Mamici de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
bubulicamica spune:
Buna fetelor si La multi ani!!!!!.........pai daca anul trecut a fost anul baieteilor se pare ca anul acesta fetitele echilibreaza balanta. Felicitari celor care stiu deja sexul puiutilor si rabdare celor care asteapta sa il afle...cum e si cazul meu de alftel. Eu trag sperante ca o sa il aflu la 20 - 22 saptamani.....pana atunci nici o sansa. Avand un baietel mi-as dori si o fetita, dar tare mi-ar place si o familie cu 2 baietei. Ce da bunul Dumnezeu, sanatate sa fie!!!
Lory2004 spune:
Felicitari Bebestrumfita.....sa-ti traiasca "strumfita cea mica", sa fie sanatoasa!!!!
Bine ai venit Lulu75, sa ai parte de sarcina usoara!!!
Noi mergem maine la echo tot la dr.Iosup si sunt foarte nerabdatoare sa aflu ce face "bebe" mic. Sper sa fie totul ok!!!
Pupici pe burtici
Lory
mitub spune:
Dragele mele,
Tocmai am aflat rezultatul de la listeria, mi-a iesit 1/160, din discutiile de pe forum am inteles ca ar fi o chestie normala sau sa zic asa frecventa, fara implicatii.
A trecut careva dintre voi printr-o situatie asemanatoare, si daca da, i s-a dat tratament sau doar i s-a sugerat repetarea analizei?
Multam,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2
laura-s spune:
Salut scumpele mele burticite,
Bine ai venit Luminita si sarcina cat mai usoara. felecitari pentru fetite si sa dea Domnuls-o tinem tot asa.... ar fi super sa fie fata si la mine, dar....
Va las acum ca trebuie sa plec acasa curand; ne "vedem " maine cu vesti bune.
Pupici pe burtici,
Laura
Delia spune:
Adela, suntem vecine de cartier, poate ne intalnim cu bebeii in parc la vara .
Lulu75 bine ai venit alaturi de noi!
Bebestrumfito sa-ti traiasca printesa , felicitari!
Spuneti-mi si mie va rog, la ce varsta de la UM v-a spus sexul bebelului?
Va dulce!
Delia si Codrin
Monica-Elena spune:
Delia la mine a fost la 11 sapt de la embriotransfer si 13 de la UM
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Katink spune:
Sa va mai spun si eu cum ma simt: OBOSITA!!! imi vine sa dorm mereu
Ma trezesc pe la 9.30 - 10.00 si la ora 15.00 ma ia un somn de nu mai stiu de mine (si normal ca ma culc).
Voi tot asa sunteti de somnoroase ca si mine
In rest e bine, incerc sa mananc numai ce cred eu ca pot manca, beau multe lichide si iau acid folic inca dinainte de a afla ca sunt gravida (cu 3 zile inainte sa imi fac testul mi-am cumprat si am inceput sa iau). Aici este foarte indicat, nu stiu cum e in Romania, ca acolo nu am fost niciodata gravida [;)
Se pare ca e anul burticutelor de fetite, felicitari celor care deja au aflat ce se ascunde in burtica!
Sarcini usoare in continuare,
Katink
Delia spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Delia la mine a fost la 11 sapt de la embriotransfer si 13 de la UM
Monica si bb la purtator
In sfarsit am si eu un raspuns concret ca eu m-am programat in saptamana 15 de debusolata ce sunt si acum sper sa o mut (programarea) ceva mai devreme.
Multumesc mult Monicutza!
Delia si Codrin
Monica-Elena spune:
Nu ai pentru ce Delia cu draga inima. Eu am facut la 13 sapt la dr Iosup si la 22 de sapt sunt programata la dr Pop.
Maine aflam si de la Lory2004 ce ascunde in burtica ca face ecografa la Iosup. Bafta mami!
Monica si bb la purtator