Mamici de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

La ecografia Doppler sau morfologica de primul trimestru la Iosup la mine s-a vazut la 11 sapt. La ecograf normal nu cred ca se vede asa de repede.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

buna seara burtici!.....cum e uichendu'?....eu sunt la predeal......zapada mare.........doar ca ceilalti schiaza si eu stau la caldurica.....va pup!
anca si fetita din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory2004 spune:

Buna seara burticute,

Monicuta , sigur ca ne ocupam de zestrea lui...are deja 2 masinute pe care tati a zis ca le pastreaza pentru el = 2 ferarri de colectie una rosie si alta grena.

Multumim tututor pentru felicitari si pentru urari...
Ceea ce ne dorim acum este sa fie sanatos...si sa creasca mare si voinic.
Pentru mamicile care urmeaza sa afle ce ascund in burticutze va doresc sa fie ceea ce va doriti voi!!!
Katink si Monicutz noi avem 13 saptamani de la UM si doctorul ne-a spus cum a privit pe ecran daca vrem sa stim ce este...(dar inainte ne-a intrebat ce ne dorim si i-am zis ca tati vrea baiat si pt. mine nu conteaza)...si ne-a zis .......Felicitari o sa aveti un baiat...
Si normal ca mi-au dat lacrimile....de emotie, bucurie...
Cu greturile .....si la mine sunt din ce in ce mai rare, dar pofta de mancare inca nu am.

Pupici si va dorim numai bine.

Lory si baietelul din burticutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by Lory2004

Buna seara burticute,

Monicuta , sigur ca ne ocupam de zestrea lui...are deja 2 masinute pe care tati a zis ca le pastreaza pentru el = 2 ferarri de colectie una rosie si alta grena.

Multumim tututor pentru felicitari si pentru urari...
Ceea ce ne dorim acum este sa fie sanatos...si sa creasca mare si voinic.
Pentru mamicile care urmeaza sa afle ce ascund in burticutze va doresc sa fie ceea ce va doriti voi!!!
Katink si Monicutz noi avem 13 saptamani de la UM si doctorul ne-a spus cum a privit pe ecran daca vrem sa stim ce este...(dar inainte ne-a intrebat ce ne dorim si i-am zis ca tati vrea baiat si pt. mine nu conteaza)...si ne-a zis .......Felicitari o sa aveti un baiat...
Si normal ca mi-au dat lacrimile....de emotie, bucurie...
Cu greturile .....si la mine sunt din ce in ce mai rare, dar pofta de mancare inca nu am.

Pupici si va dorim numai bine.

Lory si baietelul din burticutz

Felicitari si sa va traiasca baietelul. Eu nu am preferinta. Sanatos sa fie!

Luminita 9 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

quote:
Originally posted by apadure2004

Felicitari lulu75 pentru bebe.
Din ce scrii la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39891&whichpage=6

reiese ca sotul e fericit ca veti avea aces beblus. Sa inteleg ca v-ati impacat si ca nu vor mai fi pe forum mesaje de genul: "Totul s-a terminat", etc, etc ? Ma bucur pentru voi si va doresc numai fericire.

Uitandu-ma si in profilul tau si citindu-ti si mesajele, am inteles ca lucrezi in Bucuresti, acolo unde si locuiti amandoi.
Ceea ce nu am inteles de pe pagina anterioara e urmatorul lucru:

-daca vineri pe 14 la ora 11:37:36 ne spui ca esti plecata din localitate si ca MAINE (sambata 15) te intorci acasa, atunci cum
-tot pe 14, dar cu 2 ore mai tarziu (14:16:37) ne spui ca dimineata ai scris rapid sa nu te vada sefii si mai apoi cand ai iesit din raza lor vizuala ai schimbat din 8 in 9 saptamani?

Tu de fapt unde lucrezi? Nu lucrezi in Bucuresti?

Apadure, tu ce faci, urmaresti lumea pe forum? Nu e treaba ta daca mesajele lui Lulu75 sint coerente sau nu...Tu alta treaba nu ai decit sa faci munca de detectiv??
Moderatorii, oare e 'sanatoasa' atitudine lui Apadure, ca mie mi se pare ca sare calul rau de tot?

http://community.webshots.com/user/roxanabella

Mergi la inceput

Lulu75,

Eu cred ca pur si simplu ar trebui sa ignori mesajele rautacioase adresate tie. Trebuie sa te gandesti ca acum ai un bebe in burtik, care are nevoie de liniste,de odihna, ca sa poata sa creasca mare si voinic. Eu iti doresc tot binele din lume, sa fii sanatoasa si tu si bebe mic !!!

Am vazut ca esti pitesteanca. Si eu la fel!!!

Pupici

Lory si baietelul din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by Lory2004

Lulu75,

Eu cred ca pur si simplu ar trebui sa ignori mesajele rautacioase adresate tie. Trebuie sa te gandesti ca acum ai un bebe in burtik, care are nevoie de liniste,de odihna, ca sa poata sa creasca mare si voinic. Eu iti doresc tot binele din lume, sa fii sanatoasa si tu si bebe mic !!!

Am vazut ca esti pitesteanca. Si eu la fel!!!

Pupici

Lory si baietelul din burtik

Ai dreptate. Acum cel mai important e puisorul meu.
Unde stai in Pitesti?

Luminita 9 saptamani

http://photos.yahoo.com/lumylorv

Mergi la inceput

Lulu75,

Sunt pitesteanca fiindca m-am nascut acolo si am stat multa vreme (pana am intrat la facultate). Insa de 10 ani locuiesc in Bucuresti. Insa sunt legata sufleteste de Pitesti fiindca parintii mei locuiesc acolo (in Prundu) si cei 2 frati ai mei.

Pupici si sa ai grija de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:

Ma gandeam ca v-ar putea deranja "incoerentele" Luminitei, dar daca voi INGHITITI ORICE eu ma declar multumita!
Ma gandeam ca aveti asa, un minim respect de sine si nu va multumiti sa fiti duse de nas.
Mie una nu imi place sa fiu pacalita atat de ieftin, dar ma rog, daca voi va complaceti e treaba voastra.

Apadure te rog sa nu mai postezi la acest topic. Daca ai ceva de spus despre lulu75 te rog sa deschiszi subiect independent de aceasta rubrica (Odiseea sarcinii).
Si tot dintr-un minim respect fata de ceilalti participanti la discutii renunta si tu la minciunele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:

am speranta ca pe acest forum mai exista si oameni care nu tolereaza atata impertinenta si atata pacalire.
romanii nu sunt nici prosti, nici legati la ochi.

Apadure,aici suntem o comunitate virtuala;e dreptul fiecaruia sa fie cine vrea el in cazul in care nu deranjeaza pe ceilalti.Si nu uita sa aplici ceea ce ai spus tu mai sus referitor la impertinenta si pacalire pentru propria persoana!

Te avertizez ca vor fi sterse absolut toate raspunsurile off-topic si daca conflictul nu inceteaza se vor lua masuri mai drastice!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput