Fibrom uterin (4)
Raspunsuri - Pagina 14
MadaS spune:
Fetelor,
Va recomand la toate sa cititi (pt cele care nu il descoperisera deja) pe site-ul acesta
http://reclama/fibromul_uterin.htm
http://reclama
Sunt f multe informatii utile si explicit prezentate
Solutiile le asteptam in continuare de la voi toate...
Margot spune:
Fetelor sunt buimaca de cap,nu mai stiu ce sa cred si pe cine sa mai cred.Vin de la eco.Considerata cea mai buna in domeniul ecografiei din Suceava.Ma intreaba: "Ce avem" zic " o sarcina" Ok
Se uita si spune: uter in pozitie intermediara,structura omogena,contine in cavitate la fund un sac gestational cu un embrion viu de 7 saptamani si o zi .Totul este bine ,sarcina e bine.Zic" cautati mai bine in partea stanga" si cauta si cauta se incrunta si ma intreaba cam nervoasa " ce ar trebui sa fie" ,"un fibrom destul de mare" zic eu."Nici urma de fibrom" daca ar exista ceva ar vedea.
Nu-i spun pe unde am umblat eu si in cate locuri am fost ca mi-a fost jena sa ma contrazic cu ea,ii spun doar ca la un control din luna decembrie a fost depistat la palpare un fibrom de marimea unei mandarine.Explicatie: posibil sa fi fost un chist care intre timp s-a spart, si de aceea am avut intarzierea de ciclu de 2 saptamani din decembrie.
Eu nu prea cred in minuni.
Ca sa intelegeti va reamintesc istoricul meu
-intarziere de ciclu 2 saptamani,merg la ginecologul cu care am nascut prima data, cica s-ar putea sa fie si sarcina dar am un fibrom cat o mandarina.M-am speriat tare fac programare la Iasi
-intre timp imi vine ciclul,eco la Iasi,fibrom intramural ,diam de 5 cm,nu crede ca mai pot avea copii,recomanda operatia,dar imi gaseste ceva pe col si vrea sa ma interneze pentru conizatie(mai mare sperietura,fuga la Cluj la Institutul Oncologic)
-Cluj,n-am nimic pe col, in schimb un fibrom cu diam de 8-9 cm.
Bucurie mare intre timp raman insarcinata.
-primul eco lunea trecuta, imi confirma sarcina, si ii spun la medic sa caute mai bine in partea stanga ca e si un fibrom,cauta si el si gaseste ceva de 3 cm care parea a fi fibrom
Astazi asta.
Eu cred ca fibromul meu a disparut intre timp.I-am dat zi de zi extract de mladite si l-am anemiat de tot ca a murit saracul
Va tin la curent.
Sanatate tuturor.
margot
arinna spune:
Margot, daca iei exctactul din mladitze de zmeur uita-te si la pagina 6 de aici, unde am scris despre elixirul din soc...se ia in asociere cu mladitele de zmeur si am inteles ca dau rezultate foarte bune mai ales impreuna...si eu le iau pe amandoua de la un timp, si traista ciobanului, pentru hemoragii si vad ca sunt mai bine...daca ma mentin cu hemoragia mai mica le opresc ca sa fiu "curata" la embolizare...
Trebuie sa ai grija mare unde faci ecografiile, ce calitate au...asta e cel mai important pentru clarificarea situatiei...mie mi-au spus ani de zile doctorii ca am un fibrom foarte mare , pe urma ca am doua mari si abia acum la o ecografie reusita mi-au depistat trei cam de aceeasi dimensiune...la Medlife la Dr Chitescu in Bucuresti sunt foarte reusite...
Numai bine!
kim spune:
Margot, ma bucur enorm pt tine, asa sa dea Domnul si pt noi !
Loma, oare cum se poate, dr. Eckhart imi spune ca nu poate sa-mi trimita uleiul de progesteron in Canada, si numai daca vreau sa-l trimita vreunui prieten din State, asa ca ma gandesc sa anulez, nu vreau sa incurc pe nimeni.
Inca nu ma simt refacuta dupa viroza de sapt. trecuta, azi am venit daramata de la lucru, numai vestea asta imi mai lipsea.
Daca vrei sa incerci postul Sf. Rita, uita-te pe:
http://www.greek-catholic.ro/spiritualitate/sfinti/rita.asp?id=2
KIM
Loma spune:
Kim,
La mine a fost mai simplu eu le-am cerut sa mi le trimita la cineva in Detroit, avem un prieten care lucreaza acolo, cerusem asa pentru ca sotul meu tocmai urma sa plece intr-o delegatie la Detroit si oricum trecea pe la prietenul nostru.
Insa pe site-ul lor scrie ca sipping-ul in US este de $5,50 si international mai mult. Nu stiu ce sa-ti spun, probabil ca trebuie sa platesti mai multicel pentru shipping, si nu stiu sigur poate si taxe vamale, n-am nici o idee. Daca nu era varianta cu plecarea sotului si eu as fi patit la fel ca tine.
Probabil ca asta ar fi varianta cea mai buna, sa ai pe cineva in state, de fapt cred ca e acelasi lucru ca si cel care ti le trimite trebuie sa plateasca, in afara de cazul ca va intalniti.
Smerenia este regina virtutilor.
kim spune:
Mersi Loma, dr. E. mi-a raspuns ca nu asigura transportul in Canada din cauza ca aici progesteronul se administreaza numai la prescriptia medicului si ca risca sa fie confiscat la vama. In fine, as putea incerca prin cineva din state dar nu ma complic, o sa merg pe ce gasesc aici, si sper sa ajute ca iau Vitex, e tot un progesteron natural. eventual mai e crema din magazin, cam acelasi lucru continea, doar ca prezentarea nu era asa convingatoare. Mai vad eu... maine incep postul, tu il tii?
KIM
Loma spune:
Kim
Uff da as vrea sa incep sa tin si eu postul, am citit pe site-ul indicat de tine, e musai sa incep in februarie?, nu pot sa aman si sa-l fac in mai de ex. Mi-am planificat alte prioritati acum.
Imi pare rau ce ai intampinat cu Progestelle, sincer nu stiam ca in Canada iti trebuie prescriptie medicala, nimeni nu mi-a zis.
Eu zic ca si Vitexul este f. bun, incearca si cu napraznic cica si asta e o sursa naturala de progesteron.
Mai vorbim bafta.
Smerenia este regina virtutilor.
Gabela spune:
Kim, uite aici cum sa alegi crema cu progesteron:
http://www.fibroid101.com/getprog.htm
Gabela