut sa imi revin cat de cat la normal...un mare buchet de pentru ea din partea mea...
Uffff da' ce m-am lungit....si mai spune lumea ca nu sunt vorbareata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss1902 spune:

Bun venit tuturor!! Ce bine ca familia noastra creste.
In legatura cu doctorii nu pot sa va ajut pentru ca nu-i cunosc, nefiind din Bacau.
Micaela - Felicitari si sanatate.
Ce mai fac puiutii vostri? Se bucura de iarna? De zapada?

Pe curand

Mergi la inceput

eu am nascut cu dr.Ciuhodaru...f bun medic,glumet dar cateodata ironic...si sincera sa fiu numai de asta nu aveam nevoie in acele momente.
Nu ezita sa-mi spuna ca i-au in greutate mult prea mult...e drept ca asa si era,dar punea f mare accent pe kg(vechea mea boala...kg).:)))

Mergi la inceput

pe 10 a fost ziua lui Bogdan(6 anisori)e baiat mare de-acum, asa ca cu mic cu mare ne-am adunat sambata sa sarbatorim.
A fost foarte incantat, mai ales cand a iesit afara la zapada si la sanius.
Cand am venit cu tortul era gata gata sa . am sa vad daca ma pricep sa aduc si niste poze saptamana asta.

Mergi la inceput