Mamici de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 6
lulu75 spune:
Va multumesc pentru primire.Imi pare rau ca nu prea am stat cu voi dar nu am avut acces la internet. Sunt plecata din localitate. Maine dimineata ma intorc acasa si o sa vorbim. Va pup pe burtici!
Luminita 8 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv
adelau spune:
buna fetelor,
nu stiu cum unele dintre voi inca sunteti asa de slabe ca pe mine nu ma mai incape nimic din vechile haine si se vede burta bine de tot (13 sapt. incheiate) si nu mananc chiar de sparg....dar imi place cu burtica
Va pup
lulu75 spune:
Si eu vreau burtica. Deocamdata sunt slaba moarta si am doar putina burtica. Dar o sa creasca si ingerasul meu mare si o sa se faca si el remarcat. Acum nu ii place mirosul de parfum si de cafea. E cam mofturos. Seamana cu taticu'.
Luminita 8 saptamani
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by mitub
Bun venit, Luminita si felicitari bebestrumfita penbtru fetita ta care va creste mare si frumoasa!
Analizele sunt in principiu cele uzuale de sange in care vede cum stai cu toate cele, calciu, glicemie, colesterol, VSH (dc e vreo infectie), hemoglobina (dc esti anemica), timp de mcoagulare, analize de urina ( pt vreo infectie) plus anti HIV si anti sifilis.
Apoi se mai face un set de analize de imunologie din care vor vedea dac ai avut sau ai anumite boli care pot provoca malformatii grave fatului, printre astea sunt toxoplasmoza, citomegalovirusul, rubeola (dc nu stii dc ai avut in copilarie-pojarel) listeria, chlamydia si nu mai stiu.
Sanatate maxima si te asteptam la palavre cand ai timp,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2
Sper sa nu imi ia prea mult sange ca si asa sunt in deficit pt ca sunt cam slaba. Doar sange si urina? Sper sa fie totul ok si BB sa creasca sanatos. La fel va doresc si voua.
Am inteles eu bine? Asta e anul fetitelor?
Luminita 9 saptamani
emaaimee spune:
Eu am avut cosmar azi noapte ca nu e bb destul de mare(Gia,la mine de abia se vede burtica si maine intru in 16 sapt-am vazut altele mai mari-ma refer la cu primul copil carora le creste burtica mai incet decat celora care au mai avut copii).Si saracutul pui,in vis, i se vedea un piciorus prin burta(cum se vede la o sacina avansata) si se auzea cum plange,probabil ca incearca sa-si linsteasca mama
Plus ca in cartea mea,la 4 luni e pozata o tanti cu o burta de 3 ori mai mare decat a mea si la fel de mari le au altele de pe diverse site-uri despre
Sa va traiasca fetitele(vreau si eu) si baieteii!
Monica-Elena spune:
Lulu75 in cate sapt esti de fapt ca semnezi de dimineata in 8 sapt si putin mai tarziu in 9 sapt.................
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
gabirus spune:
Felicitari mamicutzelor cu fetitze dragalase!
Sa va bucurati de ele, ca-s grozav de dulci. Va spune asta o mamica de fetitza de 4 ani jumate care o adora. De data asta chiar cred ca imi doresc baietel, sa experimentez si asta ... Desi cu greu imi pot imagina sa am grija de un baietel. Cu fetitza mi s-a parut mult mai usor, stiam deja cum sa abordez problemele ...
Monicutz, clar ca starea noastra psihica are de suferit din cauza modficarilor hormonale majore. Eu am devenit foarte iritabila si chiar artagoasa daca ma simt atacata. Ma apar ca o mamica de Leutzi ce sunt (se pare ca eu stiu sa fac numai Lei - la zodie ma refer, desigur. Numai ca nu toata lumea (de fapt din contra - putina lume) tine cont de faptul ca nervii unei femei insarcinate trebuie menajati; probabil majoritatea barbatilor au impresia ca facem pe sensibilele pentru ca ne place noua acuma sa fim rasfatate
Si eu tocmai mi-am facut analizele; aproape toate sunt ok in afara de hemoglobina; sigur voi primi ceva suplimente de la medic cat mai curand.
In rest parca m-au mai lasat si pe mine gretzurile, doar seara ma mai chinuie; ziua trece chiar suportabil; doar ca am mereu un gust bizar in gura si beau enorm de multe ceaiuri ca sa se mai estompeze.
11 sapt.
gabirus
lulu75 spune:
quote:
Originally posted by Monica-Elena
Lulu75 in cate sapt esti de fapt ca semnezi de dimineata in 8 sapt si putin mai tarziu in 9 sapt.................
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
De azi am intrat in 9 saptamani. Am scris rapid dimineata sa nu ma prinda sefii pe DC si apoi cand am iesit din raza lor vizuala, am schimbat de la 8 la 9.
Luminita 9 saptamani
laura-s spune:
Pai, eu cred ca Lulu 75 abia mai tarziu si-a numarat saptamanile, dupa ce a vazut ca noi tot avansam si ea nu??!!
Astept sa ajung acasa si sa dorm pt ca si mie imi este somn de nu mai pot, dar nu pt ca as astepta baietel(sper sa nu fie baiat); de fapt vreauun copilsanatos si daca se poate sa fie fetita, cu atat mai bine.
Sper sa nu radeti de mine peste 2 sapt cand merg la dr., sper sa nu-mi spuna ca e baiat, ca toti vor rade.....
Noi va dorim week-end placut si odihna cat mai multa ca avem nevoie de ea.
Pupici pe burtici,
Laura
corbioana spune:
Buna dragele mele,
Mie azi mi-a cam fost rau, greturi si ameteli de numai in pat am stat pana acum. UFFFF ma gandesc ca de sapt. viitoare, de miercuri ma reintorc la servicuu si zau nu stiu cum imi va fi acolo...cu stari din astea. Azi daca ma ridicam pana la bucatarie vedeam negru in fata ochilor! si asa ca am stat mai mult in pat la tv. Dar pe scaun la munca nu stiu cum va fi.
Eh speram sa fim noi bine ca ne descurcam! Cumva!
A inceput si la mine sa se vada burtica (a observat incantat si sotul meu) dar nu mult, se mai si umfla in unele zile mai mult de la ce mananc sau ce nu-mi convine, dar ceva e acolo. Inca incapem in haine, cine stie cat??? speram cat mai mult, sa nu ne facem grasani!
Pupici
14 sapt.
Ioana