Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
madutza spune:
Ioana, mie mi-au spus toti doctorii ca ii pot da supa cu bors in ea daca ii place. Ana este innebunita si nu i-a facut rau pana acum. Cateodata ii dau chiar ciorbitza de la noi, pentru ca eu gatesc cu legume proaspete si fara delikat si alte prostii. Bineinteles, fara carne de porc.
Diana, merci pentru sfaturi. Pot sa iti dau si eu unul? Parerea mea este sa ii invatam pe copii cu toate alimentele (bineinteles permise) ca sa nu devina mofturosi. Ma gandeam la telina si pastarnac pe care nu i le dai lui. Am un exemplu: un prieten nu mananca peste pentru ca parintilor lui nu le placea pestele si nu i-au dat deloc, mare pierdere dupa umila mea parere.
Dana, d-asta nici nu vreau sa ma laud dinainte, ca mi-e frica de esec. O sa va povestesc daca reusesc...
Mona, week-end placut si pupici plini de invidie!!!!
Irinusha, insanatosire grabnica! Te inteleg, draga colega de suferinta. Io azi am plecat 20 min, si am mers cu masina si tot ma apucase iar durerea in gat cand am ajuns.
Fetele, va pupa mama si mai vb. in week-end!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
DianaR spune:
Grate, pupici lui Patric sa se faca repede bine!
Irinusha, cu placere, sa stai cuminte in pat sa-ti traca raceala odata!
Bebebeca, eu nu am incercat cu bors, lui Vladut ii plac deocamdata mancarurile dulci, nu se omoara dupa cele acre. Cred ca are perioade asa, acum o luna era lesinat dupa tot ce continea iaurt, cat mai acru... Poti sa mergi afara, doar sa-i pui un fularel Rebecai.
Monet, distractie placuta!
Dana nu se vede nici un dintisor, cred ca mai degraba a simtit el ca pregatim ceva...
Madutza, ai tu perfecta dreptate, dar in cazul meu e fix pe dos. Mama ma tot inghesuia sa mananc ciorba in care punea din belsug patrunjel, telina, pastarnac si nu puteam sa le sufar, refuzam sa mananc ciorba sau mancam doar zeama. Abia dupa ce m-am maritata inceput si mie sa-mi placa zarzavaturile, acum le folosesc la noi la ciorba si am de gand sa-i dau si lui de indata ce mananca ccc cot la cot cu noi. In piure nu mi-ar place sa simt patrunjel si telina, deci nu-i pun nici lui, doar la fiert sa dea un pic de gust.
Mamaleone, Vladut se bateste de numa cand vreau sa-l pun in fundulet si atunci musai sa stea in picioare, asta dinainte de a se ridica singur. Mai bine nu incerca cu Elena, s-o pui in picioruse ca dupa aia nu mai scapi (eu l-am pus pe spatarul canapelei dupa ce am vazut-o pe Lia a lui Monet, si de atunci numa in picioare vrea...)
Pupici, ma culc ca pic de somn, si domnisorul meu a adormit...
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
Madisor spune:
In sfarsit pot sa va scriu si eu. Va invidiez ca putetzi sa scrietzi (sa vorbitzi) atata. Mi-e drag si mie, da' nu reusesc totdeauna sa intru cat as vrea eu. Si culmea, nu am problema fusului orar, pe care o are Grate
Mai intai, va multzumesc pt. urarile calde pe care le-ati postat. V-am simtzit parca eratzi aici, langa noi. Multe
Mamaleone sa itzi traiasca puii, si sa o pupi din partea noastra pe micutza. Sa fitzi sanatosi si sa va bucuratzi de ei. Si sa stii ca nu e singura puturoasa. Clara o sustzine cu brio. Doar sunt nascute in aceeasi zi! Chiar, ma gandeam ca coincidentza noi in aceeasi zi, ele in aceeasi zi.
Dana sa itzi traiasca baiatul! Cui crezi ca ii vine sa creada ca au trecut 8 luni?! Sa fitzi sanatosi si sa va bucuratzi de pui.
Nally, pt. tine si Sebastian multe
Acris, aceeasi problema am avut-o si eu cu Clara. Eu aveam lapte si ea nu voia sa suga. M-am chinuit cu ea pana la 4 luni jumate, cand s-a autoantzarcat si am trecut-o pe lapte praf. Plus, ca abia de luna trecuta a stat si ea ceva mai bine cu greutatea, pana atunci...Sa vedem sapatamana viitoare cat o mai cantari?!
Paloma, si Clara abia acum si-a mai revenit cu somnul, respectiv sa adoarma de pe la 22, 23. Ca de cand cu sarbatorile de iarna se invatzase sa adoarma numai dupa 24. Stai linistita...mai sunt si altzi puturosi
Ioana, Madutza are dreptate cu ciorbica. Si eu procedez la fel cu Clara.
Irinusha, multumesc pt. bunvenit si insanatosire grabnica. Aaa, si ma simt foarte bine aici, cu voi. De aceea regret ca nu am mai mult timp sa palavragim
Madutza, ai grija de tine sa nu ti se intoarca raceala.
Grate, sanatate lui Patrick.
Va pup pe toate. Nu stiu daca am timp sa intru maine. Este ziua sotzului si am o groaza de chestii de facut pana sa vina musafirii. Da' ne auzim cat de curand.
Madalina Leu
http://community.webshots.com/user/madalina160
Grate spune:
Madalina draga sa-ti traiasca sotzul! Sa fie fericit si sanatos alaturi de tine si copilasi!
La multi ani!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
pd spune:
La multi ani Horia si George!
Madalina, sa-ti traiasca sotul! La multi ani!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Irinusha spune:
Horia si George, sa cresteti mari si sanatosi! Pupici dulci!
Fetelor, am uitat sa va povestesc ca am mai vorbit cu o mamica de pe DC, tot in Ingolstadt si ea ... si maine ne intalnim cu purcel si catel :) ... de abia astept La telefon mi s-a parut tare dragalasa si ne-am inteles super. Sper sa fie si in realitate tot asa, deci poate ne tineti pumnii :)
Va pupic si va doresc un week-end fain si numai sanatate!
Madisor, sa-ti traiasca sotul! La multi ani!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
mamaleone spune:
Ce chestie Madisor, e o treaba inseamna, noi in aceeasi zi ele la fel... SA-ti traiasca sotul si sa va simtiti bine.
Monet, uitasem...distractie placuta si sa stii ca si eu te invidiez, da las ca-mi vine si mie randu, nu?! Sa te tavalesti o tura prin zapada si pentru veteranele de acasa.
Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescuhttp:/
mephala30 spune:
La multi ani, Horia si George!
Madisor, "La multi ani!" sotului tau.
Grate, sanatate multa puiutului tau. Sa se faca bine cat mai repede!
Monet, distractie faina la schi!
Irinusha, sper sa te simti bine la intalnire!
Si pe noi ne-a lovit un soi de raceala, Iustin suge asa comic: are nasul infundat si nu poate respira decat pe gura, asa ca ia o gura de san, una de aer...
Va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut!
Carmen siIustin(5.06.2004)
Album Iustin
madutza spune:
Fetelor, sunt iar suparata. eri m-am dus 20 min pana la un centru comercial cu masina, nici macar nu m-am plimbat afara. Cand m-am intors ma ustuta in gat. Ma rog, m-am doftoricit si mi-a mai trecut. Faza e ca Ana s-a trezit azi un pic mai rau decat ieri, adica iar are mucisori subtiri si haraie pe piept si gat. Iar s-a inecat cu tusea si a varsat. Azi iar nu a vrut sa pape nimic. Asa ca am sunat-o pe dr. si mi-a prelungit tratamentul pana luni si luni sa ma duc sa o vada iar. Sper ca pana atunci sa ii treaca. Se pare ca a devenit hiper-sensibila. Cred ca ce nu imi place mie infofoleala, dar trebuie sa o feresc foarte tare. Probabil ca este organismul foarte slabit. Oricum am inteles ca e si mai rau daca o intoarce in urmatoarele saptamani. Bine ca acum este inca sub tratament. V-am disperat cred! Da mai disperata sunt eu!
Irinusha, distractie placuta la intalneala!
Grate, ai mare grija cu Patrik, saracul. O sa treaca repede daca e prima data. Pt. desfundatul nasucului pune-i 2-3 picaturi de spirt pe o carpita de bumbac, impacheteaz-o si punei-o pe cap sub o cacilitza cand doarme, il desfunda. Ai grija ca partea care vine in contact cu caputzul sa nu fie uda de spirt. Trebuie sa ajunga la el doar vaporii aia. Picaturi de nas, daca nu ii dai medicamente, poti sa ii pui sare de mare, este naturala. Fierbe o oala cu ceai de musetel si pune la el in camera cand doarme. Imi pare rau ca n-am citit mesajul mai devreme, se pare ca am postat in acelasi timp.
Madisor, sa iti traiasca sotiorul!
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
Grate spune:
La multi ani Horia si George!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati mereu parintii!
Madutza draga multumesc pentru sfaturi. Noaptea trecuta m-am trezit din ora in ora sa vad cum respira si sa vad ce temperatura are. Sanatate Ucai tale si n-o mai scoate din casa pina nu se vindeca, fii atenta la geamuri sa nu vina curent de pe undeva.Aeriseste camera fetitei in fiecare zi. Sper sa se faca bine cit mai curind bebelusii nostri! Rabdare draga mea!
Sanatate tuturor!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter