pacientele doctoritei Moisa
Raspunsuri - Pagina 12
bety spune:
Am aterizat din capitala, direct la birou, ca sa vad ce si cum, peste tot!
Ma bucur ca v-ati gandit la mine, dar am vesti care ...
pe mine, rau de tot. Eu, care stiam ca nu am probleme cu ovulatia, azi la eco mi-a spus ca nu-i multumita de loc, ca si endometrul si foliculul sunt ca si cum nu ar fi. Si-s totusi ziua 10! Nici nu am intrebat-o de valori, ca mi s-a turtit fesul de tot. Ma duc marti dimineata din nou. Daca luna asta nu este totul ca la carte, nu-mi face si ramane pentru ciclul urmator. Cum al meu sot nu se stie clar cand vine: martie sau aprilie, nu-mi stica
de la congelator, fara sa fie bine totul. Asa ca...Am vorbit si ce se va intampla daca nu raman pana vine el si ce voi face dupa: anticonceptionale pana vine si apoi, din nou monitorizari si numai inseminari cu
proaspeti, recoltati loco. Ce mai bucurie! Varsta imi spune cuvantul, iar copii prin corespondenta - mai rar!
Va pup pe toate mult-mult-mult, ca nu stiu ce m-as face fara voi!
Ah - sa nu-mi plangeti de mila, ca nu vreau sa demoralizez si pe voi. Eu mi-am spus oful si ma rog pentru marti, sa fie bine.
Beatrice
MRL spune:
INDY, am vorbit cu dr. si ma duc maine la cabinet pentru eco. Eu am un ciclu cam de 28 zile (cu unele mici variatii in + sau -).
Cata si mie mi-a dat tot asha in zilele 2-4.
Pupici pentru fetele 
LilianaM
MRL spune:
bety, care este durata ciclului la tine? Poate ca o sa ai ovulatie mai tarzie. La tine nu a aparut si mucusul cervical?
LilianaM
bety spune:
Indy: eu mai gasesc prospecte si pe farmaline.ro. Am cautat si eu mai de mult pentru utrogestan si am gasit trimitere la progesteron. Este acelasi lucru, doar denumirea difera si modul de prezentare: capsule sau solutie injectabila. Poate te ajuta.
Beatrice
bety spune:
27-28 de zile. Si daca stau bine sa ma gandescnu nu stiu cum mi-a scapat asta, din urmarire. Dar azi m-am trezit si fff devreme (eu cand stiu ca trebuie sa merg cu masina undeva in afara Ploiestiului, nu pot sa dorm, de grija, cu toate ca am carnet din '97) si sincera sa fiu, nici nu mi-a trecut prin cap. Eu il urmaresc de fiecare data, dar cred ca m-au cam depasit evenimentele. Am ffff mult de lucru si-s si nervoasa.
Beatrice
MRL spune:
La mine de obicei apare din ziua 8-9. Astazi sunt in ziua 9 si parca nu este asa cum ar fi trebuit, am observat ca este in cantitate fff mica dar ma simt un pic mai "umeda". Maine sunt in ziua 10 si sper sa fie bine. In luna cand am facut TPC in ziua 11 aveam un mucus de toata frumusetea iar in ziua urmatoare s-a produs ovulatia. Maine o sa vad ce si cum. Poate ne intalnim marti. Sa vad unde o sa ma cheme. Sper sa fie bine. Maine am sa va scriu ce si cum. Sa imi tineti pumnii fetelor.
Va pup pe toate
LilianaM
bety spune:
Iti tin pumnii pentru maine!
Si eu va pup pe toate, acum ma duc acasa, ca mor de foame.
Beatrice
thea_m spune:
Bety spor la lucru. Stiu ce inseamna sa nu iti vezi capul de atata munca, dar sa mai ai si probleme personale.Iti trimit niste
ca sa-ti mai insenineze ziua. Pentru mine inseamna mult cuvintele voastre, cel putin daca vorbesc cu voi nu imi mai stresez sotul. Si pentru ca existati, inca o data mii de multumiri.
Teodora
MRL spune:
thea_m un
mare pentru tine. Esti de-a noastra fata frumoasa.
bety, sa termini treaba repede, iar de luni sa auzim numai vesti bune
Cate un
dulce pentru toate fetele din 
LilianaM

.