Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)
Raspunsuri - Pagina 6
super mami spune:
Buna dimineata.
Am reusit sa deschid si eu calculatorul dupa o saptamana in care abia m-am ridicat din pat.
Am fost cu totii ingrozitor de rau. O viroza care ne-a luat pe toti si culmea pe toti cu care ne-am vazut saptamana trecuta. In timp au transmis-o si ei altora. N-am mai vazut asa ceva.
Eu si Isabel am fost cel mai rau. Temperatura 40, tuse...nu mai zic, dureri de cap si de corp in general si o stare....am zacut efectiv intinse in pat 3 zile nemiscate.
Mi s-a rupt sufletul de mila ei, un copilas asa mititel sa stea cu ochisorii inchisi trei zile si abia sa se miste de pe o parte pe alta.
Acum a trecut, mai tusim si mai e nasul incarcat, dar ne simtim bine.
Abia astept sa iesim din casa sa dam cu nasul de aer proaspat.Ah, cand va intrebam daca o fi reactie la vaccin...era viroza. La ea a fost asa grav pt ca in momentul in care a facut vaccinelul contactase viroza deja. Pedi a zis ca boala a fost de doua ori mai dura in conditiile astea.
In plus i-a iesit si al doilea dintos zilele astea. Tot sus.Acum sper sa scapam de probleme si sa intram in normal.
Sper ca voi sunteti bine cu totii, ca bebeii sunt sanatosi si cuminti. Abia astept sa citesc ce-ati mai facut.
Va pupacim tare pe toti,
Alexandra si Isabelita lindahttp://community.webshots.com/user/isabel_23
super mami spune:
LA MULTI ANI ZEEVA SI VEN ! Multa sanatate, noroc si fericire.Sa aveti parte numai de bucurii.Mai, mai cati copilasi bolnaviori pe aici. cred ca e sezonul, n-avem ce face. Sanatate multa la toti.Ati intrebat de calciu si mi-am amintit ca de mult vreau sa aflu ceva. In Spania pediatrii nu recomanda calciu copiilor pana la un an si jum. Isabel n-a luat calciu pana acum, dar sora mea i-a dat bebeului ei din primele zile, cumnata mea la fel. In Ro toti copii primesc calciu.
Voi ce dati, sa cumpar si eu totusi.S-a trezit si Isabel si va pupa si ea.
Mai nou i se zice alpinista, pt ca se catara pe peste tot. Nu merge singurica inca, dar nu e o problema sa o gasesti pe masuta de tele.
Mergem sa papam.
Pupici,
Alexandra si Isabel
ver@ spune:
Bine v-am gasit si eu,dar se pare ca nu,bine ci cam rau.
Ce m-am intristat sa citesc de copiii bolnaviori.Dar tu,super mami,cred ca ai fost cel m-ai rau.Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce a-ti trecut.
Vladutz e bine.Tzipa toata ziua.Iar l-a apucat.In schimb ma rasplateste cu altele.E foarte vorbaret.Va spuneam ca repeta tot ce i se pare simplu.Acum 2 zile am fost afara si ploua,dar asa,f. incet,de fapt era burnitza.Si ii spuneam ca ploua,iar el se uita spre cer si spunea "poua" si tzinea fatza in sus sa il picure.Ii placea la nebunie.Ce noutati m-ai spune:apasa,asta,mana,pace(adik place).V-am m-ai spus ca zice "un,dou"(unu,doi).E asa de dulce glasul lui.
Cu serviciul s-a acomodat bine.Dar cand vin acasa sare pe mine.Nici nu ma lasa sa merg la baie.Il apuca plansul.Dar e asa cuminte cat sta cu mama.Cu mine nu stiu ce are de tzipa.Tzatza papa la fel de mult.Si eu care credeam ca va uita.De unde...E m-ai disperat.
LA MULTI ANI VEN!!!
LA MULTI ANI ZEEVA!!!
Merge f. prost netul.Serviciul nu ma tine departe de voi.
Va pe toate si pe dragii copilasi,sa se faca bine cat m-ai repede.
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
julia23 spune:
Juliuta mea e mai bine azi,nu a mai facut febra si nici kk de ieri seara de la 7,dar i-am dat Sumetrolim.Sa speram ca am scapat de diaree.
Ieri i-am facut supita de gaina proaspata si i-am fiert 10 morcovi in ea,a papat aseara un castronel cu mai mult morcov si putina zeama de la supa,i-am dat si putina carnita ca dupa ce ca era ea mai slabuta cred ca a mai slabit si zilele astea.Dimineata i-am dat putina paine prajita si un mar copt.
Onutza,imi pare rau ca si Sean e bolnavior,sanatate multa!
Super mamy,bine ca acum sunteti mai bine!
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
ciuf spune:
La multi ani Zeeva si Ven
Sanatate multa voua si copiilor vostri.
Super mami, cam nasoala treaba. Pupicei de la noi.
Fetele, va rog, spuneti-mi ce lapte sa cumpar de acasa. Credeti-ma ca habar n-am. As vrea laptele cel mai gras, asta a fost recomandarea pediatrului.
Ileana, vin in Buc. cu caricioplanul, acolo ma asteapta matusa-mea, stau o luna jumate si ma intorc pe 6. Cam asta e programul.
Va mai scriu
http://community.webshots.com/user/ciufa
carmen77 spune:
Pai Ciuf, daca vrei cel mai gras lapte, incearca sa gasesti o sursa "de la tzara", direct de la vaca. Daca nu gasesti pe nimeni de incredere, atunci cumpara lapte la punga, nu din ala la cutie cu UHT. Cand am plecat noi din tara era bun OKE rosu, Fulga. Si in mod sigur sortimentele de lapte sunt multe, mai ales in Bucuresti. Ideal insa ar fi sa ii dai de la vacutza direct, fiert bine.
Matei
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
alinkav spune:
Buna dimineata!
Am o nelamurire, daca dau in aceeasi zi doua tipuri de sirop de tuse, se pierde efectul lor?Adica daca am voie sa dau doua feluri in acelasi timp?
Eu ii dadeam lui Alex Stodal, si pe urma am trecut pe Mucosolvan.
Alex s-a trezit la 7, si de atunci se plimba si ma zapaceste, ca mi-e un somn de nu mai pot!
Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
ver@ spune:
Buna dimineata!
Uh!!!Merge netu'!Ce bucurie.Sper sa apuc sa trimit mesajul.Asa ca voi fi scurta.
Vladutz de cand merg la servici s-a dat complet peste cap cu programul.Ieri s-a trezit la 6:30,de obicei se trezea la 8:00.Si se culca si tarziu,pe la 21:30.Totusi am reusit sa il fac sa adoarma la 20:00-20:30.Si se trezeste si de 6-7 ori pe noapte
Ieri au venit nasicii la noi si Vladutz a fost f. fericit,m-ai ales ca nu era zi in care sa nu zica "nacha".Asa ii spune nasei.
Va pup si sa aveti o zi minunata!!!
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
adameasca spune:
'neatza!
N-am apucat sa citesc din urma, am avut 2 nopti crunte si-s obosita... dar vestea cea mare e ca a iesit un colt dintr-un molar de 2 ani.... Ce copil grabit am!
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
adriana spune:
Va invit pe prima pagina la DC sa-mi vedeti printesa...
Fotomodel la 1 anisor...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)