Radio Gherilla
![](images/user_woman.png)
Eu de abia ieri am descoperit postul asta de radio..este de-men-ti-al....muzica buna...realizatori "tari" Liviu Mihaiu, Razvan Exarhu..Mihaela Radulescu, Geanina Corondan,etc....Azi de ex. Raduleasca l-a avut invitat pe Cartarescu..
Imi place muuult de tot....este de departe cel mai tare post de radio acum..Frecventa este 94,8. Enjoy!
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
Raspunsuri
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
Pe mine m-a cam dezamagit... Dupa imaginea aia de radio revolutionar din toate promo-urile lor, de fapt dau aceeasi muzica precum si ceilalti. Bine, eu pe Mihaela Radulescu nu as baga-o la "realizator tare" , asa ca e chestie de gust. Eu raman la CityFM.
How I wish to dream again...
carmenutza spune:
quote:
Originally posted by Kehleyr
Bine, eu pe Mihaela Radulescu nu as baga-o la "realizator tare", asa ca e chestie de gust.
Da' unde ai baga-o???
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Carmen si bb Maya Alexia
Poze cu Maya
misty spune:
Am stat si eu pe Guerilla in prima lor saptamana, dar m-am dezamagit si acum mai ascult numai (hasta la) revista presei, de rau ce e Mihaiu. Si am avut bunavointa, ca pe Exarhu il stiu (eu pe el, mai putin el pe mine ) din liceu si il mai urmaresc in ce face, cand face. Nu e rau, dar au promis ca "revolutioneaza radioul" si nu m-au convins.
Si mentiune speciala (si personala) pt Planeta Moldova, chiar ma enerveaza, cred ca genul a expirat odata cu Divertis.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
quote:
Originally posted by carmenutza
Da' unde ai baga-o???Maaaammaaaa, ce carcotasa esti!!!!!
Ti-as raspunde mai pe larg, dar mi-e ca ma iau moderatorii pentru critica de persoane si nu de idei
![](icon_smile_big.gif)
Asa ca am sa critic ideea de a-ti folosi copilul abia nascut intr-o reclama la televizor. Si am sa mai critic ideea de a folosi un limbaj cam de cartier in unele emisiuni (asta era mai demult pe la televizor, asa ca nu mai stiu exact sa spun, dar la vremea respectiva m-a deranjat...)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Revenind la Radio Guerilla: ti se pare ca imaginea lui Che Guevara folosita de ei in promo-uri are vreo legatura cu muzica lor? Si da, sunt carcotasa, asa e
![](icon_smile_big.gif)
serenity spune:
Poate fi ascultat online ? Gugalesc de vreo ora si nu gasesc adresa de site ! Daca o stie cineva , please ....
Mic album
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
serenity spune:
Multumesc frumos ! Este super
!
Mic album
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
Kittie spune:
Si eu subscriu la pareri bune despre radio guerilla.. La inceput ii ascultam numai pentru super muzica pe care o dau (caci e, intr-adevar, super muzica, fata de alte posturi), dup'aia am "dat peste" talk-show-urile din tip diminetii/zilei si am strambat din nas.. cel putin la Vaya con Diva a Mihaelei nu puteam sa tin radioul deschis. Azi asa, maine asa, poimaine am uitat radiul, in alta zi la fel, si pana la urma mi-am dat seama ca e o emisiune ok, chiar interesanta pt o emisiune de radio..
Ma rog, fiecare cu parerea ei, dar eu raman la ideea ca muzica e f buna si nu e atata publicitate..
bubi spune:
ma asteptam la mai mult, ascult de cateva zile, am studiat si forumul lor, dar inca nu m-au convins ca revolutioneaza ceva, decat prin promovare, poate.