Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

URA !!!!! Bebelina bulina s-a facut bine. Sunt super fericita.
Eu inca mai tusesc, dar ma simt bine.
Si ca sa vedeti ce amarata a fost gogo.....cat a fost bolnavioara au iesit 2 dinti nu unu. Avem 3 dintosi - 2 sus si unul jos. Ven....cei din urma ajung cei dintai.

Si mai avem noutati: de vreo doua zile puiutul meu scump sta in picioruse singurica, iar de ieri face cate 4 , 5 pasi singura. Mama, mama si ce mai chiuie de fericire....
Am filmat-o, am facut poze, am anuntat tot neamul...fericire mare.
Am ras ieri de ea cu tati pana am lesinat. Vorbeam cu tati de masini, mai nou sunt fun Mini. Eu tot ziceam ca o sa-mi iau Mini, tati zicea alte masini...glumeam.Noi radeam, bebe si ea de rasul nostru.... La un moment dat se aude gogoasa tare si raspicat Mini, Mini..... nu mai opream copilul.
Am mai ras cand am auzit cum ii zice unui prieten pe care il cheama Dani....kaki.
A inceput sa repete tot. De ceva timp zice (culmea, cand trebuie)"nu,nu,nu,nu e voie" - cu o voce super pitigaiata si cu ochisorii mari. Imi vine sa o mananc. Bine, sa nu credeti ca tine cont de ce zice...evident ca nu. Dar cand se duce unde nu are voie, pe drum o tine cu nu, nu e voie.
Se da cu crema (sau cu orice produse semi-lichide)pe manute si freaca bine bine pana intra in piele, se piaptana toata ziua (dar asta face de mult).
Ce sa va mai povestesc...vorbeste mult, repeta tot.
E la fel de cumintica si de vesela ca pana acum.
Mai citesc din urma, ca nu pot sa dorm.
Va pupacim si o sa punem si poze zilele astea, ca am ramas in urma rau.
Sa aveti o zi buna cu totii,
Alexandra si mi cubanita Isabelita
http://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Salut fetelor!

Ce de mesaje, mai! Am citit tot :)
Felicitari, Ileana, pentru molari. Precoce, ca intotdeauna. Macar sa scapati rapid si de astia.
Ven, Julia, bine ca ati scapat de problemutze!
Adriana, felicitari pentru aparitia pe prima pagina. E o scumpa fetitza ta!
Super mami, felicitari pentru primii pasi!!!

Andrei nu adoarme singur. Il pun in patul nostru sau in patutz, depinde de cat e de agitat. Si stau langa el pana adoarme. Uneori dureaza 2 minute, alteori 20 de minute. La amiaza tot asa, de 2 zile doarme 2 ore, de pe la 1-2 pana pe la 3-4. Oricum, un singur somn.

Ileana, Andrei le ia din lighean si le intinde pe jos. Halal ajutor.... Si mai fain e cand le ia de pe suportul de rufe si le pune pe jos.

Ven, nu ne-ai mai zis, e cu ochii sau nu. La noi inca se mentine dilema, e a treia zi de intarziere si 2 teste negative. Ma rog, unul dintre ele m-a lasat cam masca, nu stiu ce sa cred. L-am facut ieri dimineata si l-am aruncat pe urma. Cand m-am intors de la servici l-am cautat in gunoi, habar nu am ce mi-o venit. Si avea a doua dungulizta foaaaarte slab conturata. Mai mult o idee de dunga roz.Asa ca...
Cu Andrei a fost foarte clar, o zi de intarziere, test facut, test pozitiv.
Mah, si daca nu ne-am ferit ca de raie si am fost atenti si am controlat tot. Acum chiar nu imi imaginez ca suntem in cele cateva procente de eroare. Dau in judecata Durex-ul, pe bune.

Si uite asa de cateva zile sunt agitata de numa. Tocmai ce incepusem un pic de sport si un pic de regim sa slabesc anul asta pana in decembrie, cand aveam de gand sa ramanem insarcinati.

Io inca sper...
Gata, ca v-am imbatat de cap cu problemele mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Dana, nu m-am lamurit: il vreti sau nu pe bebe2? Cine stie, poate e...

Alexandra, felicitari pentru primii pasi! De-acu tre sa stai cu ochii pe ea pana isi mentine singura echilibrul. Si ce fata vobareata aveti... Luca e mutulache rau.

Ana, nici acu n-au iesit caninii la voi? Ca ii plangeti cam demult... Asa e, am scapat de un chin, mai avem 3 si gata. Dupa cum a inceput eruptia, probabil ca or sa iasa repede toti. Sper sa nu dureze mai mult de o luna.

Liliana, nu te mai vaita, ca nu stii cum e sa dormi asa mai bine de un an. Poate ies repede si la voi, sa se linisteasca piticul. Pai tu oricum nu dormi noaptea, nu inteleg de e te vaiti.

Ver@, nu stiu cine-i scufita rosie. cand aflam va spunem. :))

Ven asteptam lookul de ochelarista!

Pupam si sa aveti o zi buna!

PS: oare ori fi patit ceva Elena si Vikinga? ca nu-mi miroase a bine lipsa asta de pe forum neanuntata... Doamne ajuta sa fie bine amandoua!

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Ileana, nu ca nu il vrem... Da nu acuma . Da daca ii acuma, sa fie cu noroc. E bine primit si acum, ca doar ce oi face? Eu sunt un pic cam impotriva avortului asa, de plictis, fara nici o motivatie medicala. Asa ca daca e sa fie, il facem si pe asta si pe urma imi leg trompele, sa stiu o treaba.

Nu-sh ce se intampla cu Elena si Vikinga. Dar am citit pe undeva ca Onutza e cu Sean in spital. Doamne ajuta sa nu fie nimic rau! El avea problemele alea de respiratie,astm parca...Sper sa nu vorbesc prostii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Fii-miu s-a trezit azi la 9.00!!!Fara sa se trezeasca toata noaptea!!!Si a facut si pipi la olita de dimineata!!!!
Ca de vreo luna se tot trezea noaptea si eram nevoiti sa-l luam la noi in pat.

Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayumi spune:

Buna se poate? fac la olita?Cum? al meu plange cand il pun pe olita,tare mult as dori sa o reusim si pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Neata' fetelor!
Ce spor la scris...

Alina cu spinarea nu e de glumit, eu de cand am nascut ma confrunt cu durerea de spate, mai ales cand o schimb pe Maria, ca de, in loc sa stau pe pat cu ea, stau cocosata. Si cand termin si ma indrept, sunt de-a dreptul intepenita... Ma cam sperie!
Offf - tu te plangi de 10 minute de maraiala? What about us???

Ven si noi tot 2 dinti avem, am crezut ca suntem singurii, n-ai vazut ce ma plangeam cateva pag mai sus ca Maria n-are decat 2(acum3)la 1 an, si de-aia ii dau calciu...
Cu pozele e mai greu, ca n-am decat din alea normale si nu stiu cum sa procedez...

Ileana, pai nene, nu-i corect, tu deja ai molar si noi...ne-ai lasat muuult in urma! Felicitari anyway!!! Mai ales daca a iesit fara prea mari probleme.

SuperMami, felicitari la bebelina, ce fetitza curajoasa, da o prinde si Maria din urma, ca si ea tot se avanta sa plece singurica...

Mai vroiam sa zic ceva... lecitina!!!

Vin mai tarziu!
Pupici

Gabriela si Mariuca

Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mayumi, noi inca nu suntem experti in ale olitei. Il pun deocamdata asa sa se obisnuiaca cu ea, si daca se intampla sa faca atunci e perfect!Dar ce ma intereseaza, eu nu aud cand face el pipi la oala, si se intampla ca-l tin aiurea pe oala si el de ceva timp a facut deja.
Fetelor voi ce stiti de vaccin pentru varicela???

Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Super mami, felicitari pentru dinti si progrese! Cu dintii, se pare ca voi recuperati acum , noi nu ....tot aia 2 dinti de acum 1 luna......

Dana, inca n-au venit rusii, sunt cam stresata, am facut un test si a fost negativ, dar parca n-am simptome de ciclu, asta-i baiu'! Se pare ca ne "distram" impreuna pe tema asta. Keep in touch!

Gabriela, welcome to the club! Clubul celor cu putini dintzi!

Andreea/mara03, de ce nu mai scrii nimic? Ce face Tudor? Sper ca bine!

Va pupicesc!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si

Mergi la inceput

Ven, nici eu nu am nici un semn de ciclu...Nada. Oare noua ne este dat sa le ducem in paralel ? Azi imi iau un ClearBlue, ii cel mai bun test de pe piata. Cu asta mi-a iesit la Andrei dupa o zi de intarziere. Sa vedem ce o fi... Am niste emotii de ma trec toate transpiratiile.

Mayumi, al meu a stat cateva luni citind "ziarul". Mai nou nu sta decat ocazional, in functie de cat e de vesel. Nu-mi fac griji, abia de pe la 1 an si jumatate o sa fiu mai insistenta. Pana atunci, doar cand vrea.

Alina, felicitari pentru noaptea dormita. La noi e jale, de vreo saptamana doare doar cu noi in pat. Si se foieste si se agita. Ii mai ies niste dinti, ca baleste de numa. Da nu stiu care ii ies.

Mergi la inceput