Tratamentul Liviei

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Darael, GREAT JOB multumim de o mie de ori!!!

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrusha spune:

Buna seara fetele, pup Livia. As dori si eu cateva lamuriri/sugestii in legatura cu tratamentul naturist pe care incerc de ceva vreme sa-l tin impreuna cu sotul meu (bineinteles el il tine pe al lui io pe al meu).

Pe scurt se pare ca la mine ar fi probleme cu ovulatia poate or mai fi si alte cine stie(in urma stimularilor am reactionat bine, foliculii s-au dezvoltat suficient, a urmat o serie de inseminari - prea multe as zice eu, din pacate toate au fost fara rezultat, iar la intrebarea de ce oare nu se intampla minunea? mi se raspundea ca trebuie sa am rabdare). Rabdare am avut si inca am.

Sa revin la intrebarile cu privire la tratamentul naturist -->

- Vreau sa stiu daca ceaiurile isi pierd calitatile daca le fac intr-o cantitate mai mare, iar apoi le pastrez la rece si le beau cand este cazul.

- Administrarea tincturilor (marar+telina si mugur de zmeur + coada soricelului)in perioada pranzului (cand sunt la servici). Pentru mine ar fi preferabil sa le pot amesteca pe toate cu ceaiul de dragaica si galbenele. Crezi Livia ca ar fi posibil, sa se amestece efectele? Pana acum le-am luat pe toate separat, la pranz. Seara si dimineata nu este nici o problema dar la pranz parca este ceva mai greu ... Daca crezi ca nu este indicat asa o sa continuu sa le iau separat.

Multumesc,

Fetele astept cu nerabdare sa aflu vesti bune de la toate.

Va citesc si va pup

Andrusha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Livia, revin cu detalii si poate ai timp sa imi spui daca tratamentul trebuie sa il ajustez pentru nevoile proprii.

La analizele hormonale facute in 26 iunie au iesit urmatoarele valori:
FSH = 10.3 U/L
LH = 64.9 U/L
Progesteron = 4.8 nmol/L
Oest-17 Beta = 820 pmol/L

In 7 iulie am fost la ecografie si a fost asa: endometru de 8 mm, ovarul drept de 4.5 cc, cel stang de 8.5 cc. "There are multiple small peripheral follicles within both varies of equal size appearing to be less than 15 per ovary with the impression of some ovarian stromal prominence bilaterally."

In 9 iulie mi-a venit CM, iar apoi a mai venit asa: August 18, September 27, October 1, November 1, December 16, January 22.

Ieri medicul ginecolog a zis ca temperaturile indica faptul ca nu ovulez. Daca vrei, pot sa iti trimit graficele sa arunci si tu o privire.

Mai adaug ca am tensiunea destul de mica, de ex. nu pot lua nici macar o capsula de usturoi ca pic pe jos de ametita. Iar nivelul de Fe si metale in general din organismul meu e destul de mare. Astfel nu iau nici un medicament ce contine metale, nu vit.C (o iau doar din fructe) si nici polen (acum ceva vreme am avut ameteli dupa ce am luat, insa nu pot sa zic ca nu era din cauza ca luasem tinctura pe care poate nu am diluat-o indeajuns).

Insa am luat Zinc Fix vreo 2 luni, o lingurita rasa. O sa ma apuc din nou.

Intrebarea mea este daca tratamentul tau standard trebuie in vreun fel ajustat pentru a se potrivi datelor problemelor mele.

Cam asta mai vroiam sa precizez. In rest, citesc si caut si o sa mai vin cu intrebari daca o sa mai am nelamuriri.

Multumesc pentru timpul pe care ni-l acorzi . Adi

P.S. Poate nu ar fi rau sa pui un disclaimer sub semnatura ta, pentru a atrage atentia ca fiecare din noi luam acest tratament pe raspunderea proprie!

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

La analiza facuta in decembrie mi-a iesit prolactina mica,valoare de 228.Ai idee Livia draga ce as putea lua sa rezolv si problema asta,sau tinind tratamelntul tau in continuare asa cum este se va rezolva si asta de la sine,adeca de la plantute binenteles?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Livia, in plus, pe langa cele intrebate mai sus, mai vreau sa te intreb daca sotul meu poate face tratamentul prescris in situatia in care el are rinichii predispusi la pietre (a facut 2 atacuri, in 2 ani consecutivi)???

Multumiri, Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Fetele care ati inceput tratamentul Liviei, va rog sa imi spuneti si mie daca ati calculat cite ceaiuri, tincturi, pastile se consuma pe o luna de tratament.

Multumesc frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Draga Livia, indraznesc si eu sa vin la tine cu problemele mele ...
Am 32 ani si un copil de 6 ani. Incerc de multa vreme sa mai fac un copil si nu reusesc. Iti prezint pe scurt "istoricul" meu :

1999 – sarcina la termen – nastere prin cezariana
2000 – sarcina oprita in evolutie 14 sapt.
2001 – sarcina extrauterina rupta – operatie clasica

După 6 luni am facut histeroscopie pt sinechie uterina ( capatata in urma curetajului din 2000 la sarcina oprita in evolutie )
Pana in 2003, la indicatia medicului, ne-am protejat folosind calendarul si prezervativul.
Dupa expirarea termenului am reluat incercarile, insa fara rezultat.
La HSG ( investigatie facuta in 2004 ) trompa ramasa e permeabila, iar sinechia uterina a disparut.
Dozările hormonale ( FHS,LH, progesteron ) sunt in limite normale .
Ciclul este regulat, menstruatia insa e in cantitate mica.

Anul trecut, după cateva luni in care am facut monitorizarea ovulatiei , am luat o luna clomifen. Nu mi-a priit, asa ca am renuntat la stimulare. La monitorizare , ovarul care este legat la trompa, desi e mai lenes, ovuleaza.
La echo endovaginala mai aparea "ceva "( ce nu a putut fi definit : polip, fibrom, nodul …). Mai interesant e ca ba apare, ba dispare.

Acum vreau sa incerc un tratament naturist.

Am inceput sa beau ceai de naprasnic ( preparat după metoda ta ) 4 cani pe zi , ceai de cetisoara 2 cani pe zi, suc de telina cu morcov (250 ml) dimineata si suc de morcov sfecla rosie si patrunjel ( 250 ml) seara. In plus am adoptat un regim alimentar cu multe fructe si salate, lactate , seminte de dovleac si floarea soarelui neprajite, miere de albine, ulei de masline. Carne foarte putina ( de pui sau vita ) si cate un ou–doua pe saptamana.
Sotul meu a inceput sa ia tinctura de branca ursului ( 3 lingurite pe zi ) si sa bea sucurile de legume.

Pe langa acestea, ce schema de tratament imi recomanzi? Fac tratamentul complet prezentat de tine sau pot face o schema redusa ? Am mare nevoie de sfatul tau pentru ca sunt derutata.

Iti multumesc anticipat.

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Pentru romaniaau,

Depinde de ce schema de tratament folosesti.
Am facut eu un mic calcul, am scris si niste preturi , sper sa te ajute.
Kamayani – 14 zile x 3/zi = 42 buc. / luna
Am gasit cutia cu 100 buc. la 393.000 lei. Deci iti ajunge 2 luni si un pic.
Cat’s Claw – 14 zile x 2/zi = 28 buc. / luna
Cutia are 50 buc, pretul nu-l mai stiu. Deci aproape 2 luni.
Vitamina E – 14 zile x 2/zi = 28 buc. / luna
Am gasit cutia la 69.000 lei, sunt 30 buc. Deci: o luna.
Napraznic capsule - depinde de cate iei pe zi. Sunt 30 buc. in cutie si costa cam 50.000 lei.
Supozitoare cu carpicon – 14 zile x 2/zi = 28 buc. / luna
Cutia contine 10 supozitoare si costa 89.000 lei. Ai nevoie de 3 cutii pe luna.
Tinctura mugur de zmeur – a costat 85.000 si mi-a ajuns o sticluta pentru o luna.
Tinctura de coada soricelului – a costat 32.000 lei si la fel, mi-a ajuns pentru o luna.
Argila costa 31.000 lei, si o crema de galbenele, cea mai mica 20.000. Iti ajunge pentru tot tratamentul.
Laptisor de matca 10 zile x 3/zi = 30 buc. /luna.
Cutia are 40 buc. si a costat 74.000 lei
Acid folic 10 zile x 3/zi = 30 buc. luna. Nu mai stiu pretul, dar cutia are 120 buc.
La ceaiuri se consuma intre 1-2 cutii din fiecare.
Am lasat la urma tincturile de marar si telina, cura de care scapi in 21 de zile. Depinde de cate lingurite iei pe zi. Costa 23.000 o sticluta si contine 25 ml fiecare.
In plus mai ai sucurile. In jur de 1.500.000 – 2.000.000 pt prima luna. Eu zic ca merita : .
Curaj si speranta,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki iris spune:

Livia te rog raspunde-mi!
de 15 zile tin tratamentul tau iar de astazi am inceput sa iau si vitex agnus castus(feminilin) o cps. pe zi dimineata. Poate sa imi faca rau? Trebuie sa renunt la tinctura de coada soricelului daca i-au si acest produs? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

Fetele care luati pulbere de napraznic , cum/din ce ati obtinut-o ? Ati folosit planta de la ceai ? Ca altfel nu stiu unde as putea gasi planta ca atare .
Paula .

Mergi la inceput