Mamici de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Lory2004 spune:
Dragi burticutze,
Vreau sa va spun doar ca dorinta sotului meu s-a implinit.....adica vom avea un baietel.
Doctorul Iosup este extraordinar!!! Asa ca mergeti cu incredere la el.
Bebelusul este bine.....mi-a zis ca totul este normal si ca sa stam fara nici o grija ca deocamdata este bine...
Oricum era tare nazdravan, facea tumbe si era foarte agitat. Chiar ne-a intrebat domnul doctor cu cine seamana ca este asa de "neastamparat".
Va doresc numai bine tuturor burticutzelor.....mai ales pentru cele care au probleme....multa sanatate
Pupicei
Lory
nique15 spune:
Laura, hai ca facem schim daca vrei ca eu imi doresc, daca ar fi sa aleg, baietel...
Dar cel mai mult si mai mult vreau indiferent de ce va fi, sa fie sanatos! Ceea ce va doresc si voua tuturor!
si va doresc un we placut!
Sa va odihniti burticile!
Ioana
Monica-Elena spune:
Sa iti traiasca baietelul si sa ii faci zestre mami ca de zestrea ftitei ma ocup deja
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
Monicutz spune:
Bravo Lory! Sa-ti traiasca baietelul. In cate saptamani esti acum de la UM, de s-a vazut? Astia aici iti spun la 20 de saptamani.
Vezi Gia, nu mai esti singurica :) cu baietel.
Eu cred ca pana la final o sa se egaleze scorul fetite-baietei.
Va pup si weekend minunat!
Katink spune:
Lory felicitari pentru baietel! Iti doresc sa fie sanatos si frumos!
Daca am calculat eu bine esti in 13 saptamani, corect?
Eu merg la control din 4 in 4 saptamani, asa este aici, deci la urmatorul voi fi in 15, poate am noroc si sta in pozitie indecenta si aflu si eu... daca nu... am rabdare, ca altceva nu am ce sa fac
Pupici si numai bine tuturor,
Katink 11 sapt + 2 zile
anis spune:
Felicitari Lorry...sa-ti traiasca baietelul!
Katink, eu nu stiu ce este inca..cert e ca treaba cu mancarea ma exaspereaaza un pic...asa urat imi e de lactate si tot de ele ma lovesc in fiecare zi...indiferent de ce e, sanatos sa fie.>
EU AM SA MERG LA iOSUP la 12 saptamani de la E.T. , cum ar fi la voi 14 de la UM..asta inseamna la inceput de februarie .
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Ce fac burticile in week-end? stiti ce bine este cand scapi de greturi, e minunat. Asa ca hai mai aveti putin si o sa va simtiti minunat.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
mika1 spune:
hei , si eu am inceput sa scap de greturi! mai am, dar mult mai rar.am intrat in a 13 a saptamana....abia astept sa aflu ce e!
Delia spune:
Eu am programare la Iosup pe 1 februarie cand termin 14 saptamani de la UM si sper sa-mi spuna si mie ce este bebelus .
Doar cateva zile am scapat de greturi ca iar au reveni, am atata de invatat si un chef de .
Va pup dulce!
Delia si Codrin
lulu75 spune:
La cate saptamani se poate spune daca e fetita sau baietel?
Si eu am greturi dar nu imi este foarte rau. Nu prea pot insa sa stau prea mult pe scaun pentru ca se revolta BB. E tare simpatic. Mi se pare ca e atat de mult pana il voi tine in brate. Voi nu sunteti nerabdatoare?
Luminita 9 saptamani
http://photos.yahoo.com/lumylorv