Tratamentul Liviei

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Livia,plizz,am recomandat unei tipe tratamentul tau,numai k ea are proleme cu tensiune si de cand la inceput o are si mai mica,stiu k ziceai ceva de o tinctura care compenseaza scaderea tensiunii,care este si cum se ia?
te rog,nu ma uita si scrie-mi!

Speranta moare ultima!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Planta este maghiranul , dar nu stiu exact cum se ia , poate scrie in prospect .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

In caz de hipotensiune se adm. cu maghiranul (Majorana hortensis), care are rol compensator.Sa ia tinctura max.cat scrie in prospect.

Mergi la inceput

Sarumina livia!
eu dupa cum stii am scapat de chisturile pe care le aveam dupa ce am tinut trataemntul tau,acum as vrea sa tin din nou,doar pentru ovulatie,ce plantute tre sa scot?
merci mult de tot!

Speranta moare ultima!
Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Dragele mele, cum imi procur cele necesare incep si eu.

Mergi la inceput

Valentinag:scoti naprasnic pulbere,supozitoare carpicon,cat`claw,coada-soricelului in rest vei lua tot,ok?Eu zic sa respecti indicatiile pt.perioada fertila cu strictete ca altfel risti sa ratezi ovulatia.Facand cum am scris eu in trat.sigur nu o vei pierde oricat de devreme sau tarziu s-ar produce!!!

puuup!

Mergi la inceput

cognos:da-mi mai multe amanunte...de cand dureaza infectia cu trichomonas si anexita.Prietenul tau este receptiv la trat.-te fiindca va trebui sa faca si el un mic trat.!!!
Astept raspuns ca sa-ti pot raspunde!

puuup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruck spune:

Dragele mele colege de suferinta,

Vreau sa-i multumesc Liviei pentru tratamentul daruit noua.

Povestea mea este c-am asa: in 2001 am pierdut o sarcina la 32 de saptamani si baietelul meu nu a reusit sa supravietuiasca. De atunci ne tot chinuim sa avem un copil. Am ajuns in Canada cu sperante mari, aici am facut analizele din nou iar sotul a fost diagnosticat cu astheno-azoospermie (rezultatul spermatogramei era ... dezastru). Doctorita nu ne dadea prea mari sanse. Am descoperit tratamentul Liviei si in vara cand am fost acasa am cumparat tot ce trebuia. Sotul a facut o luna tratament si ... surpriza: numarul spermatozoizilor s-a triplat, suntem in limitele normale doar cu mobilitatea inca mai stam prost dar nu disperam, continuam (chiar luna trecuta am facut un test de sarcina ... 2 liniute ... dar ca in poveste: operatia reusita pacientul mort ... mi-au venit rusii cei urati).
Doctorita, care nu prea are incredere in tratamente naturiste a fost foarte mirata de rezultatul imbucurator si ne-a intrebat ce tratament miraculos am luat si spunandu-i adevarul a spus ca este o coincidenta (dar cine o baga in seama)Eu stiu una si buna ca trebuie sa continuam si in primul rand sa-i multumesc Liviei iar voua sa va spun ca exista sansa chiar si acolo unde doctorii spun ca nu exista.
Va pupicesc pe toate si sa auzim numai de vesti cu bebici

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Va rog frumos sa imi spuneti si mie despre vitamina E din tratament, care trebuie luata cite 200 ui odata, cite mg inseamna?

Va multumesc frumos.
Florina

Mergi la inceput

Livia,sarumina!astept rusii si dupa aia ma apuc de tratament!
Romaniaau,vit E se ia o pastila,eu asa am luat,nu cred ca exista in mai multe doze!

Speranta moare ultima!
Valentina

Mergi la inceput