Mamici de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Fetelor, am uitat, va rog mult nu cunoaste nimeni vreo secretara (asistenta) de la programari la dr. Pop, ca m-au programat in saptamana 24 si am mai auzit unele discutii pe forum ca in anumite situatii s-ar mai putea rezolva cate ceva.
Va rog mult daca stie cineva cum pot proceda sa-mi dea un mesaj pe PM.
Va multumesc din suflet!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:
Originally posted by laura-s

Buna dimineata dragutelor,
da chiar ca ati avut spor la scris ca vad ca s-a deschis alt capitol, dar asta e bine, inseamna ca nu ne este rau sau f. rau si putem sta in fund la calculator; eu inafara de somn nu mai am ninic: nu mi-e rau dimineata si nu mai vars; e asa de bine, se vede ca inaintez in sarcina; eu am burtica care se vede, chiar daca am pus numai 1.5 kg si sunt in 13 sapt + 1 zi. la eco merg exact la 15 sapt si sper sa stea cu fata sa-i vedem prunica, adica sexul, dar sper sa fie..... de-a mea si sanotoasa.
Mai stie cineva ceva de Sheherezada ? Nu a mai scris nici laaspirante, oare ce o fi cu ea?
Fetele noastre bolnavioare cum se simt azi? Ioana, Oana? sper ca totul e O.K. la voi.
Pupici pe burtici,
Laura

Laura, fetelor, este ok, dar am trecut la lista de mamici de sept-oct, pentru ca se pare ca suntem micuti, avem 5-6 saptamani, in ciuda UM 12 nov, se pare ca am ovulat foarte tarziu. Tanti este optimista in ceea ce ma priveste pe mine si bebe, speram sa se vada activitatea cardiaca la ecograful de saptamana viitoare . Imi cam da de furca greata asta.. asara m-am culcat cu un lighenus langa pat, in caz ca nu mai ajung in timp util la wc..

Oana D

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Salut fetelor si sa va traiasca fetitele (si baieteii care or sa vina)!

Nu-mi vine sa cred ca am ajuns deja la momnetul in care stim ce or sa fie sau mai avem un pic si aflam. Prea repede trece timpul :).

Bebestrumfitza..asa frumos suna Italia....

Vroiam sa va mai intreb ceva. Voi ati observat cumva ca sunteti mai imresionabile? Ca va vine sa plangeti repede...chiar si la filme..?!? Sunt numai hormonii mei la plimbare? Duminica trecuta m-am intristat ingrozitor ca nu avem munti in Ontario si eu vreau sa merg...si m-a apucat o jaleee...sa nu va spun. Am bazait, am adormit si mi-a trecut. Nici acum nu-mi vine sa cred ce a fost furtuna aia.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna seara!

Sa va traiasca fetitele! se pare ca suntem singurii cu baietel..!?! dar nu-i nimic ca avem de unde alege :))
Eu am scapat de greturi definitiv (mai nou ma supara o durere de
dos-mijloc mai ales seara si daca stau mult in picioare) iar burtica creste pe zi ce trece...saptamana aceasta am anuntat si la serviciu de bebe...nu mi-a fost deloc usor cu trei Directori!!

Imi pare bine cand aflu vesti bune despre voi si bebei!!!
Sa ne dea Dumnezeu sanatate la toate sa ducem sarcina cu bine la capat! Imi sunteti tare dragi!!

Va pupic.
15 saptamani

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura-s spune:

Buna dimineata tuturor,
am ajuns si noi la servici si ne-am gandit sa va scriem ceva pana incepe sedinta de dimineata; dupa 5 zile faravarsaturi, azi dimineata am varsat din nou, se pare ca m-am laudat prea repede, dar.... nu a fost asa de groaznic ca deobicei.
Deci asta s-a intamplat cu Oana noastra, a trecut la alta luna...
Cele care am ramas aici trebuie sa promitem ca aici vom sta: eu promit ca nu va parasesc pana in iulie si atunci ne vedem la bebici.
Sa aveti o zi buna
Pupici pe burtici
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna dimineata fetelor!
O zi frumoasa, fara greata, cu pofta de mancare si cu liniste pentru burtica!

Pentru cele care ati facut deja ecografia de trim I (la dr Iosup), ne puteti spune si noua cat a costat? Eu trebuie sa-mi programez niste bani si vreau sa stiu la ce suma sa ma astept peste o saptamana .
Multumesc pentru raspuns.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ecografia de primul trim costa 1.250.000 lei. daca ceri mai multe poze vei plati mai mult. In banii astia au intrat doua poze.
Pe mine mau lasat greturile de tot de o sapt vad ca incet incet revine si pofta de mancare.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Monica, multumesc frumos!

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele...

Eu mor de somn rau de tot..de cateva zile ..mie somn .somn si iar somn...as dormi mai tot timpul...cu mancarea nimik nou...adica aproape nimik...doar banane ,ceai,biscuiti si cate un iaurt...

Mitub, si eu inainte de a ramane cu beb aveam listeria 1.160, nu mi-au dat tratament , am repetat analiza la cateva luni si era negativ.Am inteles ca titrul acesta e f mic si nu pune probleme..Trebuie doar sa mai repeti analiza.

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Ma bucur ca nu sunt singura somnoroasa de pe aici, de acuma intram la idei
Anis asta sa fie semnul ca avem baieti!? Vad ca burticutele de fetite nu sunt asa somnoroase...
In fine, important e sa fie sanatos!

Eu de la 49kg cat am avut cand m-a cantarit la primul control, acuma am 48kg , si mananc... e drept ca nu pot sa mananc carne dar legume, fructe, oua, lactate pot manca fara probleme...

De abia astept sa iau in greutate si sa imi creasca si mie burtica.

O zi buna tuturor,
Katink (11 sapt + 2 zile)

Mergi la inceput