Tratamentul Liviei
Raspunsuri - Pagina 17
adimercedes spune:
quote:
Nu exista napraznic aici, fetelor!!! Numai planta verde!!! Nu tablete, nu ceai, nu seminte!
Stie careva daca pot folosi frunzele verzi in tratament?
Livia, te rog da-ti cu parerea ...
Va rog sa ma luminati si pe mine...
Si va rog sa ma mai luminati asupra unei chestii: daca nu pot face nimic cu frunzele verzi de napraznic, pot inlocui ceaiul si pulberea cu tablete de napraznic (pe care sper sa le pot primi din tara)???
Va multumesc, Adi

P.S. Scuze ca va stresez atata
"Where there's a will, there's a way!!!"
psj spune:
Daca poti sa primesti tablete din tara , nu poti sa primesti si ceaiul ? De fapt tabletele sint capsule cu planta macinata in ele. Ma gandesc ca daca ai planta verde poate poti sa o pui la uscat .Parca prin formula-as scria cum culeg planta si procedeul prin care obtin ceaiul . Poate gasesti la ei in arhiva ceva .
Paula.
livia spune:
Este super daca ai planta cruda!!!Am sa scriu in 2 zile mai multe amanunte ca acum nu am timp,ok?
adimercedes spune:
Livia, e super ok!!! 
Astept 
Psj, daca sunt capsule, e exclus sa le primesc. Eu ma gandeam ca sunt tablete. Aici nu exista capsule cu planta macinata in ele. Si se pare ca e bine daca o am verde, dupa cum zicea Livia. Multumesc pentru sugestii.
Sa aveti un weekend placut, Adi 
"Where there's a will, there's a way!!!"
Taty spune:
Fetelor,
Am sa incep si eu curind tratamentul Liviei numai ca pe ala pt. sini, imi recidiveaza o mastoza fibrochistica....imi facusem sperante sa incep celalalt tratament pt bebei, dar.....ce ziceti, cit timp am chestia asta am vreo sansa sa
?
Doamne ajuta tuturor!
Tatiana
psj spune:
Uite ce am gasit ref la planta verde de napraznic :
Sucul
O mana de frunze si tulpini proaspat culese se pun intr-un mojar si se piseaza bine pana devin ca o pasta. Apoi se filtreaza printr-un tifon, iar sucul rezultat se combina imediat cu lapte sau se consuma ca atare. O metoda mai moderna foloseste mixerul de bucatarie cu care se maruntesc fin, frunzele muiate in putina apa, dupa care stoarcerea se face mai usor.
Se administreaza 6 linguri de suc de napraznic pe zi, de obicei diluat cu tot atata lapte proaspat.
http://www.formula-as.ro/articol.php?nrrev=419&&idart=1589&&numecap=Medicina%20naturistã&&cc=napraznic
kim spune:
Chi, Salomea, psj,
apropo de intepaturi si pete, sunt in prima luna de cand iau muguri de zmeur, am avut si eu intepaturi, in ziua 14 o durere ca de ovulatie, iar azi
, in ziua 25- 5 picaturi de sange si pete maronii, ce sa mai inteleg? E efectul tratamentului sau CM?
KIM
Anca Wish spune:
Am deschis cap. II. Livia, te asteptam!
anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish
veneroasa spune:
Buna, Livia! Ma numesc Venera si sunt in a cincea zi de tratament. Si eu am o multime de intrebari. Poate ai timp si pentru mine sa ma lamuresti.
1. Daca pana acum am luat tincturile impreuna inseamna ca nu si-au facut efectul pana acum ?
2. Dupa fiecare doza de tratament, adica dupa trat. de dimineata, dupa cel de dupa-masa etc. am niste bufeuri si transpir de parca as avea febra. Ma linistesc in cateva minute, dupa care, de obicei, ma apuca niste intepaturi de splina, cred, care imi iradiaza in umar si in spate. E normal ? In rest, nu am alte dureri.
3. Am sarit peste sucul de morcov si telina pt. ca nu aveam storcator. Incercam sa le consum macar crude. Acum ma ajuta o colega. Imi face sucul si mi-l aduce in fiecare zi la servici pt a doua zi. E ok ? Nu am gasit nici supozitoare rectale cu metronidazol, dar dupa ce am citit mai cu atentie discutiile de pe forum am inteles ca de fapt sunt ovule. Mi le cumpar azi.
In rest, sunt foarte multumita ca doar ceaiurile de la pranz si seara sunt amare. Restul sunt OK. Chiar imi place ceaiul de napraznic. Sotului meu ii dau tinctura de branca-ursului, vitamina C si ceai de napraznic, cel putin 2 cani pe zi. Sa-i iau si ulei de catina sau tablete de telina ?
Livia, stii, tratamentul tau e ultima mea speranta pentru un bebe. De aproape trei ani tot incerc, fara rezultate. Ghinionul meu a fost ca mi s-a facut rau asta-vara si am ajuns la urgente la spitalul din orasul meu. Intr-adevar, de data asta aveam dureri (ovarele ma dureau cumplit tot timpul) insuportabile. Doctorul nici nu a vrut sa se uite la mine, motivand ca e prea nervos si obosit ca sa ma consulte sambata la miezul noptii. « Acum te-a apucat si pe tine ? » mi-a zis rastit si a plecat. Bunica mea si pacientele din salon, vazand ca sunt in stare de semi-inconstienta, l-au chemat iar pe doctor care a decis fara nici o analiza sau intrebare (poate eram alergica etc) : operatie sarcina extrauterina. M-a operat, apoi m-am simtit binisor. Nu mai aveam dureri asa de mari. Am facut o ecografie la un cabinet particular si rezultatul a fost : « Doamna, n-ati fost niciodata insarcinata, nici macar extrauterin pt ca asa cum e configuratia dvs (ovar drept – chist 4 cm, ovar stang – multe chisturi mici, uter mai mic decat normal) nu se poate ramane asa usor. » Rezultatul mi-a fost confirmat si de dl prof. Marinescu care a mai descoperit pe deasupra si faptul ca, desi in fisa de externare se specifica faptul ca s-a taiat jumatate din trompa dreapta, trompa mea era acolo, intrega, buna, si ca lipsea jum din stanga !!! Am facut 2 luni de perfuzii la Giulesti si mi s-a spus sa astept pana in mai. Dar nu mai am nici o speranta. Cand am vazut tratamentul tau, am zarit o luminita. Nu simt nimic deosebit pana acum. E prea devreme?
Sper ca nu v-am plictisit, fetelor, cu povestea mea!
Astept mesajul Liviei cu raspunsuri. Si daca cineva crede ca ma poate imbarbata putin, nu ezitati sa scrieti.
Pe curand !
i_venera@yahoo.com
Tia spune:
continuati la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43449" target="_blank">cap (2)
18+