Radio Gherilla
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
liris spune:
mie imi place radio guerrilla.
mi se pare decent , ca programe, nu are dj-ii aceia complet timpiti care pot sa vorbeasca ore intregi fara sa spuna nimic.
forumul este deplorabil. asta ptr ca , pe toate forumurile, cu exceptia acestuia al nostru, fiecare e mai macho, se sta la cotitura numai sa se dea in cap, sa-ti spuna ca esti timpit. uneori e foarte obositor. nu e relaxant, nu e educativ, nu e nimic. e pierdere de vreme.
emisiunile care-mi plac de la ei :
locu unu cu coronita : Hasta la revista presei (de la 9 la 10 ora Ro),Liviu Mihaiu , constantean de-al meu , minca-l-ar mama
locu doi: Haideti sa haidem a lui Exarhu
mentiune: ora Ghe a lu Geanina care in majoritatea timpului este o fata aiurita dar decenta
Raduleasca ...
Once a grump, always a grump
http://community.webshots.com/user/s_b2702
www.desprecopii.com/forum/rules.asp" target="_blank">Regulament / www.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid31" target="_blank">Politica, religie, barfa mondena
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by liris
locu unu cu coronita : Hasta la revista presei (de la 9 la 10 ora Ro),Liviu Mihaiu , constantean de-al meu , minca-l-ar mama
locu doi: Haideti sa haidem a lui Exarhu
mentiune: ora Ghe a lu Geanina care in majoritatea timpului este o fata aiurita dar decenta
aaa..deci din cauza asta (si nu numai)este 'mnealui preten cu A.Gheorghe...
Subscriu pentru Mihaiu si Exarhu...dementiali amandoi.
De acord cu voi..Raduleasca nu are voce...dar cateodata mai are si lucruri interesante de zis..in ultima vreme simpatizez cu ea..de cand am aflat ca vrea sa adopte un copil din zonele calamitate.Bravo ei!
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
liris spune:
din Asia???!!!pai nu-s atitia copii in Romania vai de capul lor ....
liris spune:
www.desprecopii.com/forum/rules.asp" target="_blank">Regulament / www.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid31" target="_blank">Politica, religie, barfa mondena
liris spune:
de azi Guerrilla de Cluj!
bai gherilosi pe cind Guerrilla si la Cta...bai Mihaiule unde ti-e patriotismul local?!
eu am ascultat o data in paralel 13-14 la Total cu Gheorghe si Haideti sa haidem cu Exarhu la Guerrilla. Gheorghe intreba ascultattorii despre realizatorii radio care le plac. sunau toti si spuneau : MIhaiu, Exarhu , Dobrovolski ... s-a enervat Gheorghe si a zis ca nu mai vrea sa auda de Guerrilla. ca Exarhu e ririit, ca Mihaiu vorbeste prea rar....s.a.m.d. scotea fum pe nas si pe urechi...
oricum , ascultindu-i in paralel mi-am dat seama ca , comparat cu Exarhu , Gheorghe e ca o gluma proasta.
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?
iren spune:
Gabi, merci frumos pentru link, de cind ma kinui sa-i gasesc, da se pare ca nu m-am straduit prea tare
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
carmenutza spune:
Radio Guerrilla este un post foarte misto.
Revin asupra parerii despre Mihaela Radulescu...nu prea are ce cauta in radioul asta..nu-mi place.
Exarhu, in schimb face toti banii..adorabil.
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!
Llaura spune:
Si mie si se pare ca MR insira multe prostii, insa eu ascult emisiunea ei pentru ca are invitati care imi plac, actori, regizori, pe care mai rar pot sa-i ascult.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/niccostea/niccostea.jpg)
niccostea spune:
Mai bine deschidem un topic despre Mihaela Radulescu. Nici mie nu-mi place de nici o culoare... sau ce putin nu cum modereaza ea emisiunile. Face niste gafe in care asa ii iese lipsa de profesionalism pe nas...
Norocul ei ca arata bine (o spune o complexata...).
Despre radio nu stiu inca ce sa zic. M-ati facut curioasa si acum ii ascult... Daca imi aduc aminte, maine seara pe vremea asta va scriu si-mi dau cu parerea...
Optimistul e mai aproape de Adevar.