Fibrom uterin (4)
Raspunsuri - Pagina 10
Loma spune:
Fetele redau mai jos extrase din cartea pe care o citesc acum, despre vindecarea si tratarea fibroamelor.
Majoritatea medicilor sunt de parare ca fibroamele sunt datorate excesului de estrogen.
Simptomele dominantei estrogenice:
palpitatii cardiace
depresii, insomnii
oboseala cronica, chiar si matinala
libido scazut, vagin uscat
probleme cu fierea
senzitivitate la chimicale, parfumuri, alergii
caderea parului
stari anxioase
retinerea apei in tesuturi
cresteri in greutate si in special in zona coapselor si burtii
un sistem imunitar mai scazut, cu predispozitii la raceli in special in zona respiratorie superioara
maini reci si picioare reci datorate tiroidei
insuficienta tiroidiana
ovare polichistice
fibrom uterin
infertilitate la femei prin lipsa ovulatiei
endometrioza
sani fibrochistici
tendinta de a manca mult dulce, pofta de dulce
dureri de cap
gandire incetosata
dureri prin tot corpul fara un motiv
contractii musculare, carceii
Smerenia este regina virtutilor.
kim spune:
Ce frumos! suntem toate cu gandul la Rici, eu una ma culc seara rugandu-ma pt ea si micutul Albert, dimineata ma trezesc cu gandul la ei. Pana si sotu' care m-a auzit vb de ea, asteapta acum cu sufletul la gura marele eveniment. Rici trebuie sa fie tare mandra sa nasca stiind atatea suflete alaturi de ea. Ne rasfata si pe noi viata cu cate ceva...nu-i asa?
Mersi pt urari fetelor, inca sunt in expectativa (ziua 26, luna trecuta a venit in ziua 25), si nu stiu daca nu cumva vine la 28 de zile (acum chiar n-as vrea sa se regleze). Ar tb sa fac un test dar parca n-as vrea nici sa-mi stric bucuria... cred ca ma intelegeti... dar il fac eu, ca nu ma rabd...
Altceva, am descoperit azi un magazin de produse naturale si sunt f incantata, se numeste Tree Helth, aveau de toate!!!mi-a recomandat ceva pt fibrom, dar in functie de sarcina, o sa vad daca sa iau sau nu.Medicul de acolo, f informat, mi-a recomndat un site, inca nu m-am uitat (abia am venit de la lucru): www.hormonehelp.com
KIM
Loma spune:
Factori care produc dezechilibre hormonale:
1. substantele chimice, ajunse in corp actioneaza ca niste esterogeni, dezechilibrand si mai tare balanta
2. stresul
3. adenomul de hipofiza (asta mai rar)
Dezechilibrele hormonale conduc la:
Mastoza fibrochistica a sanilor
Cancer de san
Fibroame, uter fibromatos
Hemoragii vaginale datorate fibroamelor
Endometrioza (inflamatia uterului datorata excesului de hormoni esterogeni)
Dismenorea (dureri de burta la ciclu)
Displazii cervicale
Chisturi ovariene
Cancer ovarian
Infertilitate la femei – (lipsa progesteronului inseamna lipsa ovulatiei, adica corpul galben nu mai elibereaza ovulul)
Menopauza timpurie
La barbati – cancer de prostata
Hypotiroidism
Osteoporoza cel mai des la femei
Loma spune:
Ce trebuie evitat
1.Carnea de vaca, pui, porc – animalele au fost crecute cu steroizi, (niste hormoni de ingrasare pentru a le forta cresterea), medicamente – antibiotice, alimentatia lor (iarba, grane la care s-au folosit azotati, nitrati si alte ingrasaminte chimice de fertilizare si crestere rapida a plantelor, ierbicide, insecticide), nu stiu daca si in Ro. se utilizeaza, eu cred ca da, aici folosesc astia la greu.
Extrem de periculos este DDT, care stiam ca se folosea in Ro. la cartofi, si de multe ori imi amintesc ca, cartofii cumparati din piata de la cei de pe la Covasna erau frumosi dar daca ii tineai in punga inchisi cateva zile miroseau a DDT de iti muta nasul din loc.
Solutia numai carne de la animale, pasari crescute organic. (daca nu e posibil atunci evitarea lor si inlocuirea cu acizi grasi nesaturati de natura vegetala, (gen alune, seminte de in, samburi de migdale, nuci, grane, cereale, macar pe perioada tratamentului).
Folositi mai mult paine neagra, mancare gatita acasa fara aditivi alimentari, gen vegeta, sosuri comerciale, dressinguri din comert ptr. salate, etc.
Evitati zaharurile fine, rafinate, cafeaua, margarina, cartofii prajiti la punga (gen Pringley), chipsuri, alcoolul (in special berea si bauturile spirtoase ingreuneaza activitatea de detoxificare a ficatului), sucurile comerciale gen cola, pepsi, fanta etc. Zaharul sa fie inlocuit cu miere de albine adunata din zone nepoluate.
Un pahar de vin rosu natural pe sapt este ok.
Se recomanda multe fructe si legume crude in special varza, conopida, broccoli, varza de Bruxell, napi, ridichi, crescute organic, fara ingrasaminte.
Se recomanda mult peste care traieste in ape reci, gen somon, sturion, pastrav, cod, tuna, macrou, sardine, etc.
Pestele de la crescatorii nu este recomandat poate e hranit cu chimicale.
2. Detergentii pentru rufe si vesela – evitarea lor macar pe perioada tratamentului,
(in Canada se gaseste detergent organic), nu stiu in Romania
4. Sapunuri, sampoane si crème, lotiuni de corp, deodorante, parfurmuri, in special evitate cele care contin paraben, de genul methyl paraben sau propilen paraben.
In loc de crème pentru corp mi-a fost recomandat ulei de masline, presat la rece, iar ca sampon galbenus de ou de la pui crescut natural, un sapun cu ulei de masline
5. Mancarea depozitata in ambalaje de plastic, este f. toxica mai ales atunci cand sunt incalzite.
Nu folositi bidoane de plastic sau farfurii de plastic pentru a depozita alimente.
De asemenea nici in frigider nu este recomandata folosinta lor.
Cele mai sanatoase sunt sticla, ceramica si vasele emailate.
6.Apa de la robinet, mai ales daca este nefiltrata.
7. Pastele de dinti, contin floruri f. toxice ptr. corp.
Solutia pasta organica sau bicarbonat de sodiu.
8.Spray-urile de casa, dormitor, baie, emana substante chimice in mediul ambiental.
Loma spune:
Doamne Rici, Domnul sa fie cu tine, tinem pumnii.
Te asteptam
sa revii printre noi cu o poveste frumoasa.
Loma spune:
quote:
Originally posted by kim
Altceva, am descoperit azi un magazin de produse naturale si sunt f incantata, se numeste Tree Helth, aveau de toate!!!mi-a recomandat ceva pt fibrom, dar in functie de sarcina, o sa vad daca sa iau sau nu.Medicul de acolo, f informat, mi-a recomndat un site, inca nu m-am uitat (abia am venit de la lucru): www.hormonehelp.com
KIM
Kim iti doresc sa se lase cu un bebic la tine.
Excelent site-ul

kim spune:
Loma, sunt tare nefericita, am facut verificare la cremele, lotiunile, parfumurile pe care le am - majoritatea contin paraben, pana si parfumurile mele preferate si nu stiu daca sunt in stare sa renunt la ele... o sa incerc sa folosesc mai putin...Nu stii, produsele Artistry sunt bune (n-am pastrat ambalajul pe care scria compozitia)?
Medicamentul pe care mi l-a recomandat medicul asta e conceput de Lorna Vanderhaeghe (era numele ei pe el) si zice ca ajuta la echilibrarea balantei hormonale, detoxifica organismul si elimini fibromul de la el.
KIM
kim spune:
Citind pe site, mi-am amintit, medicamentul se numeste EstroSense, si situl vorbeste de ce spuneai si tu, Loma, gasiti aici foarte multe informatii, uitati-va si voi fetelor! pana si tampoanele au estrogen...
www.hormonehelp.com
http://estrosense.com/
http://healthyimmunity.com/cgi-bin/vweb?XwsSrvID=HEALTH01,[a=01[b=31[c=01[d=laehmiht[e=00118488[f=xxxxxxxx[g=158-59284
... deschideti si alte ferestre...
Estrogen Dominance
Estrogen dominance, or too much estrogen, can be caused by our liver not processing and packaging our hormones properly; by an excess of environmental estrogens found in plastics, pesticide and herbicide-laden foods, nail polish and more, that act like estrogen in the body; poor diet; too much stress and not enough rest.
We can halt the growth of endometriosis and uterine fibroids by using certain foods and nutrients that eliminate the environmental estrogens and keep our liver functioning so that our estrogen does not get out of hand. Eat organic foods free of estrogen-mimicking pesticides and herbicides. Cut back on dairy products as they also contain dioxin, a know estrogen mimicker. Eat lots of broccoli, Brussels sprouts, cauliflower, kale and cabbage. Walk 30 minutes a day to reduce congestion in the pelvic area. Find a gifted gynecologist who is willing to save your uterus and ovaries through laser surgery in the case of endometriosis, or myomectomy for fibroids. Take EstroSense, a nutritional supplement available at health food stores which contains; Indole-3-Carbinol and Sulforaphane, both studied to maintain healthy estrogen and detoxify environmental estrogens; Curcumin and Calcium D-Glucarate to prevent estrogen dominant cancers: Rosemary Extract, Milk Thistle and Green Tea to ensure your liver eliminates the bad estrogens and protects your hormone balance. Take the herb Vitex and drink red raspberry leaf tea to stop flooding periods. I have uterine fibroids and by adopting these measures my fibroids have stopped growing and I have been able to keep my uterus. Hysterectomy is the last resort!
KIM
Loma spune:
Kim in general cam toate cosmeticele din comert contin parabeni.
Si dupa ce am citit in carte si m-am uitat pe toate cremele, sampoanele ce le aveam am fost socata aproape toate il contin.
Medicul care mi-a examinat medical history- cel cu progesteronul crema, eu i-am povestit toate simptomele ce si cum au inceput problemele, si el mi-a recomandat cel putin pe timpul cat fac tratamentul sa renunt la ele.
Eu zic nu le arunca, mai tine-le, si le folosesti daca nu expira dupa ce termini tratamentul, sau daca esti insarcinata, da Doamne, nu le mai folosi, eu asa zic...
Nu stiu nimic despre produsele Artistry daca contin sau nu.
Cred ca ti-am mai spus in Toronto se gaseste un mag. Big Carrot unde se vand alimente organice si produse cosmetice organice. Eu mi-am luat sampon, deoroll on toate organice. Unele chiar scriau pe ele ca nu contin paraben, altele spre surprinderea mea il indicau in compozitie. Tot acolo se gasesc si produse de machiat, insa nu prea m-am uitat la ele ca ma tot zorea barbatu, cand ma mai duc o sa mai uit si iti recomand ceva.
Eu de ex mi-am luat un sampon Giovanni, l-am folosit de 3 ori pana acum si sunt incantata de el, insa o sa folosesc intre doua spalari cu sampon galbenus de ou pentru par, gel de dus Jason cu mango e bun dar parca cam imi usuca pielea, eu si asa aveam probleme cu pielea, si tot acolo am gasit sapun cu rosmarin si ulei de masline, mie imi plac si mai ales ca miros a plante.
Loma spune:
Hai ca deja ma simt prost ca am monopolizat forumul fetelor...
Si mie mi-a fost recomandat EstroSense tot de o vanzatoare de la un magazin naturist.
Insa pe atunci eu nu stiam nimic despre toate astea, si am zis ca mai bine ma documentez bine inainte si apoi voi sti ce imi trebuie.
Insa tot acel medic mi-a recomandat DIM care cica e mai bun decat Indole 3 Carbinol pe care il contine EstroSense.
Stii ceva nu stiu care e mai bun. Insa eu nu-l iau nici pe DIM nici pe Indole 3 Carbinol, doar voi manca multe crucifere, ca de fapt din astea sunt facute ambele.
Uite aici discutia in paralel cu privire la cele doua daca vrei citesti.