pacientele doctoritei Moisa

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shylili spune:

hei fetele !
eu mereu ajung aci cand voi sunteti demult la casele voastre
eu is bine cat de cat, numar zilele dar cred ca in weekendul asta imi fac curaj si fac si eu un test, asa ca nu am ce face; azi am mancat bine merci,dar..sanii se umfla, burtica la fel, ma doare capul si sunt cam irascibila, cred ca vin rusii fetelorintr-un fel nu sunt tare dezamagita pentru ca problemele cu serviciul conteaza tare mult si as vrea sa am lucrurile in ordine cand vine bebele, si paraca toate merg in sens invers, ai mei nu au reusit sa vanda apartamentul ca sa avem cu ce sa ne luam aici, chiria se mareste, nu am slujbaimi vine sa o iau la fuga pe camp
dar asta e , ma ridic, ma sterg frumos de praf, pun mascuta aia de pr si trebuie sa o scot la capat cumva ca io-s berbec si prin urmare tre sa sparg zidul cu cornitele de rigoare
acu' ca m-am plans bine hah la voi poate ma storc si zic ceva si de bine:
Bety draga mea nu te intrista asa de rau, poate ovulatia se produce mai tarziu luna asta si oricum , mai e si marti, promit ca vin aici si stau si astept vesti de la tine ca sa punem tara la cale, okei? hai ca iar ai ascuns aia doi dinti de mine si nu ne face bine sa fim triste,te pupic pe amndoi obrajorii de nu te vezi acuma
MRL-la tine stii ca toate gandurile bune sunt cu tine, iti tin pumnii sa decurga totul bine si astept vesti cu nerabdare, sa va ajute Dumnezeu sa reuseasca inseminarea si sa imi trimiti pozutze cu burtica
Indy-la tine jocurile au fost facute, din punct de vedere "tehnic" vaz ca a fost super deci ma voi ruga sa trimita doamne doamne un ingeras la tine in burtica: tu fii cumintica, ai grija sa nu racesti , consuma lactate si uite, am auzit ca ceaiul de cretisoara(gasesti la plafar) dca bei 2 cani pe zi inainte de masa ajuta la mentinerea sarcinii; si muguri de zmeur-ridica nivelul de progesteron; pe mine m-au ajutat sa am ovulatie
Cata-ce pot sa spun, maine e o noua zi, te inteleg perfect, stiu cat de tare doare(eu acum doua luni am bocit cand au venit rusii toata noaptea )dar capul sus vom trece impreuna si de asta, ia imagineza-ti ditamai clubul de burtoase la moisa la usa si dupa la inghetata, da?
o sa treca si asta si parca te vad plina de energie pozitiva saptamaan viitoare, ca eu asa te stiu, o luptatoare si vei iesi invingatoare si din asta!
Thea, draga de tine, cred ca iti vine sa...da ce zic eu aici, testele astea nu ar trebui sa iasa nicioadata negative, io cand vad o linie simt ca ma apuca nervii si disperarea in acelasi timp, imi vine sa dau cu testul de pereti dar il strang frumos si-l pun la cos, dupa vreo 2 ore ma mai uit sa vad daca nu cumva m-am grabit, iar ma apuca starile alea najpa si bocesc dupe care ma uit la un film bun ca sa-mi treaca si zic si eu ca nu au intrat zilele in sac
Deca eu zic ca ar trebui sa ii spui doctoritei fara nici o jena ca te gandeai oare nu o fi bine sa-l faci ca uite trece timpul si daca asta e problema sa te bage la inseminare, ca vrei si tu sa se intample ceva; pana la urma trebuie sa avem si noi initiativa, bine ca ne avem una pe alta si uite as mai aflam de una , de alta ca altfel ne-ar tine doctorii sute de ani in analize
aha si sa nu uit ca de cand vroiam sa va intreb: cum se face graficul cu temperatura? adica vreau detalii ca habar nu am-cand se incepe, cum se ia...toate alea, voi cred ca stiti mai bine...asta asa, sa am si eu o ocupatie dimineata paan il trimit pe husbandu sa faca cafeaua
cate doi la fiecare; sa aveti weekend frumos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Buna fetelor,
V-am citit pe toate,ma inscriu si eu in clubul pacientelor doctoritei Moisa. Eu sunt din Constanta,am facut prima inseminare cu d-na dr.in dec.2004 si urmeaza alta(pe ciclu natural) saptamana viitoare(24,25 sau 26 ian).
Va urmaresc cu interes,va doresc la fiecare cate doi bb-i,ca asa-mi doresc si mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, azi am fost la eco de ziua 10. A mers bine - endometru de 8 si folicul de 16. Maine fac Pregnyl iar pana luni sper sa mai creasca endometru si foliculul ca sa fie bine.
shylili, eu cred ca este prea devreme ca sa faci test de sarcina. Astazi abia au trecut 8 zile de cand ai facut inseminarea. Mai ai putina rabdare. Sa stii ca numar zilele impreuna cu tine. Semnele pe care le ai acum nu inseamna neaparat sa vin rushii cu taburile. Poate ca sunt semne bune. Tare mult as vrea sa spargi gheata si sa te vad . Iti tin pumnii si ai grija de tine. Un mare si dulce pentru tine
INDY, cum este? Vrem vesti de la tine. fata cuminte
Veronici, bine ai venit in randul nostru si sper sa reusesti cat mai repede sa treci in randul -tzelor. Am inteles ca esti la a doua inseminare. Iti tin pumnii sa iasa bine. Poate ne dai mai multe amanunte despre tine. Care sunt motivele pentru care faci inseminare? Pe 24 mergi la eco la cabinet sau la spital? La prima inseminare ai facut stimulare sau ai mers tot pe ovuatie naturala? pentru noua noastra prietena de
thea_m, deca, bety, amely, Marina, Ana Maria va pup pe toate si va doresc un sfarsit de saptaman cat mai placut si productiv
toate fetele din viitoare -tze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, ce face capricornul nostru bataios? De luni incepi din nou batalia, armele sunt lustruite si puse la indemana, nu? Luna asta mergi la monitorizare? Vrem vesti de la tine, vrem sa stim cum actionezi luna asta.
Un mare de tot pentru tine
Cred ca mai avem putin si ar trebui sa deschizi un nou capitol
Inca un si un
LilianaM
si pentru salomeea, madyn - fetelor nici o veste de la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns INDY spune:

Bună dimineața fetelor!
Este cineva care ne dă o veste săptămâna asta? Eu abea la sfârșitul săptămânii celeilalte aș putea să știu.
Shylili, mulțumesc pentru pontul cu ceaiuri. Când ar trebui să "nu-ți mai vină"? Ne dai o veste săptămâna asta?
Bety,eu nu știu ce să-ți spun... decât să sperăm că o să fie bine. Părerea mea este că dacă ai ciclu de 28 zile atunci și ovulația ar trebui să fie mai târziu. Eu am de 25 de zile și într-adevăr ovulația începe în a 10-a zi. Să vedem ce-o să fie marți. Dar să-i spui de ciclul tău, dacă nu i-ai spus deja.
MRL, și pe tine te aștept să-ți faci inseminarea. Marți în a câta zi de ciclul ești? Ar putea să-ți facă săptămâna asta?

N-aș vrea să uit pe nimeni, așa că vă pup pe toate și aștept vești BUNE.

Mergi la inceput