Endometru, ovulatie, temperaturi si altele (3)
Raspunsuri - Pagina 15
Felicity spune:
Bella Donna, poate toate bufeurile, lipsa menstruatiei o fi de la chisturi, sau poate ai ovarele polichistice, daca ai FSH mic din cate am citi eu, nu poti fi aproape de menopauza. O cunostinta tot romanca, la fel ca tine, nu a mai avut ciclu o perioada, si o durea capul ingrozitor si dupa multe investigatii a constatat ca are o mica tumoare la cap, si de aici i se afectase si functia reproductiva. A facut o operatie, s-a apucat de yoga si acum e o viitoare mamica fericita, se simte excelent. S-ar putea sila tine sa fie o cauza endocrinologica sau altceva, dar nu menopauza. O dereglare hormonala dupa sarcina.
liadi spune:
tot este bine Felicity si sa dublezi testele de ovulatie ca am inteles ca-s mult mai scumpe decat cele de sarcina.
Lia
Felicity spune:
eu cumpar teste de ovulatie de pe internet, niste prapadenii ieftine dar sunt multumita totusi de ele, sunt mult mai bune decat cele de care povetea Ale. pretul unuia e in jur de un dollar unul, dar al unui test de sarcina bun e intre 6-9$ unul.
Am renuntat cu luni in urma sa-i mai imbogatesc pe cei care produc asa teste, si astept sa se intample minune si sa ma ia prin suprindere
Dar luna asta voi cumpara teste de ovulatie si cred ca le tai desi sunt inguste, macar unul de incercare.
Felicity spune:
Am gasit teste ieftine, ia bagati un ochi aici:
http://www.accuratepregnancytests.com/catalog/index.php?cPath=7_8
in Romania cat costa?
testele astea nu-s tocmai proste, mie imi ies pozitive. le-am mai folosit cand am ramas insarcinata.
astept sa-mi scada temperatura si comand.
BellaDonna spune:
Felicity,
ai dreptate ceva nu e inregula mai ales cu durerile mele de cap , asa ca trebuie sa ma duc sa fac mai multe analize , numai ca trebuie sa ma mai documentez putin si nu prea ma pot concentra, din cate mai tin eu minte si nu stiu daca memoria ma inseala doctora mia explica ca productia de estrogeni sant legati sau cam asa ceva cu hipotalamusul creierul mic si nu stiu ce glande, acum nu prea am timp trebuie sa invat sa dau si un examen azi sau maine si dupa iar la documentat pe internet si vizite pe la doctor, cel mai greu e cu concentratul si memoratul deh ma simt ca la 60 de ani
BellaDonna spune:
Felicity ,
te rog mult de tot daca vrei pe pm sau pot sa-ti dau un tel. sa-mi spui mai multe de cunostinta ta care a avut aceleasi probleme, please
Tonnia spune:
Eu sunt f. nemultumita de testele de ovulatie. Sau poate eu nu ovulez. Cert este ca niciodata nu mi-au aratat doua linii la fel de inchise. Costa cam 70.000-100.000 unul. O sa le tai si eu. Buna idee!
Felicity, nu, nu ne poate trata (ce caut eu aici?). Si mai bine, iti spun eu! Sa n-avem nevoie!
Luna asta ma monitorizez ecografic. Nu inteleg de ce m-a chemat in ziua 5-6, la un ciclu de 36 de zile.
Am niste ameteli! Sunt aproape sigura ca de la Napraznicele astea.
Cainele lui Chi latra mai subtire de la marar!
Tonnia spune:
Fetelor, am si niste pete pe fata. Cred ca m-am intoxicat!
Ce mararul meu se intampla?