Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
ad_risnov spune:
Salutare!
Lia, bun revenit!!! Poate ne vom auzi mai des de acum. Multa sanatate puiului!!! Asteptam pozele!!! Voi nu puteti veni pe 5 febr. la intalnirea bebelusilor de ian.-febr.???
Eu am batut azi tot orasul la cumparaturi. Am venit franta si m-am bagat direct in pat. Am dormit de m-am trezit cam asa .
Rares a fost azi vreo 4 ore afara cu tati: de la 12 la 14, apoi a luat masa de pranz in casa si iar la de la 14.30 la 16.30. A dormit baiatul tun la aer.
Layla, multa putere sa rezisti in ritmul asta! Cu serviciul ce o sa faci?
Am primit acum 5 minute de la Ioana un sms in care-mi spunea ca este de joi in Grecia, la Salonic. De maine este din nou cu Arturicii.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
claudiachirila spune:
Buna seara fetelor,
Am si eu in sfarsit calculator. Cica l-a reinstalat sotul meu si acum merge.
LA MULTI ANI !!!! tuturor sarbatoritilor din ultimele zile. Ne cerem scuze pentru intarziere. Dar sa cresteti voi mari si sanatosi si sa se bucure parintii vostri de voi.
Noi suntem bine, facem toate prostiile posibile, dar asta e foarte bine. La noi a inceput sa ninga si chiar sper sa fie zapada sa iesim cu saniuta. Sper sa-i placa lui Dragos, ca m-am saturat de atata carat in brate.
Felicitari Maria si bine ai venit in clubul plimbaretilor!!!!!
Felicitari Philip pentru dintisori!!
claudia si dragos
www.freewebs.com/claudiachirila
http://dragosclaudiu.idilis.ro
dadi_t spune:
hi! Intru un pic pe fuga ca am musafiri si calc. este in sufragerie unde dorm ei!
La multi ani,Cosmin! sa cresti mare , frumos si sa fii sanatos sa n-o mai sperii pe mami!
Raluca, trimite-mi adresa ta de e-mail de pe yahoo pe PM. Mie sau lui Babee. Eu sau ea te vom invita in conferinta.Fetelor, va asteptam in continuare la ....o barfa mica seara. procedati ca si Raluca. Oricum adresa mea este taniabugescu@yahoo.com . Daca ma bagati la add va adaug automat in lista mea si va chem.
pupici si o noapte linistita!
Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...poze DECEMBRIE!
Babee spune:
Va salutam si noi la ora asta tarzie.
Vio a venit dimineata saracul si a dormit pana la pranz, apoi papa cu totii si la plimbare.De manuta cu Bubu intre noi ca asa ne sta bine.Am mai facut una alta si m-am pregatit de plecat la munca.Astazi pentru prima oara Phillip a fost in grija cuiva(ca Vio si mama nu se pun, sunt din familie).Am avut emotii si am sunat doar de 3 ori ca sa vad ce face gaza.Cand am plecat el dormea si cand m-am intors normal ca nu avea chef de nani.Doar cu mami lui stie el.Mi se pare ok fata, cu toate ca are doar 20 de ani..sper sa fie bine pana la urma.
Eu sunt rupta de oboseala, e plin de arabi care te freaca cum nu-ti poti imagina.Ca deh...daca au bani fac din tine pres de sters picioarele.Maine la fel, dar cel putin mai fac si eu ceva.Fug si eu la nani ca dimineata iarasi ma 'ascund' cu Bubu ca sa poata dormi Vio(saracul numai la 7-8 dimineata vine si dupa amiaza incepe iarasi).
Ah..si p.s. Adriana..sa stii ca a ajuns masinuta..Multam fain de pont
Seara linistita.
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
Emilly spune:
Buna fetelor,
Andra felicitari Mariei mergareata!te asteptam la povesti pe yahoo
Lia70 sanatate multa lui Alexandru si pupicei multi.
Asa frumos ai povestit ca m-am regasit total in cuvintele tale.
Eu in continuare sper ca primul an e cel mai greu si ca de acum ne va fi ceva mai usor si normal vor fi alte si alte probleme...
Roxana ai vazut ce fetita mare ai?iti doresc sa ai un weekend linistit si sa-ti revii pentru o noua saptamina, speram una mai buna...
layla de ce se scoala din 2 in 2 ore?dintii sunt de vina?cred ca esti zombii...
Adriana ce ti-ai luat frumos?sau au fost doar cumparaturi pentru casa?
Babee servici usor!
fetelor, voi le faceti baie la puiuti in fiecare seara?m-am gindit sa incepem sa facem la 2 seri...vroiam sa stiu si opinia voastra.
Somnic usor!
Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)
ad_risnov spune:
Nikolas 1 ANISOR !!!
Ioana 11X!!!
'Neata fetelor cucuietelor!
Emilly, noi ii facem de mult baie lui Rares la doua zile, iar pe cap il spalam de doua ori pe saptamana. Este super ok asa.
De cumparat am cumparat pentru Rares diverse chestii (jucarii, hainute si un covor tip puzzle), plus cadoul pt. 5 febr. Eu inca imi astept randul. Acum avem un singur tel: masina!
Babee, bafta multa cu bona!!! O sa fie ok, ai sa vezi si Bubu se va intelege bine cu o fata tanara.
Spor la servici si la cat mai multi euroi!!!
Ma bucur ca esti multumita de masinuta. Asteptam pozele cu Bubu sofer.
Fug la curatenie.
Adriana si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
anda141 spune:
Buna dimineata!!!
Ce soare frumos, cred ca vom iesi si cu tati la plimbare astazi!!!
Babee, ce masina ai cumparat???
Eu am fost super super ocupata ultimele zile, de-aia nu am mai intrat nici pe messenger, nici pe forum, sunt cu inchiderea de luna, de an la serviciu, treaba si acasa, aseara am fost la ziua unui prieten, unde tot Albert a fost in centrul atentiei, asa i-a mai distrat pe toti . Si el a fost in forma maxima, a controlat in toata casa, arunca pe parchet cu tot ce prindea ca ii placea cum suna.Noi acasa avem mocheta si era ceva nou pentru el.
Pupici, mai vorbim!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
Babee spune:
Neata neata.
Am un somn in mine de-mi vine a urla.Eu nu pot dormi ziua cand Phillip nani.La mine baza e somnul de noapte.Si cum smecherila s-a trezit la 6 juma si n-a mai vrut sa doarma is rupta.
Ei cu masinuta e tam tam mare.Monica, e o masinuta din Ro(cam cum au si Arturicii).Ii place de numa...deja ridica piciorusele cand il plimb..si culmea, da sa se urce pe ea.Peste cateva zile cred ca se urca singurel.Invarte de volanel..e haios rau.Astept sa vina si Sebastian saptamana viitoare si sa te tii hihileala in casele noastre.E mult mai bine cu doi copii, asta sigur!
Mai lalai pe-aici, apoi papa..poate face si Bubu nani ..si ma linistesc putin.
Am uitat sa va spun ca mi-am luat din Ro un aparat salin.Cu mica bazaiala m-am obisnuit, dar e super bun!!Astept o saptamana sa vad cum reactioneaza Vio(el cam are probleme cu nasul) si apoi va spun concret.
p.s. Phillip se uita singurel la desene animate.Si-a dat drumul la Tv si cum a nimerit pe programul cu desene n-am habar.Dar..ii place
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
anda141 spune:
Babee si cat ai dat pe masina aia si de unde ai luat-o? Sa stiu daca eu am luat teapa cu a mea.si ce stie sa faca...
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
claudiachirila spune:
Nikolas 1 ANISOR !!!
Ioana 11X!!!
Babee, ce fel de masinuta e? vreau sa vad si eu? si de unde ai luat-o?
claudia si dragos
http://dragosclaudiu.idilis.ro