Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Felicitari Adriana!!!
Ver@ felicitari pentru Vladutz, e un mare vorbaret. Noi mai avem pana atunci!!!
Adriana(Julia23) bine ca Julia isi revine!
Super mami, sa va insanatositi mai repede!!!
Ce mai fac celelalte fete?????Vikinga,Catia,Lorelai,Sandrap si.....

Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Buna fetele cucuietele!

Noi suntem ok. Bubitele ne-au disparut ieri ca prin minune, doar pe fata mai are cateva, dar mai palidute, nu asa rosii aprins ca inainte. Aseara a primit doza de Romergan (la recomandarea dr., of course) si a fost prima noapte de mai bine de 1 sapt. cand a dormit iar de la 22 la 8 dimineata fara trezire! Such a wonderful feeling!
Din pacate mai vomita cateodata, si nu are pofta de mancare normala, tot jumate de portie serveste.........dar ne revenim noi.
Ghinionul e ca nu avem voie sa iesim din casa inca 2-3 zile (cel putin), si simt ca bolunzesc deja inchisa aici...

La ziua mea a fost fain, am fost 10 pers. la un restaurant mic, intim, ne-am distrat de la 18 la 00, cool. Am primit multe cadouri frumoase!
Multumesc inca o data pentru urari tuturor fetelor care s-au gandit la mine. Numai ganduri bune si de la mine pentru voi!

La Bistrita e frig, cre' ca in jur de -15 a fost azi-noapte, zapada ca lumea, acuma a venit iarna......

Mai vroiam eu sa va zic ceva, dar am uitat Batranetzele astea........

Va pupam!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Buna seara la fete!

Ce mai faceti?

Mai, eu am sa va rog tare frumos sa-mi dati si mie niste ponturi despre cum adormiti voi copiii dupa-amiaza, ca la mine e un chin...

Uneori Mariuca adoarme singura,in patutul ei(foarte rar), dar de obicei imi ia cam 1 ora sa o adorm asa dupa metode care nu prea imi plac - leganatul pe picioare,mi-e rusine sa spun, dar tacsu' a obisnuit-o asa...

Cum faceti voi? Ca de acum va trebui sa devina un obicei somnicu' de pranz, nu?

E, ma gandesc eu ca ar fi din cauza ca Maria se trezeste(inca) la ora 10, si de-aia n-o avea somn la 15...

Ven, ce bine ca a trecut boala la puiutz, sa vezi cand veti iesi afara ce pofta de mancare va capata!!!

Noi va tzucam!

Gabriela si Mariuca

Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!

Mergi la inceput

Uki, Alex cateodata doarme si de 2 ori pe zi. Prima data adoarme pe la 10.30, asta daca se trezeste la 7 dim, daca se trezeste la 8 dim atunci nu mai doarme decat la pranz. In primul rand cel mai bun pont sa adoarma, este sa o obosesti cat mai tare. Noi in fiecare zi iesim afara(pe orice vreme) de la 11.30 pana la 14.00. Si aproape ca nu-l plimb cu carut, ci il las sa umble mai mult(mai nou luam mingea cu noi si alergam dupa ea).Venim acasa,mananca si il pun direct la el in pat si in 5-10 min, nu se mai aude nimic. In caz ca nu iesim afara, il alerg prin casa.
Ven, trimite-ne si noua niste zapada!Ca la noi e primavara la Bucuresti!
Tati ne-a spus ca mergem la munte in februarie,asa ca daca nu vedem zapada acasa, mergem noi s-o vedem pe unde umbla!
Cam liniste e pe aici in ultimul timp!!!

poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Uki, mama, si noi suntem fruntasi la metode neortodoxe de adormit.
Adica: ziua adoarme pe la 10,30-11 si apoi pe la 15 leganat in carucior (avem unul numai de interior . Somnurile de ziua dureaza cam 1h, in cel mai fericit caz 2 h (fiecare).
Seara se procedeaza cam asa: eu il iau in brate, ma asez pe fotoliu la TV, el se koaca in parul meu cu mainile pana adoarme. Dupa care il transfer in patut la el. Nasol e ca uneori stau si mai bine de 1/2 de ora cu el in brate, cu gatul sucit (vai de spondiloza mea!), ca sa poata sa se joace el k lumea cu parul, ca altfel face scandal.
Drept pentru care, atunci cand trebui sa-l culce altcineva seara, e mare-mare show!!!

Visez si eu (ca vrabia) la ziua cand il voi pune in patut si va adormi singur, fara scandal, in 5-10 minute......Se va intampla oare vreodata?

Am si eu o - ai vostri mai adorm cu suzeta? Ca Markus, daca nu gasim cumva suzeta la culcare, e tragedie mare. E tare dependent de ea, dar numai la culcare.

Fiti mai active, mai fetelor!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Ven, Matei nu mai vrea suzeta de pe la 8 luni, nici nu ma lasa sa i-o bag in gura, cand i-o arat, rade si vine cu ea in mana si mi-o baga mie in gura .. ce mai, face misto de mine.
In legatura cu adormitul, Matei adoarme invariabil cu biberonul de ceai/lapte, adica la somnul de pranz (doarme doar o data pe zi cam 2 ore - 2 ore jumate), suge un bibe de ceai si pica rupt. Seara e mai cu cantec, bea un bibe de lapte cu cereale si jumate de bibe de ceai, si dupa aceea incepe distractia , adica incepe sa se foiasca, sa se invarta, sa imi bage degetele in ochi, vorbeste cu mine (pe limba lui, nu va imaginati ca zice nu stiu ce), rade de mine, si uite asa jumate de ora ne inversunam care e mai incapatanat, eu stau cu ochii inchisi langa el pe pat (ca il adorm la noi in pat si dupa aia il mut la el), el se joaca si rade, dar pana la urma adoarme. Deci nu cred ca exista inca un copil la noi in grupa pe care numai sa il pui in pat si sa se culce. Asta daca te consoleaza cu ceva, Ven . Lasa ca, cresc ei mari si o sa se culce si singuri, rabdare si tutun .... cum se zice. Matei doarme seara de la 8 pana dimineata la 8 si ziua de la 12 la 2 - 2.30.

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Acuma ma gandeam .. Ven, nu ar fi mai usor sa il culci la voi in pat si dupa aia sa il muti? Si daca stai intinsa langa el sa se joace cu parul tau .. e mai usor decat sa stai intr-un scaun sau fotoliu. Poti pune eventual TV si in dormitor ... daca te plictisesti fara el.

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Noroc!

Mai, si Mariuca e dependenta de suzeta, si cand te gandesti ca nici n-a vrut-o de la 3 luni deabia, indesata pe gat...si acum ma gandesc cum sa o anulez si n-am nici o idee. Poate vine de la sine!

si... cred ca si noi plecam la muntic sapt viitoare ca pe 24 e ziua la sotz! Si o luam si pe Maria ca pana acum vroiam sa fim singurei;

Alina ce mult stati afara, ce bine, Maria insa dupa o plimbare de ex de 1 ora, normal ca se plicti in carucior si vrea jos, unde ma cocoseaza pe mine, ca ea nu merge singura inca... dar se zbate!
Si totusi cam 2 1/2 ore stam si noi, dar mai mult...poate cand o fi cald.

Ven, si Maria se joaca in parul meu sa adoarma, seara, si face: aaaaaaaa, si mai nou cand imi desfac coada(de cal) - dupa mirarea aaaaaaaa, mai baga haaabiiibiii! Nu stiu ce inseamna dar cred ca deja stie lb straine fata asta! Si numai cand desfac parul si cand fac baie...

Hai, noapte buna la ingerasi!

Gabriela si Mariuca

Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!

Mergi la inceput

Eu pe Alex il culc la ora 22 seara, poate din cauza asta adoarme singur. Sa fiu sincera eu nicioadata nu l-am leganat, adica nu l-am tinut in brate sa adoarma.Mereu il puneam la el in pat. Acum daca as vrea eu, el nu vrea, adica nici nu vrea sa-l tin culcat in brate.
Suzeta a avut-o pana la 3 luni, dupa care a inceput s-o scuipe, si am aruncat toate suzetele atunci.
Uite chiar si acum se joaca cu telefonul, cica il suna pe tati, care a plecat si vine abia maine!Daca l-as culca mai devreme, nici o sansa sa adoarma repede, asa ca il las sa umble, sa oboseasca bine de tot, ca altfel ma oboseste el pe mine.
Pe mine ma doare foarte tare mijlocul, mai ales cand dau cu aspiratorul,cand il ridic pe Alex de jos sau il schimb. Si nu stiu ce sa fac, ca durerea se accentueaza si nu-mi place deloc. Plus din prostia mea il car un etaj impreuna cu carut, de lene sa fac doua drumuri.

Noapte buna si mult spor maine!!!

poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia23 spune:

Adriana,felicitari pt printesica fotomodel!

Julia e bine,ieri a facut doar o data kk f putin moale si azi deloc,febra nu a mai facut deloc,sunt happy ca i-a trecut asa repede.Tot de ieri am trecut pe regim normal.
Fetelor vrem si noi zapada,nu ninge deloc la Buc in schimb e groaznic de frig.Eu o tin pe Julia maxim o ora afara acum.

Julia doarme tot de 2 ori pe zi,la pranz si pe la 6 dupa amiaza,ea adoarme numai linga mine in pat cu tzitzica in gura.

Alina eu cand aveam dureri de spate si mijloc m-am dat cu Diclofenac unguent si am luat Calciu cu Magneziu la recomandarea dc ca altceva nu aveam voie si dupa 4 zile nu am mai avut durerile groaznice care le aveam,acum ma mai doare doar cand o tin pe Julia mai mult in brate.

Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003

Mergi la inceput