Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)
Raspunsuri - Pagina 8
adameasca spune:
Bey, nu ne lauda si pe noi nimeni pentru molarul de 2 ani iesit la 1 an si 3 luni???? Uraciosilor, sunteti invidiosi, nu?
Luca nu mai trage din suzeta de la o luna jumate, asa ca nu stiu ce sa zic de asta...
Cat despre adormit... Cu cantec mare. Adica doar daca este tinut in brate, bea apa sau lapte din bibe. A trecut definitiv doar la un somn pe zi, mai trist e ca somnul ala dureaza cam o ora, sau daca doarme o ora jumate se trezeste pe la jumatate si bazaie putin, il iau in brate, ii dau sa bea apa si apoi iar in patutz ajunge. Am ajuns la concluzia ca nu-i place somnul deloc... Cred ca seamana cu tac-su. Io as dormi non-stop oriunde si oricat.
Ma bucur ca si-au revenit si Markus si Julia.
Catia nu mai apare ca s-a intors in Bucuresti si stiu ca au ceva probleme cu camputerul de acasa. Da' ce-i cu Vikinga?????
Am descoperit ca am un mare ajutor in casa: Luca. Azi a reusit sa scoata rufele ude din masina de spalat si le-a pus constiincios pe toate in lighean. daca le-ar si intinde ar fi tacamul complet. :))
Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)
pozele noastre
poze noi
adameasca spune:
Adriana, felicitari pentru fotomodel!!!! Vai, ce fata de ingerash are!
pozele noastre
poze noi
Ven spune:
Pai cum sa nu fim invidiosi, mai Ileana, cand noi la 1 an si 1 luna avem doar 2 dinti?
Murim de invidie, na!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
adameasca spune:
Hai mai Ven, nu mai fiti invidiosi. Cu draga inima v-as da de la noi vreo 2 dinti, da' nu se poate. :)) Mai, da' nu-i normal deloc copilul asta al meu. Sper macar sa iasa cam toti o data, sa nu-i urle 2 luni si pe astia ca ajung la spitalul de nebuni.
pozele noastre
poze noi
Ven spune:
Carmen, uite ca exista si copii din aia buni....
Mersi de sugestii! Problema e ca in dormitor la noi nu avem TV , si nu prea ma trage inima sa stau cu el cate 1/2 de ora si sa ma holbez la tavan pe intuneric........asa, imi stramb gatul, dar macar imi stric si ochii la TV
Btw, peste 2 zile o sa va prezint noul meu look de ochelarista
ALina, si pe mine ma doare spatele exact cum zici tu, si iau Ca si Mg, dar nu vad nici o legatura, oricum e la fel...si urasc aspiratorul si eu, sambata seara sunt ca batuta, dupa curatenia saptamanala........
Adriana, ma bucur ca printesa s-a facut bine. Pana la urma de la ce era diareea?
Gabriela, inca esti datoare cu poze! Eu nu ma mai joc cu tine daca nu va vaz la fata pe amandoua!
Markus a dormit azi repriza nr. 2 de la 16 la 18, asa ca va dati seama ca si acum patruleaza prin casa in loc sa
Pumpici!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
ver@ spune:
Adriana,felicitari!Ia zi,da' cat a-i asteptat???
Ileana,mei,da' ce grabnic e Luca cu dantura?Auzi,molar de 2 ani sa iasa acu'!?O fi lupu?Da cine e scufitza rosie?
Harnic baiat ai.Cred ca daca il ridici sa ajunga la sarma de rufe le-ar intinde.Vladutz cand scot rufele din masina vine dupa mine in balcon si mi le da.Si daca a vazut ca le-am scuturat a facut si el la fel.
Vladutz se trezeste la 7:30 si doarme la pranz de la 12:00 la 14:00,iar nani de noapte la 20:30.Dar se m-ai schimba orele.Nu e batut in cuie.
Afara iesim 1 ora inainte de 12 si 1 ora pe la 16.Dar daca e frig si vant renuntam.
De adormit adoarme la tzitzica,iar cand il adoarme mama normal ca fara tzitzi cu muzica obligatoriu.
Astept si eu cu nerabdare ziua in care va adormi singur.
De suzeta nu s-a atins.Ba din contra se juca cu ea.Asa ca noi ne gandim cum sa scapam de tzitzi nu de suzeta
Ven,chiar de ce nu te asezi pe pat cand il adormi?
Adriana cand o intarci pe Julia???
Alina,cum reusiti sa stati aproape 3 ore afara???
Ma bucur ca se insanatosesc copiii.
Vera si Vladutz(21.11.2003)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
alinkav spune:
Dar eu chiar ca sunt invidioasa! N-avem nici o masea, dar canini!!!!!!
De bine ce l-am laudat pe fii-miu ca adorme singur, a bazait 10 min pana a adormit!
Ileana bine ca ti l-a pus in leghean, al meu mi le scoate din leghean sa-l ia sa se joace cu el. Pai sa nu zic ca am lasat ptr o secunda o data legheanul plin cu rufele scoase din masina si mi l-a adus gol, cica mami ai uitat legheanul!
Si Elenalove pe unde este???
Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
liliana csaki spune:
Ileana, te felicit eu, va felicit pe amandoi, ai niste nervi de fier, lui David ii dau caninii de sus si m-a capiat de vreo saptamana, noaptea evident.Voi sunteti aproape gata cu dintii.
Lui David, dupa Craciun a inceput sa-i curga nasul, ca tot ma laudam eu ca n-a fost niciodata racit, apoi a inceput sa tuseasca si bineanteles ca a facut bronsita. Colac peste pupaza si caninii, un tablou complet. In perioada asta a cam facut si o greva a foamei, doar de vreo cateva zile parca a inceput sa mai manance.
Fetelor, eu sunt fericita posesoare a unui copilas care adoarme mereu singur si fara suzeta(am incercat pe la 2 luni dar nu i-a placut). Pe nici unul dintre ei nu i-am leganat/plimbat in brate si uite ca sunt bine. In schimb nu m-am abatut de la program, fix, de masa si de culcare. David merge la culcare la 19,30-20, dupa ce in prealabil face baita impreuna cu Laura, ii pun pijamaua, isi primeste sticla cu lapte si cereale, ii dau un pupic si la somn. Se trezeste la 8,30-9, isi bea laptele, are program de frecat ridichea lu' mami iar la 11 se culca din nou pana la 13. Dupa amiaza mai doarme 50 de minute pana la o ora(inca).
Incepe si el sa recunoasca animalele in carti si le arata cu degetul dar nu repeta cum fac. De vorbit, vorbeste pe limba lui, nu-i tace gura un minut insa insa n-a facut achizitii spectaculoase. Probabil e in faza in care acumuleaza. Dar spune "Lala pa-pa tata", "Dadi pa-pa mama" adica fiecare merge la plimbare cu copilul lui, uneori, pt. ca Laura vrea la film sau la teatru in week-end iar noi putem merge doar in parc.
Pozele noastre
Poze noi
alinkav spune:
Parca acum scriam si nu era nici un msg nou postat, si uite cat s-a adunat!Felicitari!
Ver@ avem o gashka aici in parc si ii dam drumul copiilor sa se plimbe si zboara timpul foarte repede!Mai intram pe la magazin, mai stam de vorba si s-au dus 3 ore!
Al meu vorbeste strict in limba lui, pe care el doar o intelege. E tare secretos, asa ca tre sa iau masuri!
Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
sandrap spune:
Buna!
Zeeva si Ven.
Sandra e si ea bine,doar ca inca asteptam sa iasa caninii care ne chinuie de cateva luni.De vreo saptamana se culca pe la 22.30 si se trezeste la 10.30 - 11.Doar azi noapte s-a mai trezit pe la 4 si a adormit pe la 5 inapoi.
Sandra de mica a adormit singura.Si la amiaza si seara.Dar la suzeta nu renuntam.De craciun am ramas fara suzeta pt ca am pierdut-o.In prima seara a adormit cu sticla de lapte fara sa mai ceara suzi,cred ca era prea obosita, si am zis ca profit de ocazie si o dezvat de suzeta.Dar nu a tinut.A doua seara a plans aproape intr-una pana la 3 noaptea cand sotul nu a mai rezistat si a mers sa ii cumpere suzeta.
Adriana felicitari pt fotomodel!
Ileana,a iesit si molarul si ati mai scapat de un chin.
Ven ,bine ca a trecut repede
Julia,bine ca a trecut si la voi repede
Va las ca merg la somnic.
Nopte buna!