Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Andreiutz Albastrutz!!!
11X

Imelda, sa va traiasca fumusetea, sa fie sanatos, voinic si norocos!

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Dan Cosmin!
Nikolas
Alexandru
fetita lui Oani
Ioana
Tiana Maria
Andrei

Dragi mamici si tatici, sa va creasca mari puisorii si sa va aduca numai bucurii!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena I. spune:

Erica vrea sa manince singura. Daca avem la masa piure, trebuie a-i umplu lingurita si sa i-o dau in mina, apoi o duce ea la gura. Altfel nu prea se lasa hranita. Mai culege frumos tot felul de firmituri si le duce cu precizie la gura. Asa maninca ficatul, brinza de vaci, piine. Ia cite o jumate de banana in mina si tot musca din ea. Bineinteles ca se murdareste aproape din cap pina in picioare iar, cantitativ, nu prea sint eu multumita de cit reuseste sa bage la stomacel. Dar e pentru o cauza nobila: invata copilul sa manince singur! In vara rodea cu gingiutele la biscuiti, cind mergeam la plimbare. Dupa ce i-au iesit dintii si sus si jos, mi-a fost teama sa-i mai dau biscuiti, sa nu rupa bucati prea mari si sa se inece. Insa am indraznit in una din serile trecute si s-a descurcat foarte bine, soricelul.

Aseara i-am avut musafiri pe Anca si Matei si ne-am simtit foarte bine. Eu sint profund recunoscatoare cind mai trece cite cineva pe la noi, mai ales si cu pui mic, pentru ca Erica e in culmea fericirii atunci cind are companie de joaca. Si e si mai calma si mai dragalasa apoi, e mai dispusa sa adoarma singura si doarme mai bine.
Cind au sosit ei, tocmai incepuse sa ninga tare si in citeva minute s-au acoperit strazile de zapada. E prima oara in iarna asta cind avem si noi putina zapada la Iasi. Abia astept sa se trezeasca dragalasa mea si mergem la bulgareala!

Elena si www.ofoto.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=292004679105&page=1&sort_order=0" target="_blank">Erica 6. februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Andrei albastrel!!!

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

La Multi Ani, Andreiutule!

Iaca o noua saptamana de munca. Taare bine am inceput: nu mi se modifica salariul brut! Ura!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La Multi Ani Ochisori albastri!

Ce de vesti bune...Erica e fata mare de-acum..Adina a scapat de-o grija..Buli deja e mai bine, si Mateiut de asemenea...deja se-anunta o saptamana buba buna.

Andruska sa stii c-or sa treaca si serile astea.Phillip vad ca si-a revenit si papa bine in schimb..si-a luat prostul obicei de-a scuipa mancarea.O scoate din gura pur si simplu.L-am certat, nu i-am mai dat si s-a invatat minte.Cum il vad ca icnearca sa scoata mancarea ii spun ca nu-i mai dau, se uita cu niste ochi rugatori si continuam.Eu ii spun:promiti ca nu mai faci??(de parca el chiar ar sti ce inseamna a promite).
Copilul meu nani, eu putin pe teava si in paralele fac o tocanita cu cartofi(l-am trecut relativ pe mancare ca si a noastra) si dupa ce papam de 12 afara cu noi..la spanzurat bani.
Afara ninge atat de frumos dar din pacate este prea cald pentru a se asterne zapada.Ne vom juca cu fulgii de zapada8astazi avem prieteni noi) si fuguta in casa dupa aceea.
Zi usoara si...frumos nume Maya

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andruska spune:

Gabi sper din suflet sa fie trecatoare fazele astea mai ales ca de pe 1 ma duc la serviciu . Si Matei mai are momente cand scoate cu manutza din gura mancarea, parca sa vada ce ii dau .

Elena pupicei Ericai, ce frumoasa este !!!!

Adina !

Fug la intins rufe si dupa aceea pe afara la plimbare !!!!

Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)

NIHIL SINE DEO !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

LA MULTI ANI ANDREI ALBASTREL !!!!
Sa fii sanatos, cuminte si sa umpli de bucurie sufletele celor dragi !!

La multi ani si sarbatoritilor din ultimele zile.

Eu am fost de joi pana ieri in Grecia, cu treaba. Recunosc, am facut si un pic de shopping. Masina era ticsita ticsita la intoarcere. Mai mult cadouri pt Arturici desigur si ptr cei dragi. Eu m-am ales cu 2 geci. DIn pacate am nimerit acolo inaintea deschiderii sezonului de reduceri (1 febr) dar asta e.

Va pup si mai vorbim diseara.

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Avem poze noi in albumul "Am implinit 1 an" !!!
Sunt f. ocupata cu serviciul.
Astazi a venit in Bucuresti Rachel Owen , daca o stiti voi, e de aici de pe forum, cea care are fibrom uterin, a facut embolizare si a ramas insarcinata ca prin minune. Si uite ca au trecut si cele 9 luni ( nu se astepta nimeni sa poata duce sarcina atata timp, era multumita macar cu 7 luni ) si a venit sa nasca aici la Municipal. Fiind o sarcina mai cu probleme, trebuia sa o opereze cineva mai competent. Acum m-a sunat si astepata la doctor sa-i faca controlul sa vada cand va Naste. Are aprox.38 saptamani acum. Diseara voi merge pe la ea, abia astept sa vedem cum va fi. Sper ca totul sa fie bine, daca Dumnezeu i-a ajutat sa ajunga pana aici, speram ca si nasterea sa fie ok.
Pupici!

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40947" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (60)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput