Copilasi de oct-noi-dec 2003(48)
Raspunsuri - Pagina 10
adriana spune:
Multumim de urari pentru Olguta ..
Nu prea am asteptat mult cu poza, hai nu va suparati... am trimis-o in decembrie, deci o luna si ceva am asteptat.
Va tot citesc fetele ca mai vreti un bebe... hihi... si noi mai vrem un bebe, numaru' 3, da' daca se poate sa fie baiat, cuminte si sa doarma toata noaptea... Deocamdata mai astept sa mai creasca Olguta, sa mearga Codrin la gradi.. sa ne stabilim si noi cumva cu copii astia... adica fiecare ce face, ca nu vreau sa-mi urle toti trei seara la baie...
Spor la treaba, oricum diferenta dintre ei de 1 an si ceva este foarte buna... ai mei se dragalesc si se joaca impreuna de numai pot de dragul lor...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)
Ven spune:
Fetelor, am pus poze cu puiu' mic cu rubeola , sa-l vedeti ce dalmatian bolnavior a fost el
URAAAAAAA!!! Maine avem voie sa iesim diun casa!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
alinkav spune:
Mama, Ven, dar era bolnavior Markus, nu gluma!!Chiar asa de rau se manifesta rubeola asta???
Si nu fiti fetelor stresate, daca e sa fiti insarcinate dinnou, atunci e cu noroc si pana la urma veti fi ferecite!!!
Eu deja cu tati am stabilit cand ne apucam de treaba, cam in noiembrie, daca nu se intampla nimic pana atunci, sper!
Am calcat acum si gata ma duc sa ma odihnesc, ca am avut o zi plina, si condusu si grija e copil.
Alina si Alex(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
Ven spune:
Adriana, m-am uitat acum la situl vostru cu poze! Ai niste copii minunati !
Sa va traiasca, sa va aduca numai bucurii! Sunt nemaipomeniti! Poza ai cu tine si copiii in pat dimineata e DE MILIOANE!
Dupa ce m-am uitat ce frumosi sunt Codrin si Olguta, parca mi-a fost un pic ciuda ca mi-a iesit negativ azi testul de sarcina
si
Ven spune:
Alina, se vad deja pozele? Asta-i culmea, eu inca nu le pot vedea!
Pai, in afara de cele 3 zile de febra 39, care nu scadea cu mai nimic, si bubele multe-multe, nu e chiar asa grava rubeola
Serios, acuma, cica e cea mai "usoara" dintre bolile astea ale copilariei. Dovada , ca in 3 zile s-au dus bubele la fel de repede cum au aparut!
si
alinkav spune:
Ven, le-am vazut de cand ai postat subiectul. Eu ma gandeam sa fie 1-2-3 bubite, dar sa fie plin de bubite rosii, si zici ca e cea mai usoara boala???
poze cu Alex
alinkav spune:
Tocmai m-am uitat dinnou in album si a disparut!
poze cu Alex
ciuf spune:
Salutare, dragele
Ven, imi pare rau de test. Ar fi fost frumos sa vina repede si bb doi.
Dana, tinem pumnii.
Fetelor, azi ma duc cu Monstrulica la pediatru sa-i faca vaccinul de 15 luni, chiar daca el are 14, ca e taman ala cu rubeola si alelalte si n-as vrea sa am vreo surpiza pe acasa si in plus sa intreb pediatrul ce medicamente sa iau la mine ... just in case.
Apoi sa mai vorbesc de lapte ca vad ca deja e obsesia mea ca sa nu-mi faca pe acolo ceva enterocolite, etc.
Maine la pranz plecam. Ma apuca groaza ca vom sta in Frankfurt vreo 9 ore si ceva, bagaje ca la nebuni, si ai mei si eu ...
Ieri ne-au pus noile geamuri si sunt tare frumusele si noi cu buzunarelele fluturand. Au costat $6500.
Sunt asa de stresata cu plecarea ca parca nu ma pot organiza suficient. Nu mai pot dormi, deja vad ca incep caderile de Ca si sper sa fac un tratament injectabil acasa.
In casa este un mess, imi fac curaj sa las casa aranjata.
Dar chiar, Vikinga pe unde e? O mai vedeam pe la diete, dar pe aici nimic.
Si Onutza cum de e in spital cu Seanutu? Ce are?
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
ciuf spune:
Ven, ti-am vazut pozele cu puiutul bolnavior. Mititelul. Pupicei pentru Markus.
Si ce cuminte e ca sta sa se uite pe carti. Al meu e asa de activ ca nu are rabdare sa rasfoiasca vreo carte. Numai cand e terminat de oboseala si accepta sa stea la mine in poala, atunci il mai vrajesc cu cateva pagini colorate, dar altfel nu reusesc.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
uki spune:
Buna!
Mey, fetelor, eu de ceva timp tare ma bucur ca Mariuca face kk numai la olitza, si de cate ori vine ma anunta cu un mic screamat, daca scap momentu', se scapa si ea! Astfel ca folosim cam 3 pampersi pe zi de vreo 2 luni. Voi cum stati la capitolul asta, cam cate buc mai folositi?
Uite, ma gandeam sa fac maine niste spanac pt Maria dar nu am idee de nici o combinatie. Nu i-am dat niciodata spanac de borcan, numai asa cateva frunze cand se gasea proaspat. Acum as vrea sa pun mai mult... spuneti-mi cu ce sa-l combin, sa nu fac vreo ciudatenie???
Pot doar cu pui, e bun?Sau cu ou? Dati-mi si niscaiva sugestii,sar'na!
Pupici
Gabriela si Mariuca
Ce bine ca esti...ce mirare ca sunt!