Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
mamaleone spune:
Carmen, Madisor, aveti dreptate, sotu meu e preot.
Da, si sa-mi traiasca fata, are si ea 8 luni, deja mi se pare mare!
Nally, da stiu ca v-ati odihnit ceva, si sebi a stiut cum sa se descurce singurel cu biberoanele lui...
Gabtiza, ncearca sa ii dai mai mult ceai si daca i-ai dat miere pana acum, pune-i ceva mai multa, daca nu, sucul de mere dat inainte de masa are efect sigur. La elena mea functiona de minune.
MAdutza, insanatosire grabnica Anei si tie multa putere. Stiu cum e sa fie puiu bolnav atat, uf! si succes la slabit. LA mine nu merg curele de slabire dupa retete, daca tre sa slabesc si nu se mai poate, ma concentrez, sa ma conving ca asta tre sa fac, e ca si cum imi dau o comanda pe undeva si incetu cu incetu nu mai mi se face foame. Si mananc si dulciuri , dar mai putine si in general orice dar tot asa putin si pana acum a avut efect. Ca daca m-as abtine o sapt, as slabi eu atunci, dar pe urma pun mai mult. Nu stiu daca s-a inteles ceva din schema asta a mea...
va pup
Laura, mamika lu Anghel si Elena (21 mai).
http://community.webshots.com/user/lauragrigorescuhttp:/
Nally spune:
La multi ani Elena!!!!
La multi ani Clara!!!
La multi ani Stefan!!!
Sa cresteti mari pui dragi!!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
Nally spune:
Mephala de unde ai ghicit tu!!!!!!!!!!!!!
Gabitza incearca sa ii dai si piersica sau para! Dac nu gasesti fruct incearca cu piure de la borcanel! La noi mergea garantat! Mai ales cu para!! Succes si buciurile alea chinuite! Lasa ca se fac ei mariii!!!!
Ptiuuu fetilor am un baiat cuminte foc azi! Mai ca nu-i aud gurita prin casa! Acu e in pat si se joaca singurel de imi vine sa-l mananc!!! Sa nu-i fie de diochi!!!!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!
Poze...Poze...Poze
madutza spune:
Buna fetele,
La multi ani Elena!!!!
La multi ani Clara!!!
La multi ani Stefan!!!
In legatura cu cura, io am mai povestit ca nu tin strict si dupa reteta. Incerc sa mananc disociat si elimin fainoasele, dulciurile, prajelile. Mi-a povestit mama ca a vazut la Teo ca a slabit cineva mult cu un mar si o cana de bors pe stomacul gol dimineatza....Eu nu prea am incredere in astea, dar banuiesc ca nu are ce4 strica, nu? Si asa mama si soacra au productii de bors.
Nally, se pare ca Sebi este un e exemplu de cumintenie! Bravo! Sa o tina tot asa macar cateva zile, sa te mai refaci si tu! Va pup!
In legatura cu dezvatatul de dormit la tzitzi o sa va spun dupa ce o sa incerc daca a mers. In principiu sa o pun in patdupa ce adoarme la tzitzi si cand se trezeste sa nu o iai de acolo, da ii dau ceai sau apa.
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
DianaR spune:
Mama, ce de sarbatoriti avem astazi!
La multi ani Stefan! Sa cresti mare si frumos ca fratele tau si sa o bucuri pe mamica ta! Dana, sa-ti traiasca!
La multi ani Elena si Clara Elena Lidia, sa fiti frumoase si iubite! Mamaleone si Madisor, sa va traiasca!
Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni
DianaR spune:
Ioi, ce noapte am avut... Vladut la 1 noaptea avea chef de vorba, dar sa stea in fund sau in picioare, cum incercam sa-l pun pe spate sau pe burta incepea circul . Si aveam si noi planuri pentru aseara, nu doar stirile in reluare , da' ce ai putut de asta mic...
La 1 jumate l-am dus la el in camera si m-am culcat langa el. A plans un pic dar in cele din urma am adormit amandoi. La 3 s-a sculat sa mance si am putut apoi sa merg langa tati, si la 7 inca o tura de papa dar n-a fost chip sa doarma singur. La 8 era treaz si cu chef de joaca dar marait de numa si abia cu chiu cu vai l-am mai adormit 2 ore, de-am puttu sa-mi mai revin. Si nici urma de dintisor.. Ce l-o fi apucat?
Madutza, eu nu vreu sa renunt la tzitzi noaptea deocamdata, mai am pana ma intorc la lucru si in plus nici nu vreau sa ma gandesc ce ar insemne sa-i ofer biberonul, scandalul de pe lume... Ce bine ca Mariuca-i mai bine, draga de ea... Nu mai lua vitamine, ca te ingrasi de numa', Mariucai poti sa-i dai ca-i bolnavioara, dar tu sigur nu ai nevoie...
Maria, fain de voi ca aveti asa pat mare... Noi avem 2 camere si una e a lui Vladutz, in ambele camere avem canapele extensibile si noi dormim in sufra... Daca il pun si pe Vladutz in pat cu noi eu nu mai pot dormi decat pe-o rana, inghesuita rau...
Nally, ce bine de tine, te invidiez cat ai dormit! si eu vreau . Pupici lui Sebi cel cuminte...
Eu acu' m-am gandit, tu si Maria aveti acelasi pediatru?
Carmen, pupici lui Iustin cel marait! Si eu stau de multe ori cu Vladutz in brate la calculator, imi impinge tastatura cu piciorusul cand vreau sa scriu si asa il distreaza... Sau incearca si el sa scrie, imi ia mousul, imi inchide ferestrele... Ei, dar asa pot si eu sa stau la calc...
Dana, daca ati avut curaj sa plecati impreuna la capatul lumii inseamna ca sunteti un cuplu sudat si niste mici certuri nu fac decat sa va intareasca! Pupici lui Stefa de ziua lui!
Cris, Amalia sta excelent cu greutatea, nu inteleg de ce iti faci probleme?
Mamaleone, am inteles foarte bine cum slabesti tu... Succes la dat jos kilograme!
Vladut 7 luni
DianaR spune:
Vanessa, sa-mi spui si mie cum merge Xenical-ul, ca am auzit de el dar nu am intalnit pe nimeni sa-l fi incercat... Poate din cauza pretului... Multa sanatate si sa fie bine cu tiroida!
Grate, succes la dat jos kilogramele...
Mamaleone, m-am distrat de numa' cand ai povestit de "balena" ta, cum sta cuminte in fundulet si daca pica urla sa o intorci... Exact la fel e si lenesucul de fiu-miu nu s-ar intoarce singur nicicum, mai usor e sa plangi sa vina mama....
Vladut 7 luni
madutza spune:
Diana, imi pare rau ca ai avut o noapte grea. Si Ana a avut o periada de fro luna cu comportamentul asta. Ma ingras numai de la vitamine, sau pentru ca fac pofta de mancare. Niciodata nu m-am lamurit in privinta asta.Cum m-am hotarat? Ard mancarea la greu, uit toate alea si sotul meu exasperat, cand am facut o boacana mi-a spus finutz " mada, tu ai mai luat vitamine?".
Vroiam sa iti mai spun niste chestii pe care mi le-a spus dr. 1 sa nu ii dau proteine de mai multe feluri (branza amestecata cu ou), cred ca un fel de regim disociat pe invers; 2. sa nu ii dau suc de radacinoase crude, ca au fost ingrasaminte in pamant si nu se distrug decat prin fierbere sau coacere la cuptor; 3. sa nu ii dau telina, pasarnac in piure, decat sa le fierb, deoarece contin prea mult potasiu. Ce zici?
Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
ANA
acris spune:
Diana, draga mea, referitor la greutatea Amaliei, doctorita nu este multumita si normal ca m-a facut si pe mine stresata...Ea imi face comparatie cu alti copii de seama Amaliei, tocmai ea.
Pai ea nu stie ca nu toti copiii sunt la fel ?????
I-am zis si ei asta si a dat-o apoi in gluma, zicand ca seamana slaba ca mine si inalta ca taica-su.
Apropo de greutate eu am slabit intr-un ritm groaznic. Deja cand Amalia avea 4 luni eu ajunsesem la greutatea initiala (48 kg/1.65 m).
Si luasem 20 de kg. in timpul sarcinii!!!
Nu am tinut nici o cura de slabire, n-am facut absolut nimic. S-a intamplat pur si simplu. E adevarat ca imi cam disparuse pofta de mancare, din cauza oboselii.
Dar eu nu am mai alaptat de la 2 luni....
Asa ca fetelor, n-aveti grija ca nu mai slabiti. Fiti fericite ca dati laptic copiilor vostri !!!!!!! Va admir !!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
DianaR spune:
Madutza, vitaminele cresc pofta de mancare. Verificat pe propia grasime .
Regimul ce ti l-a prescris doc pare OK, o singura data i-am combinat branzica ccc cu ficatelul in piure si a varsat tot ce a mancat, de atunci nu am mai incercat. Potasiu mai mult teoretic ar trebui sa fie in regula la Madutza pentru ca ea are diaree, numa bine ii mai reduce numarul de scaune (ca si banana, aceasi poveste). Eu nu i le pasez ptr. ca nu ma omor dupa gustul lor si nu vreu sa-i dau nici lui.
Acris, bine ai zis ca aveti o fetita lunguta si cu greutate numa' buna. Ce zici de Vladutz ca are 7 kg si 69 cm la 8 luni?
Vladut 7 luni