Radio Gherilla

Radio Gherilla | Autor: carmenutza

Link direct la acest mesaj

Eu de abia ieri am descoperit postul asta de radio..este de-men-ti-al....muzica buna...realizatori "tari" Liviu Mihaiu, Razvan Exarhu..Mihaela Radulescu, Geanina Corondan,etc....Azi de ex. Raduleasca l-a avut invitat pe Cartarescu..
Imi place muuult de tot....este de departe cel mai tare post de radio acum..Frecventa este 94,8. Enjoy!

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lily spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Pe mine m-a cam dezamagit... Dupa imaginea aia de radio revolutionar din toate promo-urile lor, de fapt dau aceeasi muzica precum si ceilalti. Bine, eu pe Mihaela Radulescu nu as baga-o la "realizator tare" , asa ca e chestie de gust. Eu raman la CityFM.

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

quote:
Originally posted by Kehleyr

Bine, eu pe Mihaela Radulescu nu as baga-o la "realizator tare" , asa ca e chestie de gust.

Da' unde ai baga-o???Maaaammaaaa, ce carcotasa esti!!!!!

Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misty spune:

Am stat si eu pe Guerilla in prima lor saptamana, dar m-am dezamagit si acum mai ascult numai (hasta la) revista presei, de rau ce e Mihaiu. Si am avut bunavointa, ca pe Exarhu il stiu (eu pe el, mai putin el pe mine ) din liceu si il mai urmaresc in ce face, cand face. Nu e rau, dar au promis ca "revolutioneaza radioul" si nu m-au convins.

Si mentiune speciala (si personala) pt Planeta Moldova, chiar ma enerveaza, cred ca genul a expirat odata cu Divertis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by carmenutza
Da' unde ai baga-o???Maaaammaaaa, ce carcotasa esti!!!!!

Ti-as raspunde mai pe larg, dar mi-e ca ma iau moderatorii pentru critica de persoane si nu de idei .

Asa ca am sa critic ideea de a-ti folosi copilul abia nascut intr-o reclama la televizor. Si am sa mai critic ideea de a folosi un limbaj cam de cartier in unele emisiuni (asta era mai demult pe la televizor, asa ca nu mai stiu exact sa spun, dar la vremea respectiva m-a deranjat...)

Revenind la Radio Guerilla: ti se pare ca imaginea lui Che Guevara folosita de ei in promo-uri are vreo legatura cu muzica lor? Si da, sunt carcotasa, asa e . Chiar rau de tot. Asa ca ma puteti ignora la capitolul asta... eu sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de radio/tv si sunt putine lucruri care imi plac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Poate fi ascultat online ? Gugalesc de vreo ora si nu gasesc adresa de site ! Daca o stie cineva , please ....

Mic album

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

http://www.radioguerrilla.ro/

Gabitza si bebe Andrei DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenity spune:

Multumesc frumos ! Este super !

Mic album

Alexandra , mamica lui Mihaita

Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Si eu subscriu la pareri bune despre radio guerilla.. La inceput ii ascultam numai pentru super muzica pe care o dau (caci e, intr-adevar, super muzica, fata de alte posturi), dup'aia am "dat peste" talk-show-urile din tip diminetii/zilei si am strambat din nas.. cel putin la Vaya con Diva a Mihaelei nu puteam sa tin radioul deschis. Azi asa, maine asa, poimaine am uitat radiul, in alta zi la fel, si pana la urma mi-am dat seama ca e o emisiune ok, chiar interesanta pt o emisiune de radio..
Ma rog, fiecare cu parerea ei, dar eu raman la ideea ca muzica e f buna si nu e atata publicitate..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

ma asteptam la mai mult, ascult de cateva zile, am studiat si forumul lor, dar inca nu m-au convins ca revolutioneaza ceva, decat prin promovare, poate.

Mergi la inceput