Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 10
Irinusha spune:
Buna fetelor!
Am ajuns si eu la munca, v-am citit de la "coada" de am inteles f. mult si acum vroiam sa dau raportul :)
Am ajuns si eu la dr, in sfarsit ... unul nou, l-am luat din cartea de telefon, dar am fost multumita. Se pare ca am avut o viroza - probabil cea de la Craciun - care a slabit organismul, asa ca acum m-am procopsit si cu cateva bacterii, care isi fac de cap la mine in gat, nas si bronhii... Mi-a dat antibiotic (ceva de neasteptat ptr. Germania) cu adaus ptr. "a inmuia si inlatura mucozitatile" ... si sa mai ma duc la un control vinerea viitoare ... Sunt curioasa ce si cum, sper sa-mi treaca ca m-am saturat! Azi-noapte m-a apucat iar tusea pe la 2, cand dormeam si eu cel mai bine ... de mi-a trecut tot, somnul si cheful de viata ... cateodata imi vine sa-mi iau campii! Gata, mi-a trecut ... ma mai apuca cateodata
Madutzo, imi pare bine ca e Anuca mai bine si tu mai linistita!!! Sa o tina tot asa! Tie pupicuri ca esti o mamica super! :)
Nallysor, dar mamica, ai dormit nu gluma ... vreau si eu! Cand nu ma scoala fi-miu, ma scoala datoria ... asa ca de vreo 8 luni nu am dormit mai mult de 8 ... si mie imi place sa dorm ... Asa ca daca poti, dormi o tura si ptr. mine! :)
Si mi-a placut cat si cum papa Sebi! Bravo! Cuminte baiat!!!
Mamaleone, tu chiar exagerezi acum! Stii doar ca trebuie sa iei o pauza acum dupa hepatita ... si ce faci tu, reparatii prin casa. Am inteles ca nu le faci tu, dar stiu eu cum e cu "meseriasii" din tara ... Mai liniste-te si tu o leaca! Si pupa-ti iezii ca sunt bestiali, amadoi!
Hi, hi, hi, m-am gandit eu ca sotu' e preot (l-am vazut in poze barbos si exact asa cum iti inchipui un preot), dar m-am abtinut aici din rasputeri sa te intreb ... noroc cu Carmen, ca mi-am satisfacut si eu curiozitatea :)
Madisor, bine ai venit! Pe mine m-au luat virusii cu pluta si am uitat total sa-ti urez toate cele de bine-venit! Nu am apucat sa ma uit pe pozele tale, dar oricum: Respect! 3 copilasi ... pe mine ma "termina" unu', de nici nu-mi mai vine sa ma gandesc la al doilea ...
Sper sa te simti bine la noi aici!
Ptr. fetele cu probleme de greutate si multa ambitie sa le dea jos: Bafta si reusita!!! Madutza, Grate & Co. tinem pumnii sa iasa ceva! :) Io am luat vreun kil, doua de Craciun ... si sigur acum ceva dupa cura de ciocolata, dar asta e ... imi trebuiesc puteri ptr. fi-miu acum ... poate cu timpul ... he, he ...
Dana, cunosc probleme de la ai mei ... si asa departe de ei, tot de neamuri se certau si se cearta. Asa ca noi ne-am propus sa nu facem la fel ... de obicei functioneaza. Functioneaza ptr. ca si "comunicam " f. mult ... adica eu vorbesc si-mi spun of-ul, iar Boby ma asculta cuminte. E asa dragut ca-mi da si dreptate , mie imi trece ca mi-am varsat necazul si asta a fost ... El nu are ce-mi reprosa ca sunt o sotie model si nici nu ma laud
Pe bune, pune si tu totul la spate si fa cum vrei tu ... ei sunt departe si oricum nu vad ce si cum faceti voi! Iubiti-va ca aveti doi copii minunati! Va pupic!
Ca tot era vorba de "fetele disparute" pe aici, de Cady mai stiti ceva?
Maria, am renuntat la invatatul in patutul lui ptr. ca a venit boala la mine, a dormit doar cu ta-su in pat ... dar asta e! Cand om reusi, om reusi ... nu-mi mai fac griji. Tot asa si cu papatul noaptea ... am tot intrebat in stanga si in dreapta ca sa-mi dau seama ca-i dupa copil (cum spunea si Cris) ... stiu si eu ca nu-i bine ptr. metabolismul lor sa lucreze si noaptea stomacelul, dar daca lui ii trebe, o sa-i dau in continuare ... Om vedea ce-o fi ... si daca e rasfatat, asta e, merita oricum tot ca-i un dulcel si e al nostru :) Na, ca mi-am spus si parerea!
Oricum Alex e mult mai mobil decat Cris, noi suntem inca la inceput, exersam inca ... dar si cand o sa putem si noi, o sa mancam nori :) ... Pupici frumuselului mic ca-i tare dulcel!
Diana, uitasem, saru'mana ptr. sfaturile referitoare la Peritol. Nu-i dam, il punem bine ... s-o supara matusa, asta e ... nu-mi indop copilul cu medicamente, mai ales cand e super-sanatos!
Mai era cineva? Sper ca nu am uitat pe nimeni ... va pupic si va doresc un week-end fain! Sanatate multa!
Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )
poze si pozilici
Bebe Beca spune:
La multi ani Elena si Clara Elena Lidia!La multi ani Stefan!
Mamici dragi, voi folositi bors la ciorbite? Nu stiu daca bebelusii au voie sau nu bors si noi folosim.
As vrea sa scot fata afara, far nu s-a oprit robinetul de mucisori. Cred ca o sa incercam, totusi.
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
monet spune:
dragele mele,
nu v-am parasit (, dana), si si daca vreti sa scapati de mine, nu ma conformez:). am fost taaaaaare ocupata cu serviciul, acasa ajung si rapid ma pun pe 20 de minute de pilates (ma ajuta, ma simt tare in forma mai nou!), apoi fug dupa lia la lotti - e deja 6 si ceva. o schimb si ma pun sa pregatesc cina pentru noi, ii fac baitza, ii dau si ei sa manince si pe la 8:30pm cadem pe canapea unde apucam sa mincam pe rind daca fata-i inca pe baricade:). ne holbam la televizor (asta-i timpul in care ma relaxez de tot, uneori nici nu-mi pasa la ce ma uit - nu-i bine:)) si apoi la culcare. pe lia o ducem mai devreme, ca ea-si prinde somnul ei de 'frumusete' inainte de miezul noptii:). si-a doua zi o luam de la capat. uf. asta-i viata.
eu m-am facut bine de tot, nu mi-a mai revenit raceala - saraca irinusha, sa te faci bine repede! si madutza, la fel si tu!!
iubitele de voi cu bebeii constipati: doua-trei lingurite de pasta de prune si/sau prune cu pere face minuni. adica magiun, ca prin romania, cam asa gust are pasta de prune aici! chiar!
ma iertati, va rog, n-am vreme sa citesc ce-ati scris pe indelete, va pup pe toate si doresc tuturor puilor la multi ani! se fac 7, 8 si 9 luni pe la noi!! sa ne traiasca toti!
diseara o duc pe lia la maica-mea si noi mergem la schi pina duminica - sper sa ne priasca.
va string la piept si va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup.
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com/january2005.htm" target="_blank">IANUARIE
www.seansimon.com/craciun2004.htm" target="_blank">CRACIUN site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
Irinusha spune:
Ptr. 20. ianuarie:
Amalia, Eric & Ilinca, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!! Sa fiti cuminti ca sa bucurati parintii! Va pupacim dulce!
Cris, Oana, Catusha, sa va traiasca copiii!
Ptr. azi, 21. ianuarie:
Elena, Clara si Stefa sa cresteti mari si sanatosi! Pupicei balositi unor copii dulci, dulci de tot!
Mamaleone, Madisor, Dana[/b], sa va traiasca copilasii!
poze si pozilici
Irinusha spune:
Mona, va doresc din suflet sa aveti un week-end fain, asa in doi ca doi porumbei indragostiti :) ce sunteti!!!! Petrecere faina!!!
Si nu-ti fa griji, Liutza dulicinica e in maini bune!!! O pupam dulce de tot!!!
Ioana, stiu ca s-a mai vorbit pe aici de bors in supele ptr. copii, nu prea stiu si nici nu prea vreau sa ma bag, iti spun doar din propria experienta: mie borsul imi face rau! Eu am colonul in pioneze, dar presupun ca nici la copii nu-i aparatul digestiv prea dezvoltat ... deci daca ti-as da un sfat, as spune: la copii mici fara bors! Boby mananca ciorbele fara nimic, si-i prieste si plac ... noi punem lamaie (aici nu gasesti bors) si-i mult mai sanatos. Tu faci cum vrei ...
poze si pozilici
ralu spune:
FETELOR, CU MARE INTARZIERE, VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU URARI. SI NOI LA RANDUL NOSTRU TRANSMITEM MULTE PUPICURI TUTUROR BEBELUSILOR DE MAI-IUNIE!!!!
VA PUP PE TOATE SI VOI INCERCA SA MAI REVIN CAT DE CURAND!!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei si a Mariei
danaA spune:
La multi ani Elena si Clara!!!!
Multumim frumos pt urari> Nici nu-mi vine sa cred ca au trecut 8 luni de cand s-a nascut Stefan.Ce mai trece timpul!!!
Ioana, eu nu prea folosesc bors in general, decu nu prea stiu ce sa zic, dar in legatura cu scosul afara eu zic sa mergeti ca nu-i strica. Eu intotdeauna mi-am scos copii afara cate un pic chiar daca erau raciti si surprinzator chiar le face bine.
Mona, distractie placuta la ski!!! Ce bine de tine. Sa te gandesti si la noi cand esti in varful partiei!!!
Irinusha, adevarul e ca nu ne pre certam si mai ales din cauza parintilor---si asta m-a ofticat rau de tot , adica de ce a trebuit s-a facem acum. In fine, a trecut si sper sa nu se mai repete. Tu ai grija de tine si sa te faci bine sa nu mai tusesti si sa nu mai fii bolnavioara.
Diana si Stefa a facut de cateva ori la fel si sa stii ca a fost cu cateva zile inainte de a iesi un dintisor. Pe de alta parte poate sa fie si altceva--adica n-a vrut el sa va lase sa va duceti la capat planurile
Carmen, bravo pt kilele date jos. Chiar ca esti motivata!!
madutza, daca merge planul cu papalitul noaptea sa ni-l spui si noua
Nally, sa nu fie de deochi lui Sebi ca sta cuminte si o lasa pe mama sa ne scrie mesaje.Da asa e Irinel voia sa mearga in tara, dar eu am inteles ca prin martie.
Gabitza, sucul de prune uscate e bun si cel de pere--proaspete. Da-i suc chiar si cand se trezeste dimineata si de cateva ori pe zi. continua sa faci asta cateva zile.
Acris si eu am slacit vreo 19 kile dupa prima sarcina in conditiile in care alaptam, dormeam noptile si nu am facut nici o cura de slabire--asta in decurs de vreo 4-5 luni. Dar acum....nimik!!Tre sa fac ceva ca nu se mai poate!!!
Si al meu flacau s-a trezit azi noapte de n-spe mii de ori. Si de cate ori se trezeste vrea tzitzi.
Gata va las ca nu mai sta--plange.
mamaleone spune:
irinusha, ai dreptate, am cam sarit calul, dar era musai sa facem reparatiile cu pricina. chiar aseara m-am simtit cam rau si m-a lovit asa o spaima... am zis ca azi chiar stau in pat, dar cum azi mi-a fost mai bine, tot nu m-am lasat si am mai facut una alta, de-aia m-au tinut cu forta in spital ca stiau ei ce stiau.
si elena mai mananca noaptea de 2 ori. acum chiar mi se pare lejer, ptr ca fra-su se scula din ora in ora la haleala, deci se pote si mai rau. pana la urma o sa renunte el brusc, sau o sa-l lasi vreo 3 nopti sa planga(am auzit ca asta e reteta), dar cum o sa-ti fie mila...cum mi-era si mie, il astepti pe el sa se lase de sportu asta.
diana, deci si vladut e lenes ca balena mea, dar totusi l-am vazut stand in picioare, elenei nici macar nu-i trece prin cap sa incerce. si mi-a placut cum l-ati pus in buzunarul tarcului, o sa incerc si eu.
elena va multumeste de urari si le spune si la prietenii ei clara si stefa LA MULTI ANI!
Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescuhttp:/
Grate spune:
La multi ani Clara Elena, Elena, Stefan!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va iubiti parintii!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter
Grate spune:
Buna fetelor,
Patrick este bolnavior, de ieri de la prinz a facut febra 102 gr. F si a tot durat.Facuse si mucishori,asa ca am sunat medicul iar dimineatza la 8 am fost la control.Are virus de gripa, of daca as putea trece boala mie, pe mine sa ma doara!N-a dormit toata noaptea, nu maninca nimic ca il dor amigdalele desi nu sunt infectate.Dr.mi-a recomandat tylenol ca sa-i reduca febra si nimic impotriva virusului.ieri ma frigeam de manutele si fruntea lui.Lichide nu vrea, mi le da amandoua mainile intr-o parte, suge doar piept.Este prima lui imbolnavire. Sper sa treaca cat mai repede.
Ma duc ca s-a trezit. Sanatate tuturor!
Mamica siPatrick(31 mai,2004/4kg,50cm,scor Apgar 8/9)poze http://photos.yahoo.com/gratepeter