Mamici de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Multumesc! Si eu va doresc la fel. Sper ca peste cateva luni sa avem niste copii sanatosi si frumosi.

Luminita

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

mai fetelor , am reusit si eu in 4.01. printre greturi sa-mi complectez datele adica sa dau mai multe inf. chiar daca la primul meu post aici o mai facusem odata...si vad ca tot singura am ramas la date incomplete....zau ca nu se poate

eu nu pot sa intru asa de des....caci dimineata de la 5 mai iau insomniile...adorm pe la 7..ma trezesc la 11..mananc si apoi pe la 12 - 13 mai iau greturile si satu in pat.....dar vedeti cum sunteti.....

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39362&whichpage=2

uite aici scrisesem eu....asa ca va rog.....si eu pe lista.....vreau si eu....

o zi buna....ma duc...caci trebuie sa !
dar asta este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Bine v-am regasit dragi burticute!...ne-am intors si noi de la schi.....adica de la stat, ca ceilalti au schiat..........sa avem cu toatele un an minunat!!!!....
azi am fost la echo morfologica, la dr iosup (cmu).....si totul este ok.....si mi-a zis ca este fetita!!!!!!........dr iosup mi s-a parut super de treaba si bun profesionist!....il recomand cu caldura!
va pup!....seara placuta....si de-acu' ne auzim mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Luni trebuie sa ma duc sa-mi fac analize. Am aflat azi de la medicul de familie ca trebuie sa fac niste analize. Aveti idee despre ce e vorba?

Luminita 8 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Bine ai venit Luminita! Se face un set standard de analize, dar nu stiu exact sa-ti spun cum se numesc. Sigur stiu fetele si iti spun cand se scoala ele din somn. Eu sunt inca la servici si pe alt fus orar :).

Bebestrumfitza...n-ai putut sa schiezi nici macar o partiuta acolo? Tie ti-a intrezis doctorul, sau n-ai vrut tu sa risti nimicuta? Ai avut ceva probleme? Oricum, mai e si la anul zapada si ski....desi eu n-am rezistat si am fost. Nu mult si pe partii mai usoare sa nu ma zgaltai prea tare..am avut noroc ca nici n-am cazut si nici n-a dat nimeni peste mine. Dar recunosc ca am cam obosit...
Unde ai fost?

Va pup ca ma duc si eu acasica..la etajul 16!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Bun venit, Luminita si felicitari bebestrumfita penbtru fetita ta care va creste mare si frumoasa!

Analizele sunt in principiu cele uzuale de sange in care vede cum stai cu toate cele, calciu, glicemie, colesterol, VSH (dc e vreo infectie), hemoglobina (dc esti anemica), timp de mcoagulare, analize de urina ( pt vreo infectie) plus anti HIV si anti sifilis.

Apoi se mai face un set de analize de imunologie din care vor vedea dac ai avut sau ai anumite boli care pot provoca malformatii grave fatului, printre astea sunt toxoplasmoza, citomegalovirusul, rubeola (dc nu stii dc ai avut in copilarie-pojarel) listeria, chlamydia si nu mai stiu.

Sanatate maxima si te asteptam la palavre cand ai timp,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

'Neata fetele...ce faceti azi?

Lulu75, BINE AI VENIT!!!! Te-am urmarit in ultima vreme..asteptam cu sufletul la gura verdictul..ce ma bucur ca e de bine!

Bebestrumfitza ...sa-ti traisca printesa...si sa creasca mare!!

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

'Neatza somnoroaselor!......draga Monicutz...am fost in italia....si nu am schiat, pt ca imi zisese si dr si oricum nu as fi vrut sa risc...m-am odihnit!!Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Neatza!!

Luminita join the club! Bine ai venit printre noi si sarcina usoara si multa sanatate!

Bebestrumfizta iti doresc o fetita sanatoasa la vara! sa fiti bine amandoua!

Mai dar mi se pare mie sau e anul fetelor?? Nu ca nu as vrea si eu una!!! Dar acum ce mai conteaza, ce-o fi snataosi sa fim, sa fiu si eu ca sa pot sa-l aduc pe lume in regula!

O zi buna si frumoasa la toate!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

bebestrumfitza sa iti traiasca printesa.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput