Fibrom uterin (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Gabela spune:
Kim, eu deja am cumparat Vitex si zmeur, ca de maine vreau sa incep sa le iau, iar tot maine o sa merg sa cumpar si Estrosense asta. Ti-a mai recomandat ceva bun pentru fibroame, chisturi, dar in acelasi timp sa nu scada sansele de a ramane cu bebe?
Loma, as vrea neaparat sa cumpar si un progesteron crema, dar nu sunt lamurita, spune-mi te rog tu ce folosesti si unde l-ai gasit, adica in magazin sau pe net?
Eu de cand iau vit E si Evening Primrose Oil nu mai am PMS, acum cand a venit ciclul m-a luat prin surprindere, nu am avut deloc dureri si nici in timpul lui, doar foarte putin si suportabil, si nici sanii nu m-au durut decat foarte foarte putin.
Vreau sa incep si bai de coada calului pentru fibrom, urmate de cataplasme, dar mi-e o lene...ca e bataie mare de cap si nici timp nu prea am. Greu e pana ma apuc, ca apoi devine obisnuinta. De ieri deja am taiat cafeaua!
Gabela
MadaS spune:
Fetele
Am vizitat-o pe Rici aseara la spital, vazut burtica cu micutul (nu pare chiar micut! ) Albert
Era una din zilele in care se simtea bine, chiar prea bine spunea, nu avea nici cea mai mica contractie desi si-ar fi dorit acum, iar nu cele care au tinut*-o in pat lunile trecute...
Azi intra in cezariana...astept s-o sun sa vedem cum a fost, dar va imagimati ca nu prea repede, va dormi cu siguranta un timp
EmmaT spune:
Intre 12 si 14 zice ca nasc.Sunt aglomerate salile de operatie ,dar doctorul insista si sper sa nasc azi...
Am primit acum mesaj de la Rici!!!!
Uffff mai este putin...eu deja am emotii!!! ii tin pumnii stransi stransi si ma gandesc la ea!!!
Emma
maria11 spune:
Buna fetelor si merci pentru lamuriri-Arinna si Mada.
Pentru RICI: Din tot sufletul ii doresc sanatate si ei si bebelusului.Sa dea Domnul ca toate sa fie asa cum si le doreste.Nastere usoara(am inteles ca se intampla la 12)! Ii tin pumnii si am aprins candela la Maica Domnului pentru ea!
Fetelor, doresc sa ajungem toate sa traim momentele pe care le traieste RICI! Trebuie sa fie SUBLIM!
O sa fac tot posibilul sa intru deseara sa aud vesti.
Loma spune:
quote:
Originally posted by Gabela
Loma, as vrea neaparat sa cumpar si un progesteron crema, dar nu sunt lamurita, spune-mi te rog tu ce folosesti si unde l-ai gasit, adica in magazin sau pe net?
Eu de cand iau vit E si Evening Primrose Oil nu mai am PMS, acum cand a venit ciclul m-a luat prin surprindere, nu am avut deloc dureri si nici in timpul lui, doar foarte putin si suportabil, si nici sanii nu m-au durut decat foarte foarte putin.
Gabela
Gabela
Progesteronul l-am comandat de pe net, de aici: http://www.womhoo.com/index.asp, si le-am primit, mai sunt si altii care produc, sincer nici nu am intrebat in magazine naturiste poate au, insa sa fii atenta la ingrediente, daca contin paraben nu le lua.
Cum procedezi cu ceaiul de coada calului, si ce cataplasme folosesti ptr. fibroame.
Smerenia este regina virtutilor.
Loma spune:
Fetelor a nascut Rachel
mesajul asta l-am vazut la Discutii generale
A nascut Rachel!! S-a nascut minunea lumii!!! Astazi la ora 14,10 , baietel frumos de 3150 g.
Sunt bine sanatosi amandoi, totul a decurs bine.
Am fost la ei, i-am vazut , Albert este un frumos si cuminte, statea in brate la mami m-a emotioanat, mi-am amintit de Albert al meu cand era mic!!!
Multumim, Doamne, ca totul a fost bine!!!
Monica si ALBERT EDUARD
Bravo Rici, felicitari tie si micutului.
Pupicei de la mine si 

Smerenia este regina virtutilor.
arinna spune:
Pai chiar ma miram de ce nu ne anunta nimeni si pe noi, multumim Loma !
Felicitari Ricci !!! Ma bucur mult pentru tine...
Abia astept sa ne povestesti cum a fost,ce face Albert si... sa vedem poze...
kim spune:
Inca o data felicitarile mele pentru curajoasa mamica Rachel Qwen si bunvenit lui Albert, abia astept sa-l vad!
Imi place fetelor ca nu pierdeti vremea, e bun forumul asta, functioneaza!
KIM
Gabela spune:
Loma, o sa merg de curiozitate si la magazinul naturist sa vad ce fel de progesteron au acolo. Cum trebuie sa te dai cu el, cand (in a 2-a parte a CM, sau nu conteaza) si cat si unde??
Baile de coada calului la cada: se confectioneaza un saculet din tifon in care se pun 200g de planta uscata; pui apa intr-o oala mai mare iar cand apa clocoteste introduci saculetul, apoi versi apa aceea concentrata in cada sau o albie mai mare, o combini la o temperatura suportabila si stai in apa aceea min 20 minute, sau pana incepe sa se raceasca; cat stai acolo sa tii saculetul cu planta pe abdomen; trebuie avut grija ca rinichii sa fie in apa, altfel poti raci foarte tare la rinichi; saculetul cu planta se poate refolosi cam 4 zile (pentru a face economie de planta); pentru rezultate baile trebuie facute in fiecare zi timp de o luna (bineinteles pauza in perioada CM); dupa baie te infasori bine si fuga in pat, deci asta trebuie s afie ultimul lucru inainte de culcare (penultimul, daca pui cataplasma). A doua luna se pot rari baile, la 2-3 zile, in functie de gravitatea "situatiei"!
Cataplasmele: poti folosi diverse "chestii", in functie de cum iti este la indemana; de exemplu o seara pui pasta de argila, in alta bitter suedez, in alta foi de varza; se pot folosi chiar comprese cu miere; cand folosesti bitter suedez sa ai grija sa te ungi in prealabil cu crema de galbenele din belsug, altfel iti va arde pielea si vei avea mancarimi.
Clisme pentru cine suporta (eu NU): 1 lingura tarate de grau la o cana cu apa calduta (infuzia strecurata) sau chiar numai cu apa calduta. Deasemenea se recomanda ca, concomitent cu acestea sa se faca si spalaturi vaginale (galbenele cu coada soricelului). Astea au fost numai pe plan extern (...adica nu pe gura, pardon). Cat despre intern, s-a tot vorbit pe aici...
Gabela
Margot spune:

FELICITARI RICI.
Sa fi sanatoasa si tu si feciorul.Abia astept sa ne povestesti cum a fost.
Margot