Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (3)
Raspunsuri - Pagina 13
ariadna33 spune:
Vezi, de-aia schimb eu farmaciile din cartier, le stiu pe toate si le iau prin rotatie! Iar daca sunt cumva in alte zone, si mai bine!
Al meu sot nu vrea sa ia absolut nimic, decat daca are reteta de la dr., sa vezi ce urat a reactionat cand i-am zis sa ia si el Branca ursului (am crezut atunci ca ajung la un compromis cu el, adica sa nu-si mai faca spermograma, dar nu, a preferat sa o faca si mai mult, a facut si analize de sange). Mama, ce circ a fost, am crezut ca o sa lesine cand i-a zis asistenta ca ii ia 2 eprubete (l-am linistit, ca nu-l inteapa de 2 ori). Ma pufnea rasul, ca sa nu ma vada, am intors capul. Nici macar vitamine nu ia.
Tonnia spune:
Eu am fost un pic smechera. I-am spus ca ma simt singura in tot planul asta, ca nu simt ca facem o echipa, ca altii sunt de acord si cu donarea de la alt partener ca sa-si atinga visul, iar el nu vrea sa inghita niste biete plante! A ramas pe ganduri si a spus ca mare dreptate am.
thea_m spune:
Al meu sotior ma sustine foarte mult, a fost mereu la medic cu mine si cu ajutorul lui am trecut mai usor peste toate greutatile.
Am cumparat si noi la teste de sarcina si medicamente incat ne cunosteau toate farmacistele si se uitau cu parere de rau cand mergeam sa cumparam alte medicamente si apoi alte teste.
Teodora
ariadna33 spune:
Felicitari, Alé, noi stim ca vei face bine si la examenul de luni! 
Feliciy, stiu ca-ti sunt datoare cu un raspuns. Nu e ca atunci cand eram disperata ca aoleu nu am ramas, acum e altfel. Stii ca atunci cand esti mic si zici "o sa ma fac doctor", tu nu ajungi niciodata doctor. Asa si eu "o sa am un copil", dar...
ariadna33 spune:
Nici azi n-am fumat, ba mai mult, am inceput sa uit de tigari. Acum, seara cand am venit spre casa tot imi venea sa cobor la butic si sa cumpar, dar m-am abtinut.
Fripturica nu era tocmai ce fac eu de obicei, era o reteta 'importata', dar a iesit super. Am mancat asa ceva la restaurant acum 2 luni, la ziua unui prieten.
liadi spune:
Tare hazlii sunteti! Pai voi va plangeti de farmaciste? Macar nu stiu cum va cheama! dar al meu sot lucreaza la o firma de medicamente si-l cunosc toate farmacistele. Da pt. asta il doare in cot ca le face vanzare serioasa cu testele de sarcina. Zice ca nu-s farmaciste ca sa faca speculatii.Oricum de cand ne cunoastem tot el imi cumpara si tamploanele si sa vedeti ce discutii avem..
Eu sigur ca nu mai stiu cate firme si modele au aparut asa ca ma suna (din farmacie evident) si incepe "..de care vrei cu aripioare, de cati mm, de zi de nopte..."
Si daca inerc sa zic ca vreau nu stiu ce (ce mai aud si eu la reclame) ma ia cu "..nu sunt bune.. astea sunt cu aripioare ..altele nu exista.."Oricum este expert
EU ma jenez sa cer teste de ovulatie daca este popor mult in farmacie si pricem toti ce urmaresc eu, dar el nu are probleme.
In alta ordine de idei azi sunt in ziua 28 si am facut un test care evident ca a iesit negativ. dar nici nu am habar cand imi vin rusii pt. ca ultima luna adurat 50 de zile si au venit numai cu progesteron. Ma cam doare spatele si sanii sunt foarte putin durerosi. Dar dupa cum am spus nu am mai sperante.
Am o idee
pt. sotiorii care nu vor sa ia cumintei medicamentele prescrise de voi (nu de alta dar al meu este in stare sa ia si kk daca-i spun ca raman insarcinata). Nu se pot desface capsulele si strecura in mancare? Zic si eu asa mai mult de amuzament. Eu am luat pastile dar cred ca au o aroma destul de puternica.
va pup si un we placut pt cele care nu mai vin pe DC
Lia
liadi spune:
Felicity felicitari pt. nepotel!!! Sunt sigura ca-i vei face in curand o verisoara sau un verisor!
Alefelicitari pt. examen! Si la urmatorul tot asa o sa fie daca ...vei mai sta la scarbici sa inveti
Lia
Tonnia spune:
Al meu sot e medic si poate din cauza asta nu crede deloc in plantute.Dar acum ia si el, desi tot nu crede. Nu crede in nici un fel de medicina alternativa.
Liadi, poate e si prea devreme pt.tine sa faci test. Mai incearca peste vreo 5 zile.
ariadna33 spune:
Hai, mai asa ceva n-as face, da ce-i alcoolic sa-i pun pastile in mancare... Liadi, mai fa un test si maine, ca s-ar putea sa fii tu cea care pleaca de aici triumfatoare!
Tonnia spune:
Ariadnaa esti tare cu fumatul! eu ma las daca raman gravida, dupa ce imi ies 5 teste pozitive.
Felicity, te-ai trezit? Esti la cafea?