Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Alex nu are inca fontanela inchisa complet. Calciu ii dau asa ca supliment, in lunile de iarna(2 luni am sa-i dau doar). O data am gustat si eu ce-i dau lui fii-miu, si mi s-a parut oribil. Desi ieri cand i-am dat lui Alex, a inghitit totul fara sa comenteze(5 ml), iar restul a baut tati, cica sa-l imbarbateze pe fi-su.

Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Cred ca a facut si Julieta mea enterocolita ca de aseara pina acum a facut kk moale de 11 ori.Dimineata i-am dat ceai de menta dar nimik,dc mi-a spus sa-i iau Loperamid si sa-i dau orez cu morcov.
A facut si febra 39,2.Eu m-am gandit ca poate e reactie la vaccin dar dc mi-a zis ca nu facea diaree de la vaccin.Azi nici nu a vrut sa pape nimik,doar tzitzica.

Cum ii fac orezul cu morcov?Doar asa simple fara nimik altceva?Ca ma gandesc ca nu prea are gust.

Zeeva!SA FII SANATOASA SI AI PARTE NUMAI DE FERICIRE IN VIATA!!!!

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

BUNA,

Mai intai pupicuri pentru bolnaviori:Julia,Markus,sa va reveniti cit mai repede!

David nu e racit dar cred ca ii ies maselute,pentru ca e cam marait noaptea.
Calciu i-am dat in octombrie impreuna cu vit.C. 5 zile inainte de a-i face vit.D. si 5 zile dupa.
Acum plec si eu de la servici,poate am mai mult timp maine sa va mai povestesc.
Pa.
Mariana si David(11.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Cred ca e ceva prin aer... Si Luca a avut probleme cu stomacul. La noi doar o amaraa de indigestie care ne-a dat totusi batai de cap. Ieri noapte a plans multicel si dupa vreo 2 ore de scancete si nesomn a reusit si el sa vomite de vreo 3 ori in juma de ora si s-a mai linistit. I-am dat Smecta, Metoclopramid si putin regim ieri si deja aseara a facut un kk tare. Scaune diareice nu a facut decta 3 si la mare distanta de timp, dar tare l-a durut burtica mititelul... Azi era ca nou dimineata.

Julia, insanatosire grabnica la pisicutza! mancarea de regim e odioasa. Pur si simplu fierbi niste morcovi si niste orez si chinui copilul cu ele. mai dai Zeama de la orez poate ii place. Si niste Ecoflorina.

Uki, si eu tot Bebelac ii dau lui Luca. Si Nesle Junior, depinde ce am in casa. Am intrebat pediatra si mi-a zis ca e ok asa pana la 3 ani... Nu-ti mai fa asa probleme cu laptele.

Dana, cred ca esti o fericita ca ti-ai vazut deja sotul. :))

Vad ca tot vorbiti de calciu. Nu i-am mai dat deloc de vreo 3 luni. de la calciu Pharco s-a deranjat rau la stomac. De ce nu inercati Calcarea carbonica de la Boiron?

pentru mamicile sarbatorite!!! Zeeva si Ven, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri in viata!

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allya spune:

VEN draga muuulta sanatate si pupicei! saracutul Markus! Doamne prin ce treceti, cred ca te termina sa-l vezi asa!

JULIA, ILEANA muuulta sanatate! da ce-i cu enterocolitele astea?

ALINA misto ca nu respinge suplimentele, eu nu am ce face ca le vomita f rau. Da is oribile ca mie imi vine sa vomit si numai de la miros, asa ca il inteleg!

UKI draga pai bine ca ii place Bebelacul si nu-l respinge, asta este, e important sa le placa lor,chiar daca noi am opta pt altceva, dar uneori nu ai ce face.

ZEEVA La Multi Ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'naseara!

Noi suntem mai bine. Azi-noapte a avut febra doar 37,8, culmea e ca in toate cele 3 nopti se trezeste la 1 noaptea cu febra. Aterizeaza la noi in pat, unde a si ramas azi-noapte. Si unde a dormit atat de agitat, cu oftaturi, gemete si zvarcoleli, de mi-era mila de el, saracul. L-am dezbracat in body, pantaloni si fara sosete....

Partea a doua (scrisa la 3 ore dupa cele de mai sus):

Markus e plin pe burtica si trunchi de bubite mici-mici, rosii. Am sunat pediatra. Crede ca e o boala a copilariei. De aici febra de 3 zile.....Of, of, of.
Care dintre ele e cu bubite mici?
Nu mai avem voi sa iesim din casa, tre' sa bea multe lichide. Vedem zilele urmatoare daca se confirma diagnosticul.
No, mare bucurie de ziua mea

Cine-a mai avut boli din astea, sa-mi zica si mie ce si cum, please! Oare daca noi (parintii) n-am avut-o, am putea lua si noi?

Va doresc noapte buna! Pe maine!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

La multi ani! Zeeva si Ven, sa aveti parte de tot ceea ce va doriti.
Ven asta da cadou din partea lui Markus. Cred ca e vorba de rubeola, asta e cu febra si dupa aia bubite. Stiu ca acum vreo luna jumate si David facuse in mod inxplicabil febra, dar 40, vreo 3 zile si dr. a zis sa ma astept la rubeola. In final a disparut si febra si nici rubeola n-a aparut. Daca nu ma-nsel Luca al Ilenei a avut acum cateva luni. Banuiesc ca daca n-ai facut-o poti s-o iei si tu. O sa fiti o familie de bubosi
Nu te-ai suparat, nu?

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
In primul rand sanatate la toti puiutii bolnaviori.
In al doilea rand, pe 19 merg in Ro si as vrea sa stiu ce sa fac cu actiunea lapticul.
Luca a trecut integral pe lapte de vaca de vreo doua luni. Acum daca ma duc in Ro sa-i iau lapte praf Similac sau sa continui cu lapte de vaca? Daca continui cu el, voi ce-mi recomandati? De care firma sa cumpar?
In rest, treaba prin casa cat cuprinde. M-am specializat in pus gresia. Am terminat baia de jos (mi-am vopsit peretii in faux finish, tehnica cu buretele), iar maine atacam baia de sus si-l "invit" pe sotul meu sa o faca el ca vad ca-i tare bun critic cand face altul munca.
Luca incepe sa vorbeasca, a zis "ce zisasi?", "gata", "banana", "Cezar", dar le-a spus de parca a fost ecoul vocilor noastre. De atunci nu l-am mai auzit.
Am emotii cu mersul in Ro, dar profit de faptul ca ma duc cu ai mei si ma voi intoarce fara Luca si vom avea vreo 3 escale. Deja ma apuca groaza. Dar e dorinta atat de mare de a pleca ca nu mai vreau sa ma sperii.
V-am pupat,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'neata!

Fetele, mersi mult de urari. Si voua va doresc asemenea.
Da, e clar, e rubeola. E plin de bubite mici acuma si pe fata, pe gat, e dalmatian, saracu'. Si atata s-a foit aseara, a plans, m-am enervat si l-am lasat sa planga vreo 1/2 de ora pe la 1 noaptea, pana la urma a adormit. Dar la 5 5 iar a plans, si iar, zdup, in patul nostru! Nu stiu, zau, dupa ce terminam cu toate bolile, cum se va reinvata la el in patut Eu cred ca-l mananca rau bubitele! Tre' sa vb. cu dl. farmacist sa ne dea o mixtura mentolata....

Liliana, tot ce-i posibil sa devenim bubosi Maica-mea nu mai stie daca eu am facut (am facut una din ele, dar nu mai stie care). Problema mea e alta: nu mi-a venit ciclul. Daca e bebe2? Si daca fac rubeola? Faina treaba!!!!
Ma rog, poate e doar alarma falsa........desi ar avea motive puternice sa nu fie......

Asa, si acum sa va zic prima bucurie pe ziua de azi (in afara de telefonul maica-mii, care m-a trezit, sa-mi ureze prima "La Multi ANi!"
Da, Markus mi-a trmis o felicitare electronica, tocmai am citit-o si am dat apa la soareci de zor 'Ubitu mamii scump si bubos!

P.S. Andreea, sper din tot sufletul sa nu faca si Tudor rubeola! Of, of, ce ne-am nimerit si noi.......

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

LA MULTI ANI VEN!!!!

Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput