Fibrom uterin (4)
Raspunsuri - Pagina 13
Gabela spune:
Fetele, am fost la magazinul de plante dar nu aveau cine stie ce progesteron, numai crema, nu si ulei, pe una chiar scria ca are si paraben, ceea ce m-a facut sa nu am incredere si n-am cumparat, o sa comand tot on-line de unde a luat Loma. Si preturile erau pentru o cutiuta mica de 50mg, in jur de 30 bucsi. N-am luat nici Estrosense fiindca era 60, mi s-a parut prea scump, chiar daca era recipientul marisor, dar n-am luat in primul rand fiindca am citit compozitia si contine cu totul alte plante decat pe ce m-am hotarat eu sa "merg" acum, scrie ca e bun pentru fibrom si chisturi dar nu spune de sarcina si n-am vrut sa risc sa se bata cap la cap cu celelalte ce am inceput sa iau acum. In schimb am gasit o multime de produse pentru PMS, care contin vitex plus altele si am luat si eu unul care are vitex, black cohosh, red clover(trifoi), gingko biloba, alfalfa, black haw, burdock root. Nu stiu ce-s chiar toate astea, dar scrie pe cutie PMS+, deci e bun. Am gasit si Maca si am luat.
Deci acum iau asa: vitex (tinctura) si PMS+ (pastile), apoi tinctura de zmeur si coacaz negru, Maca (pastile) si bineinteles ce luam si inainte tot timpul: vit E si Evening Primrose Oil pastile. Dupa ziua 14 vreau sa beau ceai de cretisoara (daca gasesc) si sa folosesc progesteron ulei pentru uz extern. Poate de luna urmatoare sa incep si baile de coada calului si cataplasme, deocamdata sunt prea ocupata...
Rachelma bucur ca esti bine si ca aveti un flacau asa de frumos si dulce si sa dea Dumnezeu sa va bucurati de el pana la adanci batraneti!
Va pup,
Gabela
V-am pupat
ovy spune:
FELICITARI RICI SA VA TRAIASCA BAIATUL,SA VA BUCURATI DE EL(este superb seamana cu tine va fi un luptator in viata)

Loma spune:
Kim
Am primit raspuns de la doctor, zice ca este chiar f. recomandabil in sarcina folosirea cremei cu progesteron si mai ales in primul trimestru. Deci nu trebuie sa stopezi folosirea ei daca esti insarcinata, asa cum v-am mai zis atunci este nevoie de progesteron.
Tot el mi-a recomandat site-ul asta.
www.geocities.com/happypregnant/index.htm
Smerenia este regina virtutilor.
kim spune:
Loma, daca e asa, ma duc maine sa vad ce crema gasesc. Am scapat de febra, maine sper sa fiu si mai in forma. Tu ce iei, progestelle? sau mai cauti?
Gabela, eu am gasit Estrosense mai ieftin (35cad), dar n-am luat din aceleasi motive, inca mai prospectez, si vreau sa merg cam pe aceleasi plante - naprasnic, cretisoara, extract muguri de zmeu, vitex... si crema de progesteron daca gasesc naturala.
S-auzim de bine...
KIM
Loma spune:
quote:
Originally posted by kim
Loma, daca e asa, ma duc maine sa vad ce crema gasesc. Am scapat de febra, maine sper sa fiu si mai in forma. Tu ce iei, progestelle? sau mai cauti?
Gabela, eu am gasit Estrosense mai ieftin (35cad), dar n-am luat din aceleasi motive, inca mai prospectez, si vreau sa merg cam pe aceleasi plante - naprasnic, cretisoara, extract muguri de zmeu, vitex... si crema de progesteron daca gasesc naturala.
S-auzim de bine...
KIM
Progestelle skin oil am luat, deja.
Si eu merg tot pe variantele alese de tine, si vorba Gabelei, am inceput cu ulei de somon, vitex, vit. E, Seleniu, Magneziu, mancare organica si parca simt o usurare la nivelul sanilor in special, erau umflati si ma dureau ingrozitor.
MadaS spune:
Fetele
Rici m-a rugat sa va transmit un mesaj "de ultima ora"(am vorbit aseara cu ea la telefon, era inca in spital dar dorea sa iasa azi cat mai repede, doar vremea o speria putin- pt cele care nu sunt din tara sa stiti ca a nins zdravan in we, prima oara pe anul acesta si se circula cam greu in tara)
Mesajul: cu doua zile inaintea ei a nascut o alta fata pe care ea o cunoscuse pe site ul acesta, Titi (sper ca am retinut bine numele), nu prea a mai aparut in discutii, dar ea a tinut legatura telefonici cu Rici
Are tot baiat, de 2,900 si 50 cm. A nascut la Polizu cu dr. Herghelegiu
Titi este 'posesoarea' a trei firboame pediculare, si ...A REUSIT si ea sa duca sarcina cu bine
Hai ca in curand facem lista cu fetele care au trecut de pronosticurile pesimiste ale medicilor
cine se mai inscrie in "cap de lista"
Margot, se pare ca esti a treia...
prettysunshine spune:
Intai de toate,felicitari pentru Rici!
Eu am mai scris candva prin vara la subiectul asta.In vara mi s-a spus ca aveam uter fibromatos si am facut tratament cu Duphaston 3 luni.Acum am avut hemoragie la 2 saptamani dupa menstruatie, am fost la ginecolog,am facut ecografie si mi-a gasit un fibrom de 16 mm.Mi-a spus ca de la asta a fost hemoragia.Intrebarea mea este:cat de mare trebuie sa fie fibromul pentru a se putea face embolizare?
• Nu-i suficient sa-i iubim pe cei buni, trebuie sa-i iubim si pe cei rai, caci numai prin dragoste poate fi alungata rautatea din ei.(Henryk Sienkiewicz)
EmmaT spune:
Rici acum 30 de minute impreuna cu scumpetea mica si sotul ei au plecat spre casa...
Mie tare dor o sa-mi fie de ei
...ca aici i-am vazut in fiecare zi...dar acum vor fi asa departe...
Drum bun si va asteptam aici alaturi de noi cat mai repede 

!
Emma
kim spune:
Parca nu mi-a placut ce crema am gasit in magazinul naturist. Progestelle skin oil imi inspira mai multa incredere, asa ca l-am comandat, sper sa am noroc de data asta. (Loma, spune-mi tu in cat timp l-ai primit, si daca ti-au trimis o a 2-a sticluta free).
Sotul e ingrozit de cate pilule iau (Materna, Vitex, Vit.E, plus ceaiuri... sper sa nu ne dereglam de tot). Nu mai stiu ce sa mai fac, o sa incerc sa tin si postul Sf. Rita (15 joi). Vreau bb!!!
KIM
Loma spune:
Kim in 4-5 zile le-am primit, si am primit si sticluta free la oferta.