Fibrom uterin (4)
Raspunsuri - Pagina 12
Loma spune:
Gabela
Crema cu progesteron se foloseste incepand din ziua 14 pana in ziua 26 a CM
Insa medicii spun ca pentru cauze severe poti incepe chiar mai devreme, din ziua 11 sau chiar 10 si poti prelungi pana la venirea musafirilor.
Depinde si de concentratia cremei pe care o vei lua, insa eu zic ca trebuie sa iti dea si instructiunile atunci cand o cumperi, si vezi acolo ce scrie. De regula sa te ungi pe portiunile din corp unde nu este tesut adipos (gras) de ex. solduri, pentru ca se absoarbe mai greu sau chiar deloc, sau si mai rau poate sa influenteze compozitia cremei, celulele grase din corp produc si ele esterogen.
Ideale sunt gatul, sanii, bratele, mainile, si burta eventul chiar in zona cu fibromul (daca nu este tesut adipos), etc.
Saru-mana pentru reteta cu cataplasme si bai..
Smerenia este regina virtutilor.
kim spune:
Loma, are vreo contraindicatie crema cu progesteron in caz ca vreau sa raman insarcinata? Banuiesc si tu asta vrei.
Cat despre mine...gata cu iluziile pe luna asta, mi-au venit niste "musafiri" de toata frumusetea... ba chiar si o raceala pe cinste... asa ca sunt aranjata... consolarea mea e ca m-am reglat din nou la 28 de zile... dati-mi niste ponturi sa nu ratez ocazia luna asta...
KIM
Loma spune:
Kim
Da si eu vreau vreau 
Eu citisem in cartea "What your doctor may not tell you about premenopause" ca se poate folosi crema cu progesteron in continuare daca ramai insarcinata, chiar este f. recomandabil, cica in sarcina la inceput bebicul are nevoie de progesteron ca se fixeze mai bine, stii ca daca e nivelul f. mic de progesteron poti pierde sarcina - duce la avort, multe fete pierd sarcina din cauza asta, apoi in ultimul trimestru de sarcina cica placenta va produce mult mai mult progesteron decat poate o femeie sa produca in mod normal, ceea ce atat bebeului cat si mamicii le va face foarte bine, de asta se spune ca o sarcina rezolva multe probleme pentru o femeie.
Insa lasa-ma sa ma mai asigur inca o data ca e bine sa o folosim pe perioada sarcinii, si chiar acum ii scriu un e-mail doctorului care mi-a trimis progest, iti spun maine ce imi raspunde.
By the way, ai gasit crema la naturisti, eu astazi am fost pe la ei sa-mi iau o pasta de dinti organica, si am intrebat de prog. crema naturala, aveau de un singur fel KAL parca se numea, dupa ce ca era f. scumpa mai continea si paraben. 
Imi pare rau cu rusii tai , dar poate se intampla minunea luna asta, lasa nu dispera ca ne da Dumnezeu la toate 
Loma spune:
Kim, Gabela
Doza de progesteron crema
Use a progesterone cream that gives you 40 mg/day of natural progesterone per day for the first 2-3 months
If the progesterone cream/oil contains 900 mg/day, for the first 2-3 months use two ounces of cream per month; this is about one (1/2) teaspoon per day.
If the progesterone cream/oil contains 900 mg/day, after the uterus reverts to normal after 2-3 months, use one half ounce of cream per month to maintain healthy breasts
Apply the cream during the two weeks before menses for 14 days if premenopausal
Premenopausal in termenul cartii inseama femeia intre 30 si 50 de ani
EmmaT spune:
Anda a pus si un link unde il puteti vedea pe minunea lui Rachel http://community.webshots.com/album/260937608mpkifX
Este un bebelus super si atat de cuminte...eu zic ca seamana cu taticul ![]()
Emma
iriss1 spune:
Buna !
Ieri am fost la Rachel si l-am tinut pe Albert in brate!!!!!Ce sa va spun?! A fost emotionant! In primul rand nu-mi venea sa cred, nici mie, ca este adevarat..Parca mai ieri Rici era asa disperata de fibromul ei....Are o minunatie de bebelus!! E cu atat mai scump stiind ca aparitia lui a fost asa de controversata.Doctorul i-a spus sa mai faca un copil si dupa ..sa vada ce face cu fibromul..deci se poate!! Ganditi pozitiv si aveti incredere in D-zeu, cand este sa fie un copil, poate fi si cu un nodul fibromatos.Nu-mi ramane decat sa spun felicitari atat pentru frumoasa mamica cat si pentru fericitul tatic, iar Albert sa creasca sanatos!!! Sanatate maxima si pentru voi!
viorela hoff spune:
E un dulce bebelasu, se vede ca e baietel ca are "puf" pe obrajori!
pupilici si pt. mamica si sa fie sanatosi amandoi!
Felicitari![]()

Vio
"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff
EmmaT spune:
Si eu am fost din nou la Rachel azi ,am stat cu ea si cu bebe cam 4 ore..
Albert este un scump iti vine sa il mananci,azi s-a intors singur capul pe partea cealalta, ne-a zambit,ne-a scos limbtza,nu a plans deloc ...zic ca am un "nepotel" superb ![]()

Rici este bine,a citit toate mesajele voastre fiindca le-am scos la imprimanta si in timp ce citea i-au dat lacrimile.
Va multumeste tuturor ca v-ati gandit si ati fost alaturi de ea
si va asteapta in vizita ![]()
Emma
arinna spune:
E foarte, foarte dragutz bebelushul si zdravan...ma bucur mult pentru amandoi...in vizita nu pot sa vin, Rici,desi mi-ar fi facut mare placere, pentru ca nu ma simt prea bine, ma supar cu hemoragiile si astept sa treaca cateva saptamani pana sa ajung si eu acolo, la embolizare, ca m-am saturat...
kim spune:
Loma, mi-am propus sa merg zilele astea pe acolo sa mai prospectez, sa mai cer informatii, dar o gripa urata de tot nu m-a lasa sa merg nici la lucru, fac febra si nu pot sta nici la calc, dar lasa ca-mi revin eu si o sa-ti spun, oricum mersi pt info... si tine-ma si tu la curent daca primesti raspuns...
KIM