Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Horia si George!
Madisor sa-ti traiasca sotiorul!

Pupici bebelusilor bolnaviori, Patric, Mariuca si Iustin sa se faca repede bine!

Irinusha, distractie placuta cu cealalta mamica!

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Pei saraca nu am mai scos-o de aproape 2 saptamani, in afara de vizitele la dr. Eu am fost ieri plecata, nu ea. De aerisit, o fac de 2 ori pe zi in camera ei, si noi mergem in alte camere.

Care mai e starea lui Patrik?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)

ANA

Mergi la inceput

voi spalati pe dinti puiutii?

ANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Madutza, pai nici nu i-au iesit bine de tot...sa-l spal pe coltisorii cei mici care abia i-au iesit? Unde ai auzit asa ceva?

Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Pei pe forum, cica sa ii spalam de cand ies. Si io m-am mirat, d-asta va intreb...

ANA

Mergi la inceput

Mi se pare o mare 'vrajeala'...

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Am disparut iar in ceata (nu spun ca ce…), dar nu mi-a mai mers modem-ul, asa ca am fost nevoita sa tanjesc dupa cablu…, dar deocamdata nu se poate.
Am incercat aseara sa ma pun la curent cu ce s-a mai intamplat, dar merge foarte greu la mine, am inteles ca Sebi a fost bolnavior si acum este mai bine, multa multa sanatate pentru voinicel…
Madutza, imi pare rau ce de necazuri cu raceala asta, bine ca ai ajuns la doctorita aceea buna, sper sa rezolvati si problema cu giardia.
Nu prea am mai apucat sa citesc, iar acum scriu inainte sa intru pe net, inca suntem in refacere financiara dupa spital…. Noi suntem binisor, Mihnea nu mai tuseste, cu burtikul este spre bine inca tine regim cu o supa de morcov inainte de fiecare supt si saptamana asta. Ne-a explicat doctorita ca va trebui mare rabdare cu diversificarea la el, i-a conceput un regim anume, sa vedem cum va reactiona. In timp va manca si el de toate normal ce este permis.
Din pacate simt o raceala care ma paste, ma doare rau capul, si ma feresc de Mihnea cat pot, port o masca din aceea chirurgicala, sper sa nu ia ceva de la mine, ca asta ar mai lipsi.
A, sa ma laud si eu avem 2 dintisori unul pe 7 ianuarie, celalalt pe 9 ianuarie, incercam sa depasim si asta, suge mai agitat si uneori cred ca si-a pus in capsor sa ma mutileze asa de tare ma musca hihihihi
Sa nu credeti ca sunt laudaroasa, dar cand e vorba de Mihnunita mea nu rezist pur si simplu, ieri toata ziulica la strigat pe tata, zice intr-una tatatatata, iar tati este in al noulea cer. Ba am si pretext acum il sun pe tati la birou si-i spun te stiga baiatul, trebuie sa vii mai devreme acasa…
Am sa incerc acum sa intru mai des, sa ma pun la curent cu ce se intampla.
Mesajul l-am scris acum 2 zile, dar iar nu a mers net-ul la mine, postez acum si revin, sper sa mearga…
multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Revin dupa ce am mai citit un picut…
LA MULTI ANI PENTRU SARBATORITI GEORGE, HORIA, MULTA SANATATE!!!!!
Madisor, sa-ti traiasca sotul si sa aiba grija de voi
Dana, toti avem problemele astea sau asa mi se pare mie, eu tocmai am tras o repriza de cearta cu mama, pe soacra nici nu mai imi bat capul sa o ascult cand mi se pare mie ca bate campiile, macar daca gresesc, este greseala mea cel putin eu cu tati asa am hotarat inca de la inceput si pana acum am facut exact cum am crezut noi doi ca este bine
Mona ah ce te invidiez, asa intre ghilimute, ma bucur pentru tine, distractie placuta si relaxativa cat mai mult
Nally ce somnic bun, mi-e dor si mie de o leneveala, dar nu prea cred in curand
Maria, ca baiat zvapaiat aveti, si programator ca mami si tati, bag de seama ca o sa fie ceva concurenta pe calculatorul vostru
Madutza, of las ca-I trece ei raceala, de dintisori am citit si eu de spalat dar mi se pare cam mult pentru coltisorii lor abia rasariti
Eu am racit de-a binelea intre timp, ma feresc de puiul meu, port masca, beau ceai cu lamaie si-mi plesneste capul asta de tot in curand, ca paracetamolul asta simplu pe care mi l-a dat dr pt mine este un fel de apa de ploaie bag de seama. Cred ca am racit cand am iesit singura la cumparaturi, ca am mers repede, repede de parca ma fugarea cineva
Am inceput si noi sa iesim din nou afara, si nu mai poate minunea mea de bucurie si eu ma bucur si mai mult pentru el, dar acum alta dandana…. de vre-o cateva zile nu prea are pofta de mancare, suge doar un picut, cat sa nu-I vina soriceii in vizita si apoi nimic, eu imi simt sanii tensionati semn ca nu suge deajuns si tare ma supar… De biberon nu stie puiul, morcovelul il ia cu o canita cu tetina in forma de lingurita, nu stiu ce sa zic, o sa am rabdare sa-si revina totusi la progamul lui obisnuit.
De sculat noaptea din fericire pentru mine, nu prea se mai intampla de pe la 2,5 -3 luni doar asa cine stie cum
Gata ca ma alearga tati si iar m-am intins ca o placintica (as manca o placinta cu mere, dar nu-mi face si mie nimeni…)
multi pupici

Mergi la inceput

Carmen, nu mai gasesc unde am citit, oricum, intr-un subiect degat de zymaflour si periatul pe dinti si ziceau ca nu au dau flour copiilor, dau i-au periat de pa primii dintisori, ba chiar si gingiile le masau usor pe langa. Daca nu ma crezi o sa imi fac timp sa caut.

Laurina, multumim ca te-ai "laudat" si ne-ai impartasit evolutiile lui Mihnea. Te rugam sa o faci mai des.

ANA

Mergi la inceput

Madutza, cum sa nu te cred? Doar ca mi se pare prea repede, adica sunt prea mititei dintisorii...

Album Iustin

Mergi la inceput