Mamici /burtici de Bacau
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela amalia spune:
La multi ani lui Bogdan.Baiat mare....Astept(am) poze
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
criss1902 spune:
In primul rand vreau sa-i spun si eu lui Bogdan: LA MULTI ANI! (mai bine mai tarziu...)
Ce mai fac copilasii? Sanatosi sper, ca acum cu frigul asta nu se stie ...Dar sa lasam grijile si sa ne gandim la ceva mai frumos cum ar fi o excursie la munte..Ce ziceti????
Noi mergem in weekend la Bran. Nu mai vine nimeni?
Astept vesti
mihaela amalia spune:
Si eu vreau la munteeeeeeeeeeeeeeee
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
fannna2003 spune:
multumesc ptr urari si la multi ani si ptr copilasii vostri.
De munte ce sa mai zic...VREEEEEEEEAU
mihaela amalia spune:
Heiiiiii Bacaoancelor, mobilizarea pe unde sunteti??????????
micaela spune:
Saluti din nou. Am inteles ca pentru burticile in jur de 3-4 luni se pot face doua ecografii foarte importante pentru copil, si care nu se fac in Bacau. Ati facut aceste ecografii, sau ati auzit mai multe despre ele (pentru ce anume sunt sau unde in Bucuresti se pot face)?
Va pup.
shian spune:
Buna fetelor,scuze ca intervin in clubul vostru!
As avea nevoie de o informatie,criss 1902,cred ca tu ma poti ajuta!Ce medici ginecologi imi poti recomanda(parintii mei locuisc in Asau,dar au si apartament in Onesti)?Eu sunt insarcinata in 9 saptamani,iar medicul meu m-a sfatuit ca in doua luni cat stau in tara sa merg neaparat la control.
Multumesc anticipat!
Anca&Shion(21.05.2004)
http://community.webshots.com/user/shian124
criss1902 spune:
Buna fetelor!
In primul rand am sa incerc sa dau un raspuns pentru Shian- sti cum este cu doctorii auzi si lucruri bune si rele dar pentru un control cum vrei tu sa faci ti-as recomanda pe doctorita NITA pentru ca are cabinet in Onesti(la sfat, langa primarie, nu stiu exact adresa dar daca vrei mai multe amanunte pot sa-ti explic exact unde are cabinetul).Am o prietena care a fost la ea si a fost multumita, cabinetul e bine dotat si ea are rabdare sa-ti explice ce te intereseaza.
In rest ce pot sa va spun , weekend-ul la munte a fost ff. frumos as vrea sa se mai repete dar nu stiu cand se va putea.
Geroase zile ...Nu-i asa? Cum rezistati???
shian spune:
criss1902,multumesc pentru informatie.Stiu unde este primaria,banuiesc ca va fi usor de gasit.
Anca&Shion(21.05.2004)
http://community.webshots.com/user/shian124
mihaela amalia spune:
Uffffffff da' geroase zile au mai fost...bine ca s-a mai incalzit si sper sa o tina tot asa
Site Amalia