Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Din cate tin eu minte, parca si Vikinga spunea de febra de 3 zile, dupa care ieseau si niste bubite pe corp. Si noi am avut asa acum 1-2 luni,nu tin minte exact. Insanatosire grabnica!
Ciuf, drum bun spre Romania!

Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Juliuta mea tot face febra peste 39,ii dau Nurofen sau Calpol dar scade doar pina la 37,5 iar dupa 2 ore creste iar la 39.
Acum nu stiu daca este reactie la vaccin sau are altceva,stiu ca dupa vaccin poate face o forma mai usoara a bolii.
Dc ei nu este acasa si nu stiu ce sa fac,sa merg la spital cu ea sau sa sun la salvare.
Sotului meu i-a spus la farmacie ca Lopramidul este prea puternic pt un copil asa mic si el nu a mai cumparat,a luat Smecta doar.Ieri a papat Julia 2 castroane cu orez si morcov dar azi nu a mai vrut nimik.
Azi as vrea sa-i dau putina supa de gaina ca stiu ca este buna pt febra dar nu stiu daca este buna pt diaree.
Azi noapte m-am trezit la 4 si Julia frigea toata si ma gandeam cum este cu instinctul de mama care te avertizeza imediat cand este ceva cu puiul,tacsu dormea fara nici o treaba.

Ven,eu ti-am zis ca poate face o boala a copilariei,habar nu am despre ce e vorba ca eu nu am avut nici una in copilarie.Poate sa fie varsat de vant ca asa a facut nepotica mea.
,SA ITI DEA DUMNEZEU MULTA SANATATE SI NUMAI FERICIRE!!!
P.S Nu mai fi suparata pt cadoul de ziua ta,asta e viata,avem si bune si rele,Markus o sa fie bine!
Eu de ziua mea am facut parastas de 6 sapt pt bunicul meu.
pt tine si Markus!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Multumesc de urari fetelor.
La multi ani Ven si sanatate multa la baiat. O sa fie bine!
Z.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Adriana, Loperamidul pe care l-a primit Markus e sirop pentru copii! Ar fi fost culmea sa-i dau tablete de adulti. Si scrie acolo cat se da la varsta de 1an, etc. Vreau sa-ti spun ca la Markus dupa 2 zile de regim tot diaree avea, iar dupa 1 doza de Loperamid a fost deja constipat!!!
Multa sanatate!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna fetelor!

Vedeti ca si Ciuf se loveste de problema cu lapticu'? Pai draga Ciuf, daca vii in Ro, da-i tot de vacutza daca-i place copilului, nu face ca mine ca uite ce patii eu...
Da' acum m-am calmat ca deja are o saptamana si bubitzele se retrag - o fi de la Peritol sau s-o fi obisnuit Maria cu el(diluat!), nu stiu.
Mariuca in schimb a facut febrica(nu mare) de la dintzisorii care abia catadicsesc sa vina...da' ea e vioaie, n-are treaba. Good for her!

Mey Ven, intrebare pt tine: si daca ar fi bebe 2, ce? Nu ti-ar place? Ca abia te-ai obisnuit...(sper ca nu te-am suparat)

"Uichiend" placut!

Gabriela si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Ven!!!! Sa fii fericita, sanatoasa, sa te bucuri de familia ta frumoasa! Si daca o fi bebe2, atunci sa fie cu noroc!
Sanatate multa la Markus. E bine ca scapa de o boala, in general dupa eruptie nu mai este mare lucru.

Faza cea mai tare e ca si mie mi-a intarziat ciclul .Deocamdata doar o zi, dar nu exista nici un semn ca ar veni. De obicei e cu oaresce durere de burta inainte. Om vedea. La noi motive nu sunt, doar cele 3 procente eroare care mai raman de la metoda noastra contraceptiva. Vorba lui Joey din Friends "De ce nu scriu pe cutie????" Glumesc, desigur...
Si ar mai fi ceva, acum vreo 2 saptamani am avut niste scurgeri de mucoasa rozulie si ceva maroniu. Io am pus-o pe seama ovulatiei.

Julia, sanatate multa si voua. Poate ca tot o boala a copilariei e si la voi.

Ileana, da, am fost in al noualea cer ca a venit sosul acasa. Suntem de 3 ani impreuna, dar inca nu ne-am saturat unul de altul. Mai vorbim peste vreo 10 ani.

Noi suntem bine. Andrei are o perioada de ingrasare cred, ca mananca de rupe. Azi dimineata un castron cu lapte cu taitei. La amiaza un caston aproape ras de pireu cu papricas de pui, seara un castron de supa(groasa, cu carne). Plus cele 2 sticle de lapte(500 ml).
Ne ocupam cu invatatul de animale si cum face fiecare. Desigur, e clar ca nu stie ce sunt alea "animale" si ce inseamna facutul ala de care tot vorbim, dar asta e mai putin relevant.
Gata, ca m-a prins frigul stand langa laptop.
Va dorim o noapte linistita. Si inca o data sanatate la puiutii bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Ven, eu aseara am vrut sa zic sa aveti in vedere si o boala a copilariei, dar m-am luat cu altele si am uitat. ce am obs eu e ca in cazul unei boli a copilariei febra nu cedeaza mai deloc la antitermice, sau daca cedeaza, trece putin timp si creste repede repede la loc. Luca a avut rubeola pe la 8 luni. Bube peste tot si febra mare. A urlat in noaptea in care i-au aparut bubele si apoi s-a potolit. Este o boala eruptiva care se confunda repede si usor cu o viroza la inceput. De aici rosul in gat al lui Markus. cat despre voi.... Ghinion daca esti burticoasa si faci ci soala. Noi nu am luat-o de la Luca, nici macar Oana. Ea a facut-o fix dupa vaccinul de un an.

Adriana, imi pare rau pt Julia ca inca nu e bine. Cu burtica cum e?

Ciuf, nu stiu ce sa-zi zic de laptele de vaca din Ro. Eu ma cam feresc de Dorna, nu imi inspira prea multa incredere. parca mai bun mi se pare Oke la punga, ceva mai gras. Ce traseu aveti in Ro? Si cat lasati puiul aici? De ce?

Allya, nu stiu ce-i cu enterocolitele astea... O fi vreun virus, cu toate ca la Luca bat pariu ca a fost de la ceva din mancare...

Noi ne-am petrecut o seara frumoasa cu parintii Oanei si evident, copii. Ca sa va dati seama cat au fost de cuminti va spun doar ca noi, adultii, am jucat rummy si ei s-au jucat foarte frumos impreuna. :)) Avem copii mari, ce sa mai zic.

Nani bun.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Liliana, abia acu am reusit sa va vad pozele din vacanta de iarna. Ai niste copii minunati. Eu sunt topita dupa buclele laurei si fata aia de ingerash. david are o moaca de parca e pus pe sotii si prostioare cat e ziua de lunga.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Buna fetelor,

LA MULTI ANI ! pentru Ven si Zeeva in primul rind si sa va dea Dumnezeu numai bucurii.

Eu nu am mai intrat de multishor, iar la un moment dat chiar am vrut sa numai intru deloc pentru ca s-a luat de mine cineva aiurea la Zona Zoster si mi-a spus sa nu mai intru pe forum...dar al meu sot mi-a zis ca ma supar ca "vacarul pe sat" ca DC-ul nu e definit de o persoana. Asa ca mai intru dar oricum rar pentru ca am inceput serviciul si plecam la 7 dimineatza si venim la 6-7 seara acasa ...mincam, ne jucam cu totii un pic , facem baie copiilor si apoi cadem lati cu totii.

Sean e bolnavior ...de doua zile nu maninca mai nimic, are diaree, am tot sperat ca ii trece, dar dimineatza avea ochii infundati in cap si niste cearcane cumplite ...nici nu a prea dormit dar nici in halul asta nu ar trebui sa fie ...plus ca a slabit enorm de mult in astea 2 zile ...i-am dat ceai de menta, zeama de orez, smecta, furazolidon ...acum vreo ora tati a zis sa ii dam totusi niste lapte...i-am dat si dupa 3 guri a vomitat. Acum au plecat la spital, eu am ramas cu bryan acasa si astept sa vedem ce are. Ma gindeam la enterocolita dar din cite stiam se ia iar bryan nu are nimic. ce ma sperie cel mai tare e ca dupa cum v-am scris e cam cadaveric la fatza saracutzul. Si alta chestie, de dormit nu doarme dar zace intr-una.

Ven am vazut ca Markus are rubeola. Sa stii ca noua ne-au spus doctorii aici asa - cu cit e mai mic copilul cu atit boala va tine mai putin. Deci sper sa ii treaca repede lui Markus, Bryan a avut acum vreun an, deci la aproape 3 ani ...aici copiii merg la gradinitza chiar daca fac vreo boala a copilariei (numai cind au febra si/sau diaree ii tii acasa) asa ca a luat de la un coleg de grupa ...toata grupa a vut ...parca erau in carantina toti ...cu bubitze peste tot. Oricum i-a trecut repede, dupa trei zile. Fratele unui copilash a facut si el la un anishor si un pic si l-a tinut o zi, i-au aparut dimineatza , doctorul a confirmat ca e rubeola iar seara erau aproape trecute.

Va pup fetelor ca scriu stresata, astept sa ma sune rafy de la spital.

Onutza, Sean Raphael (29 dec. 2003) siBryan Alexandru(26feb. 2001)
Pozele noastre;
Pozele de sarbatori;
Poze cu nazdravanii Sean siBryan ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Ven, lasa ca-i rece repede si in plus ati mai scapt de o boala a copilariei.Si cred ca tu nu faci rubeola dar poate te-nscri pe lista cu bebelusi de iulie-aug-sept.Iti tinem pumnii.
Ciuf, drum bun, dar cum o sa rezistati fara puiut. Eu cat ma enervez uneori dar n-as putea sta departe de ei, poate doar cateva zile cat sa am timp sa respir.
Ileana, arat-o si lui tati si-o folositi ca model pt. bb 2. Acum, o iesi putin mai inchisa la par dar nu-i bai, fata sa fie.
Onutza, zau asa, chiar are dreptate Raffy, pai stai si-asculti la toate? Sper sa fie totul bine cu Sean.

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput