Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Eu am un feeling pozitiv in ceea ce te priveste pe tine, Ariadna. Prea esti calma. Multe gravide spuneau, gandindu-se retospectiv, ca in luna respectiva erau f. calme, nu turbate ca de regula in cele 2 sapt.de asteptare. Poate confirmi si tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Tare voi fi peste cele 6 luni de care vorbea Alé, dar eu sper sa nu mai fumez niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Tonnia, Ariadnace v-am spus ca le fac vanzari farmacistelor? Sunteti voi dragute dar nu prea cred. Si sunt si calma. Lunile trecute eram disperata. Ma tot uitam la testele alea in zare da de se vedea o umbra din liniuta a 2-a. Azi nu stiu de ce nu am taiat testul in doua (de-a lungul) ca sa mai "fabric" unul si sa injumatatesc vanzarile. Dar o sa mai iau unul ( al mai ieftin!) si fac doua din el! Sa-mi ajunga!
Ariadna glumeam cu pastilele!
Lia

Mergi la inceput

ANTONIA, ma surprinde si pe mine calmul asta, mai ales daca citesc ce scriam lunile precedente pe vremea asta. Mercic

Mergi la inceput

Sa stii ca e o idee excelenta sa tai testul in 2, dar le fac atat de inguste smecherii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Erata: retrospectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

Ariadnadin multitudinea de teste pe care le-am inercat stiu ca CELLA si NARCIS sunt suficient de late ca sa le tai in doua.
Deci poti sa incerci. Trebuie doar sa ai grija sa nu ratezi nici o portiune din test. Adica sa aiba din fiecare bentita ca sa fie functional.
Spor la bricolaj si sa fie cu noroc!
Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

Tare am mai ras de voi fetelor hahahaha, rad si acum de una singura
si de Chi cu telina si cu cainii, desi normal mi se parea sa latre mai gros, ca dupa ce iei telina devii mai barbat, nu mai fatalau

si de toate medicamentele si cele naturiste, ar trebui sa ne lasam de servici si sa stam sa facem pe vrajitoarele in bucatarie sa amestecam in ditai oala cu linguroiu.

al meu sotz de cand stie ca am trompe "sexy" se gandeste ca poate la el e hiba. dar nu e prea convins.

ariadna nu ai dreptate si gata!! fara drept de apel, cine esti tu sa stii ce iti va rezerva viitorul? ai puteri supranaturale?
ariadna....bravo ca n-ai fumat, esti tare!!! tine-o tot asa!!! cred ca la weekend e mai nasol daca te mai si vezi cu oameni care fumeaza

Tonnia ce fel de medic e sotul tau? poate ne trateaza si pe noi
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BellaDonna spune:

Felicity,

in leg cu analizele si FSH , stiu ca e foarte mic, am tot zis ca nu plec de la cabinet fara o copie a analizelor dar de fiecare data am uitat , o car si pe ficamea cu mine iar ea ma nauceste de cap,are o personalitate..e foarte sociabila si frea foarte multa atentie
.
Eu nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme.
La mine toate problemele au inceput la 6 luni dupa ce am nascut, am inceput cu chisturi ovariene, dureri de cap , dureri vaginale in timpul ..., iar la aproape 2 ani cu o menstruatie care a tinut aproape 4 luni si care doctorul meu nu s-a ingrijorat asa de tare a zis ca asa se elimina probabil chisturile si sa nu-mi fac probleme daca nu e prea abundenta, asta sa intamplat in 2002 in vara iar in toamna nu ma mai puteam ridica din pat , m-a lovit o durere de artrita si nimeni nu stia ce am ca analizele lor facute cu zgarcenie nu aratau mare lucru, o doctorita mai ca nu m-a trimis la psiholog ca ea nu ma credea ca eu nu mai pot de durere de ceafa , cap si ameteli, asa ca am vazut nu stiu cati doctori pana am dat de unu mai inteligent si a incercat si alte analize:si pe urma au aprut sintomele de menopauza, cu luni fara menstruatie , cu bufeuri, valuri de calduri, fara mucus, iar eu ii descriam simptomele mele doctorului gine si el ca el nu stie ce am

, si i-am sugerat eu ca nu mai bine ar trebui sa vad si un endocrinolog....., nu am vrut sa urmez tratament anticonceptional, hormonal , caci si dupa ce intrerupi tratamentul tot menstruatie neregulata ai.
Asa ca am trecut pe dieta sanatoasa, tratament naturist si ma simt mult mai bine de abia astept pe intai februarie sa vad cat de mult au mai crescut estrogeni.
Mie doctorita mia prescris crema cu estradiol dar nu am vrut sa o iau asa ca mai bun e mararul meu, mi-am revenit si fara estradiol.
Eu cred ca e de vina stilu de viata de aici , mancarea , lipsa de miscare, viata sociala aproape absenta etc, cel putin pentru mine e un pret prea mare platit, de cad sant aici de 5 ani cea mai mare implinire e ca am facut imediat un copil in primul an cand am ajuns aici,caci daca mai asteptam nu stiu ce se intampla, in rest numai bolnava am fost si nici acum nu sant prea grozav, parca e un cerc vicios.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

testele de sarcina care le fac eu sunt incapsulate si nu se pot taia, dar ideea mi se pare absolut geniala.
se poate aplica insa la testele de ovulatie.
brava fetele sunteti destepte

Mergi la inceput