pacientele doctoritei Moisa
Raspunsuri - Pagina 11
deca spune:
Cata, luna asta mi-e sotzul plecat asa ca nu o sa prestez si, bucurie..............pot sa tin si regim ca n-o sa dauneze la BB, de luna viitoare o sa inceapa el tratamentul cu pregnil si understor dat de doctoritza asa ca, poate incepem sa mai speram de atunci.
Da' numar cu tine si tin si pumnisorii ca ai vazut ca se intampla si minuni!
si tin pumnii pentru BB! deci incepem numaratoarea!
deca spune:
Foarte bine Liliana, gandesti bine; Pai daca faci inseminare, poate se prind 2 de-o data si.... Bineintels ca nu-i tarziu la 32 de ani primul BB, da' eu stau si ma intreb ce-am pazit pana acum, cum au trecut anii astia asa repede. Cand m-am maritat, acum 5 ani, mi-era sa nu ramn gravida din prima ca mi se parea aiurea cum m-am maritat sa ramn si gravida 

.....si acusi, s-au dus anii cu plecari/veniri ale sotzului (o luna da, o luna ba)
Gata cu povestile, va las sa trecetzi la facut BB-i ca asa nu se mai poate ![]()
Carmen
INDY spune:
Fetelor, dacă vă plictisiți, am eu grijă de voi.
Dr. mi-a spus să iau Utrogestan(capsule intravaginale), din cauza valorii mici de progesteron pe care o posed (2,955). Am căutat pe net prospectul utrogestanului dar nu l-am găsit. Vă rog pe voi, dacă a luat cineva utrogestan, să-mi spuneți și mie indicațiile și mai ales contraindicațiile.
Vă mulțumesc.
utocatalina spune:
In sfirsit...fetelor calculatorul meu a mers ca naiba toata ziua...in fine sper sa reusesc sa postez mesajul meu...Indy nu stiu nimic despre utrogestan si imi pare rau ca nu pot sa te ajut, dat poate gasesti fete mai intelepte care sa te lamureasca...dar legat de mesajul postat de tine mi-am pus si eu o ?....la mine faza luteala este cam la limita...luna trecuta a fost 12...am inteles ca o durata sub 12 a fazei luteala este data de valoarea scazuta de progesteron...ori eu nu stiu cum stau la capitolul asta intrucit doctorita m-a pus sa fac doar dozarile ziua 2-4...de aceea ? mea este daca vreuna din voi a facut dozarile hormonale numai pentru ziua 2-4, fara a le face si pe cele din ziua 14 si 21? Am inteles ca doctorita noastra nu apreciaza care sunt necesare, dar vreau sa stiu daca majoritatea le-ati facut si pe cele de ziua 14 si 21? Ca doar nu oi fi singura care nu le-a facut?!! Pupici!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
INDY spune:
Catalina, au am făcut dozarea hormonală și în ziua 21, dozare care mi-a dat și nivelul progesteronului(din păcate mic).
Aș mai avea o problemă: nivelul LH este de 4 cu limitele (între 2-20), deci cam mică valoarea mea. Tu știi ceva despre asta? Cum influențează asta faptul că nu rămân însărcinată? Offff! atâtea întrebări.... și când ajung la doctor uit să întreb, și nici ea nu prea are timp...
MRL spune:
INDY, am gasit un site in franceza despre utrogestan.
Sper sa te lamureasca cat de cat.
http://www.doctissimo.fr/medicament-UTROGESTAN.htm
fetele din
LilianaM
INDY spune:
MRL, mulțumesc... într-adevăr asta căutam. Am văzut că pentru capsule intravaginale nu prea sunt contraindicații.
Nu prea înțeleg faptul că se dă pentru ciclu neregulat, ori după ciclul meu poți să-ți potrivești ceasul: fix la 25 zile. Mai ales că se spune că lipsa progesteronului are ca efect ciclul neregulat.
Nu înțeleg nimic. Îmi vine să mă împușc.
Oricum, îți mulțumesc încă o dată.
MRL spune:
INDY, am mai gasit o discutie aici pe forum despre utrogestan
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=36103
Stai linistita, nu te agita sa nu faca rau la bb mic.
INDY spune:
Da, MRL, site-ul ăsta îl găsisem și eu. Mulțumesc!
Tu ce faci? Ai sunat-o pe Moisa? Când te duci la monitorizare? Parcă spuneai că duminică ești în ziua a 11. Mie într-a 11 mi-a făcut inseminarea (dar eu un ciclu de 25 de zile).