Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Nicolas

Ioana

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

io-s mai mutulica fiindca noi sintem cu intarcatul si
asa ca nu prea am chef

da' va prind eu din urma cind terminam

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)

gasca MAO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Claudia, uite aici masina pe care i-am cumparat-o eu lui Albert din Metro.http://community.webshots.com/photo/254960918/255992888zLGWdR
In album "Am implinit 1 an" poti vedea mai multe.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Emilly, eu ii fac baie zilnic. Tare ii place. De aceea ii las placerea ei, chiar daca e mai greu pentru mine. Plus ca vreau sa ii creez un obicei sanatos, sa se spele in fiecare seara.

Babee, cum e aparatul ala pentru nas?

Apropos de cadouri, am mare nevoie de ajutorul vostru:
- In primul rand pentru Alex. Oscilez intre lamaie aceea de la Chicco (e ca o masinuta si impingi de maner) si un balansoar Little Tikes cum au Arturicii. Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat sau sa imi povestiti cum au fost primite la voi, cele care aveti.
- A doua chestiune, legata de nasi. Nasa nu spune niciodata ce are nevoie si ce e drept cam are de toate (inclusiv ditamai casoiul). Asa ca nu stiu ce sa ii iau acum "plocon" la ruperea turtei. Va rog mult sa imi dati o idee. Si sa nu uit, mamicile cu copilasi mai mari, sau cele cu nepotei sau prieteni de 5 anisori, ce sa ii iau pustiului nasei? Ca masini teleghidate i-am tot luat.

Pupici.

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Roxana, eu zic ca mai bine ii iei balansoar, nu stiu de care zici ca este ( ca balena Arturicilor?) cred ca mai degraba s-ar juca cu balansoarul decat sa impinga la lamaie.
Eu i-am luat masinuta, il plimb eu cu ea, are maner de care il imping, ii place sa-l plimb, dar nu zic ca se omoara. Insa pe zi ce trece se joaca mai mult cu ea. Azi o impingea el singur.
Emily, eu ii fac baie la 2 seri, iar pe cap o data pe saptamana, ca e circ mare la spalatul pe cap. Oricum nu se murdareste, deci zic eu ca nu e nevoie mai des acum iarna.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Dupa ce am scris mesajul anterior Bubu maraia a nani.L-am luat si ne-am dus peste Vio si am adormit si eu Doua ore jumatate ....dar m-am trezit cu senzatii de voma, ameteli(asta patesc daca adorm ziua).Eram chiauna.Am sarit in oale si am facut papa in stil indian.Chiar si Bubu a papat si i-a placut(nu i-am pus totusi mult sos curry).

Claudia si Monica..e masinuta de-aia de pe Veteranilor(nu ma intrebati unde e strada ca n-am habar, Adriana stie).Mare minune nu face dar nici nu ne trebuie cine stie ce.Oricum se va plictisi destuld e repede(sau nu???)Are directie, volan, claxon..si Bubu stie sa se dea jos de pe ea..deja!!!

Roxana acesta este www.comenzi.ro/product_info.php?cPath=99_112&products_id=500" target="_blank">aparatul salin .Vom vedea cat este de bun..dar prefer sa incerc totusi.Lui Vio ii este frica de operatie in Ro.Aici nu intra pe casa de asigurari si costa cateva mii bune.Nu este imposibil dar nici nu se hotaraste.Asa ca pana face el ceva eu ii pun minuni de-astea.
Fetelor va pup, merg sa plimbam copilul, il lasam si plecam la munca amandoi(ce bine e sa lucram in acelasi loc).
Deci eu si astazi lipsesc de la conversatie..dar de maine sunt prezenta!

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

La multi ani tuturor celor care s-au sarbatorit intre timp ! Sa va creasca puii mari, sanatosi si destepti.
Alma merge si ea, are 4 dinti, maninca orice-i dai dar cel mai mult ii plac pestele si sucul de mere. Saraca mama, stoarce trei mere in fiecare zi si-i da peste de doua ori pe saptamina. Arata cu mina la poza cu "mami si tati" si ride( va dati seama cum m-am simtit cind mi-a zis mama asta) si se tine de maica-mea ca o codita prin toata casa. Inca n-a trecut pe lapte de vaca si nici nu vreau, pina nu vine primavara, ca asta praf are vitamina D cit trebuie. Nu-i place galbenusul de ou, trebuie s-o pacalesti ca sa-l manince si mi-e dor de ea de mor. George si Mariuta sint intr-o continua verva, competitie, amor nebun cu nabadai, cind se pupa, cind se paruiesc, asa ca deocamdata n-am cum sa o aduc acasa dar numar lunile si sper...Parca a fost mai usor cind erau ceilalti departe, Alma este "copilul batrinetii mele".
Nu va agitati sa cheltuiti pe jucarii, ca va spun eu, sint bani aruncati. Mai bine va duceti voi la masaj si va relaxati. Eu am o pivnita intreaga de jucarii ignorate iar copiii mei se joaca cu sticle de parfum folosite si cutii vechi de pantofi. Voi nu faceati la fel cind erati mici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

La multi ani tuturor celor care s-au sarbatorit intre timp ! Sa va creasca puii mari, sanatosi si destepti.
Alma merge si ea, are 4 dinti, maninca orice-i dai dar cel mai mult ii plac pestele si sucul de mere. Saraca mama, stoarce trei mere in fiecare zi si-i da peste de doua ori pe saptamina. Arata cu mina la poza cu "mami si tati" si ride( va dati seama cum m-am simtit cind mi-a zis mama asta) si se tine de maica-mea ca o codita prin toata casa. Inca n-a trecut pe lapte de vaca si nici nu vreau, pina nu vine primavara, ca asta praf are vitamina D cit trebuie. Nu-i place galbenusul de ou, trebuie s-o pacalesti ca sa-l manince si mi-e dor de ea de mor. George si Mariuta sint intr-o continua verva, competitie, amor nebun cu nabadai, cind se pupa, cind se paruiesc, asa ca deocamdata n-am cum sa o aduc acasa dar numar lunile si sper...Parca a fost mai usor cind erau ceilalti departe, Alma este "copilul batrinetii mele".
Nu va agitati sa cheltuiti pe jucarii, ca va spun eu, sint bani aruncati. Mai bine va duceti voi la masaj si va relaxati. Eu am o pivnita intreaga de jucarii ignorate iar copiii mei se joaca cu sticle de parfum folosite si cutii vechi de pantofi. Voi nu faceati la fel cind erati mici ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

La Multi Ani Nikolas !
Ce frumos ! Inca un puiut a trecut granita primului an... oameni buni, atacati tortuletul, desfaceti cutia cu laptic – e sarbatoare in zona !

La Multi Ani pentru Ioana a lui Manuela si La Multi Ani fetitei lui Oani ! (chiar, stie cineva oare unde s-a ascuns Oani ?)

Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/

“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Aoleu, fetelor, nu va repeziti sa luati masinuta, pentru ca asta va fi cadoul nostru pt. intalnirea din 5 febr. Nu se stie cine il nimereste.

Mai aveti putintica rabdare.

Adriana si Rares

(13.febr.2004)
poze cu Rares

Mergi la inceput