Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Nikolas La multi ani, sa fii sanatos si norocos!
Ioana Sa ai parte de bucurii si noroc!
Aceasta este masinuta lamaie de care va zziceam: lamaia
Babee, ma uitam si eu la aparatul cu pricina. Si eu am o sinuzita agravata de deviatia de sept si nu ma dau nicicum operata. Noroc ca am scapat de crize. Cu ani in urma raceam mereu si ce dureri de cap aveam. Nas cu cap si cu ochi cu tot.
Amuleta, m-ai impresionat cu dorul tau de Alma. E si tare dulce! Parca o si vad cumintica in carucior.
Noi am fost afara. Azi Alex a fost mai lenesa la impins carutul si a cerut ea sa o pun la loc in el. Dar a mers de o manuta, ceea ce nu prea face de obicei. Si asta numai pentru ca voia sa se joace cu un catel, e disperata dupa catei.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Andruska spune:
Buna seara si de la noi !!!
sarbatoritilor zilei Nikolas, Ioana si fetitei lui Oani !!!
Adriana bine ca ai dezlegat misterul cu Ioana pe care am sunat-o astazi pe mobil si acasa si nu am gasit-o. Insa m-am intalnit cu dna Iova & Arturicii in Herastrau si ne-am jucat putin . Sunt tare frumosi si au crescut tare mult de cand nu i-am mai vazut !!!
Noi altfel suntem bine- eu mai am doar o saptamana de stat acasa cu Matei, de fapt pana pe 31 ianuarie inclusiv iar tatal meu din pacate nu o sa mai poata sta cu Mati, asa ca am gasit o...doamna care sa ne ajute pentru cele 6 ore cat stau eu la birou. Sper sa fie totul bine si Matei sa se acomodeze cu ea si viceversa . Va tin la curent !!!
Lui Andrei ii mai cade un dintisor asa ca va fi stirb de 2 dinti insa tot dragutz este .
Maria felicitari pentru primii pasi .
Lia si Layla putere sa treceti peste noptile nedormite .
Copii vostri cat lapte beau seara? Matei mi se pare ca bea cam mult si de aceea va intreb .
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
NIHIL SINE DEO !!!
anda141 spune:
si masinuta noastra aici : http://reclama/product/details/901
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Roxana_G spune:
Andra, sper sa gasiti o persoana potrivita. Profita saptamana asta sa te relaxezi si sa petreci timp cu frumuseii tai.
Monica, niciunul din linkurile noastre nu functioneaza. Al meu pentru ca e de pe un alt site ptr copii.
Uitasem sa va povestesc ce esec a fost masa de pranz de azi. Am incercat sa ii dau chiftelute cu piure de cartofi. Piure stiam ca nu mananca, insa din farfuria noastra mai gustase. Oricum a fost un esec total, nici nu mai voia sa deschida gura. Iar rezultatul chiftelelor a fost o varsatura frumoasa pe covor si rastunarea farfuriei pe pantalonii mei. Culmea e ca nu m-am suparat deloc. Ba din contra, am inteles ca fata mea are gusturile ei si nu am de gand sa o mai fortez sa manance ceea ce nu ii place. Voi incerca usor cu lucruri pe care e mai dispusa sa le accepte, impreuna cu cele vechi. De exemplu spanac si pilaf papa, insa numai daca mai primeste si cateva lingurite din mancarea ei de legume. Asadar, important e sa manance. Nu o mai presez cu felurile de mancare si cu nimic de altfel. Fiecare are ritmul lui. Cred ca va da ea semne cand e dispusa sa incerce mai multe. Pana atunci o las cu legumele ei si ii introduc mai rar si mai usor alte gusturi.
Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)
Andruska spune:
Roxana- o sa ma relaxez "cat pot" ptr ca sunt in curatenie generala si asta ca sa gaseasca doamna totul unde trebuie, plus de asta in fiecare zi ma duc cu Mati la kinetoterapie + joi si vineri de la 9.00-18.00 am training la serviciu asa ca....
Sa stii ca si Matei ar preferintele lui si in special nu ii plac supele/ciorbele/lichidele in general. Mie nu prea imi place insa il mai las si am sa mai incerc peste ceva vreme. Ce nu imi place mie este ca la ora mesei el tb sa se joace cu diverse si mananca dc nu, il distrag toate prostioarele si se uita/apleaca/etc dupa ele.
Noapte buna si o saptamana buna mamicilor lucratoare
NIHIL SINE DEO !!!
adlemi spune:
LA MULTI ANI,IUBIREA MEA CU OCHI ALBASTRI!ITI MULTUMESC CA AI VENIT IN VIATA NOASTRA,CA ZILELE AU ALT SENS DE CAND EXISTI TU SI CA NE-AI ACCEPTAT IN VIATA TA!
LA MULTI ANI,STROPUL MEU DE OM!
Mama Ta care te iubeste mult...
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
Andruska spune:
Andrei - sa cresti mare, sanatos, sa ii bucuri pe parinti in fiecare zi si sa va iubiti mult !!!
Matei face ture pe aici dupa ce azi noapte nu a dormit de la 00.30 pana la 2.15 iar mie imi era un somn de numa-numa...si inca imi mai este dar ziua nu prea pot dormi, ca si Gabitza.
Andrei a plecat la graidinitza si este f mandru ca i se mai misca un dintisor...este baiat mare .
Ma duc la treaba si ceva papa
NIHIL SINE DEO !!!
Mickyyy spune:
Neata si La multi ani puiutilor care au implinit primul lor anisor, chiar daca cu ceva intarziere si la multi ani si sarbatoritului de astazi Andrei!
Tania, te-am adaugat si eu in lista de pe YM, sper sa-mi dai ok-ul. In principiu am si net si calculator acasa, dar mi-e destul de lene sa intru seara pe forum sau pe chat....destul ca stau toata ziua la birou, macar seara sa o pierd cu gaza mea. Iar dupa ce adoarme ea de cele mai multe ori pic si eu . Da' cine stie, poate candva voi avea si eu timp si de chat seara quote:
Originally posted by Emilly
fetelor, voi le faceti baie la puiuti in fiecare seara?m-am gindit sa incepem sa facem la 2 seri...vroiam sa stiu si opinia voastra.
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
Hai ca intrebarea ta mi-a adus aminte de ultima vizita la pediatra. Nici noi nu-i mai facem baie la gaza mnica de ceva vreme zi de zi (ba chiar a devenit un chin baita, in cadita nu mai vrea sa stea, se ridica in picioare si n-am cum sa o spal, mai ales ca mai si aluneca si stau cu inima cat un purice, iar in cada mare daca o iau cu mine plange de zici ca o oparesc ). In fine, revenind la oile noastre, la ultima vizita pediatra pune aceasi intrebare ca si tine, ii mai facem fetei baie zi de zi (in ideea ca acum e iarna si nu mai transpira copilul prea tare, deci pot fi rarite baitele). La care barbata-meu pe un ton foarte serios (tocmai ne chinuiam sa imbracam fata ca o consultase) intreaba "da' ce doamna doctor, miroase?!" . Oricum povestita n-are la fel de mult haz, dar pe moment a fost mortal, radeam toti cu gura pana la urechi!
Si daca tot m-a apucat logoreea, hai sa va mai povestesc una alta... Ne-a iesit si noua primul dintisor (dupa luni de asteptare) si am facut si primi pasi de una singura. Ce-i drept, intaratata de mine, ca o lasam in picioare nesprijinita si venea singurica fuga la mine-n brate, dar tot singura se cheama ca a mers, nu?!
Iar surioarei se pare ca i-am gasit deja un nume, mai ramane de vazut daca o sa ne razgandim sau nu pana la final: Maya Marisa!
Si gata....ajunge pe ziua de azi ca de o ora de cand am ajuns la birou nu fac decat sa citesc si sa postez mesaje pe forum....ma dau astia afara daca mai pierd vremea in stilul asta grosolan pe forum .
Pupici si-o zi buna tuturor.
Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)
DARAEL spune:
La Multi Ani Andrei !
La Multi Ani ingeras cu ochi albastrii !
Sa cresti mare si voinic, si sa ai parte de tot ce este frumos pe lumea asta: sanatate, fericire si noroc... si intelepciunea de a te bucura de toate...
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Andruska spune:
Emilly- nici noi nu ii mai facem baie in fiecare seara.
Mickyy- frumos nume i-ai gasit surioarei . O sa ti se cam plimbe limba in gura (ca si mie cu Andrei si Matei, care rimeaza ) strigand Maya....Malina....Maya...dar ce frumos va fi cu doua gaze dupa tine .
Pupici
NIHIL SINE DEO !!!